Deze sites vind je misschien ook leuk Fashionscene.nl, Chicklit.nl, en meer

Meer sites die je misschien ook leuk vindt

Girlscene Ze
Fashionscene Beautyscene
Chicklit Moviescene
Partyscene Vrouwen
Foodness I Want That Must Have
Shopgids Beautybox
Find My Musthave Reequest
 • Nieuws » Nieuwsberichten
Aftrap zevende One Night Stand serie op 7 december met Bowy is Binnen

Aftrap zevende One Night Stand serie op 7 december met Bowy is Binnen

Vrijdag 7 december gaat de zevende reeks One Night Stand films van start op Nederland 2. De reeks begint met de film Bowy is binnen, geregisseerd door Aniëlle Webster naar een scenario van Hanna Bervoets.

Onder de titel One Night Stand presenteren in totaal acht duo’s van veelbelovende acteurs en scenarioschrijvers een nieuwe film van vijftig minuten.

Bowy is binnen wordt vrijdag 7 december uitgezonden om 23:15 op Nederland 2. De film gaat over vier vrienden die een openluchtfeest bezoeken. In de rij ontstaat massapaniek. Tijdens deze ramp bepalen de onderlinge verhoudingen tussen de vrienden hun gedrag. Een van hen komt om het leven, de overgebleven vrienden worden nu als held, slachtoffer of schoft gezien. Maar zijn de slachtoffers niet ook schuldig? Met onder anderen Reinout Scholten van Aschat, Sallie Harmsen, Anna Raadsveld en Jim Deddes.

De films van dit jaar zijn als volgt:

14 december – BOY (regie Tami Ravid, scenario Cecilie Levy) Een Filippijnse schoonmaker, wiens leven bestaat uit hard werken en geld sturen naar huis, probeert ondanks zijn egoïstische vriendje en ongeïnteresseerde werkgevers zijn eigenwaarde te ontdekken. Met onder anderen Gerald Gonzales, Arvin Quirante en Bart Klever.

21 december – CABO (regie Ivan Barbosa, scenario Rogier de Blok) De ambitieuze Kaapverdiaan Artur studeert medicijnen en heeft een leuke Nederlandse vriendin. Hij is de trots van zijn moeder en een doorn in het oog van zijn broer Harold. Artur’s succesvolle leven blijkt echter deels façade als hij bezoek krijgt van een mysterieuze Afrikaan. Deze Salif eist dat Artur met een oplossing komt voor het probleem dat hij angstvallig voor zijn omgeving geheimhoudt. Met onder anderen Tarikh Jansen, Samira Maas en Adison dos Reis.

28 december – URFELD (regie Maurice Trouwborst, scenario Lotte Tabbers) Babyboomer Bram brengt zijn norse vader en een vriend naar het Duitse dorpje Urfeld, niet wetende dat dit tripje eigenlijk een executiemissie is. Met onder anderen Finn Poncin, John Leddy en Jaap van Maarleveld.

11 januari – TERUG (regie Jenneke Boeijink, scenario Jenneke Boeijink en Thibaud Delpeut) De confronterende innerlijke zoektocht van Vincent. Door alle ervaringen die hij tijdens zijn werk als oorlogsfotograaf heeft opgedaan kan hij niet meer aarden in Nederland en besluit uiteindelijk alles achter zich te laten. Met onder anderen Roeland Fernhout, Ricky Koole en Reinout Bussemaker.

18 januari – UIT (regie en scenario Michiel Rummens) De liefde tussen Thomas en Emma bevindt zich in een neerwaartse spiraal. Wanneer Emma besluit een paar maanden naar het buitenland te gaan, raakt Thomas in de ban van zijn angst haar te verliezen. Met onder anderen Sallie Harmsen en Vincent van der Valk.

25 januari – STOCKHOLM (regie Eche Janga, scenario Sammy Reynaert) Chauffeur Ben Hunze heeft een busongeluk veroorzaakt in Spanje, waarbij vijf passagiers om het leven zijn gekomen. Sindsdien gaat hij gebukt onder een enorm schuldgevoel. Zelfs wanneer de taakstraf waartoe hij veroordeeld is erop zit, rust deze last op zijn schouders. Ben besluit naar een verre jeugdvriend in Stockholm te gaan, op zoek naar verlossing van zijn demonen. Met onder anderen Ton Kas, J. ‘Kempi’ Slijger en Lili Kooijman.

1 februari – BALLAST (regie Mirjam de With, scenario Anke Boerstra) Ceremoniemeester Ellen probeert haar broer de mooiste dag van zijn leven te bezorgen, maar raakt verstrikt in de streken van haar halfzus, de eerste liefde van haar dochter, de capriolen van haar vrijgevochten moeder en de touwen van een luchtballon. Wie zal uiteindelijk de ballast overboord gooien en opstijgen? Met onder anderen Isa Hoes, Kees Boot en Birgit Schuurman.

Uitzending is elke vrijdagavond vanaf 7 december 2012 om 23.15 uur op Nederland 2.

REACTIES

Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Volg ons

Word lid van MovieScene en blijf altijd op de hoogte van het laatste film nieuws en leuke prijsvragen!

REGISTREREN INLOGGEN

SHOPTOPPERS

 • IT Chapter Two op Blu-ray

  €22,99IT Chapter Two op Blu-ray

 • Missing Link op Blu-ray

  €14,99Missing Link op Blu-ray

 • Hellboy op Blu-Ray

  €14,99Hellboy op Blu-Ray

 • Shazam! op Blu-ray

  €22,99Shazam! op Blu-ray

 • Alita: Battle Angel op Blu-ray

  €19,99Alita: Battle Angel op Blu-ray

 • Tolkien op Blu-ray

  €22,99Tolkien op Blu-ray

UITGELICHT

 • Game of Thrones S6E7: The Broken Man - recap Game of Thrones S6E7: The Broken Man - recap
 • Game of Thrones S5E7: The Gift - recap Game of Thrones S5E7: The Gift - recap
 • Game of Thrones S5E4: Sons of the Harpy - recap Game of Thrones S5E4: Sons of the Harpy -...
 • Game of Thrones S4E4: Oathkeeper - recap Game of Thrones S4E4: Oathkeeper - recap
 • Game of Thrones S4E7: Mockingbird - recap Game of Thrones S4E7: Mockingbird - recap
 • Agents of S.H.I.E.L.D. - eerste indruk Agents of S.H.I.E.L.D. - eerste indruk