Deze sites vind je misschien ook leuk Fashionscene.nl, Chicklit.nl, en meer

Meer sites die je misschien ook leuk vindt

Girlscene Ze
Fashionscene Beautyscene
Chicklit Moviescene
Partyscene Vrouwen
Foodness I Want That Must Have
Shopgids Beautybox
Find My Musthave Reequest
 • Nieuws » Nieuwsberichten
Casting Nieuws!

Casting Nieuws!

Hieronder een kort overzicht van de meest recente castings en aangekondigde projecten: Cumberbatch nu wel of niet in Doctor Strange?, Woody Allen gaat samenwerking aan met Parker Posey, Uma Thurman naast Bradley Cooper in Adam Jones, Haley Atwell in Avengers 2. Tot slot, Idris Elba in King Arthur.

Cumberbatch nu wel of niet in Doctor Strange?
Benedict Cumberbatch heeft  eindelijk gehoor gegeven aan de geruchten dat hij de hoofdrol in Doctor Strange zal spelen. Gedurende een interview met MTV News, tijdens een optreden in San Diego Comic-Con International, zei Cumberbatch het volgende: "As far as I'm aware, even if that was the case, it couldn't work out because I'm doing a little play called Hamlet in London. So I don't think I could even if that was in the cards. It sounds like a fantastic project. It's a shame if I miss out, but who knows?" Op de vraag of hij in gesprek was met Marvel: "I couldn't possibly comment." Marvel Studios zal tijdens Comic-Con aankondigen welke acteur de rol van Dr Stephen Strange op zich zal nemen. De regie is in handen van Scott Derrickson (Sinister).

Woody Allen gaat samenwerking aan met Parker Posey
Woody Allen gaat een samenwerking aan met Parker Posey en Jamie Blackley voor zijn 2015-project, meldt The Los Angeles Times. De film wordt momenteel gefilmd in Rhode Island met Emma Stone en Joaquin Phoenix in de hoofdrollen. Plotdetails worden momenteel nog geheim gehouden. Posey is bekend van haar veelgeprezen rollen in Best in Show en Louie, terwijl Blackley verschijnt in het aanstaande romantische drama If I Stay.  Allen's 2015-project is een hereniging met Stone die speelt in zijn huidige film Magic in the Moonlight.

Uma Thurman naast Bradley Cooper in Adam Jones
Uma Thurman is toegevoegd aan de cast van Adam Jones, naast Bradley Cooper en Sienna Miller, aldus The Hollywood Reporter. De film, die onlangs zijn titel veranderde van Chef naar Adam Jones, gaat over een chefkok (Cooper) die zijn droom nastreeft van een eigen keuken en een derde Michelin-ster. Hij werkt samen met Helene (Miller) om zijn ambities te realiseren. De rol van Thurman in de film is nog niet bekend. In de door The Weinstein Company geproduceerde film zijn tevens Daniel Bruhl, Emma Thompson, Lily James, Jamie Dornan, Riccardo Scarmacio en Sarah Greene te zien. John Wells is verantwoordelijk voor de regie, terwijl Stacy Sher, Michael Shamberg en Erwin Stoff  de film produceren.

Hayley Atwell in Avengers 2
Hayley Atwell zal te zien zijn in Avengers:Age of Ultron. Atwell heeft onthuld
dat ze met haar rol als Peggy Carter terugkeert in Joss Whedon's sequel. Tegenover Entertainment Weekly verklaart Atwell: "We went out drinking one night and he was like, 'You know, it would be great to write something for you.' And I was like, 'Yes, Joss, it would! It would be amazing!'" Volgens Whedon was het oorspronkelijk bedoeld dat Captain America (Chris Evans) een bezoek brengt aan een bejaarde Carter in Avengers (2012). De scène kwam uiteindelijk terecht in Captain America: The Winter Soldier. Atwell maakte haar eerste verschijning voor Marvel in Captain America: The First Avenger en heeft tevens de hoofdrol in de komende Agent Carter tv-serie. Evans, Robert Downey Jr, Chris Hemsworth, Samuel L Jackson, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Elizabeth Olsen en Aaron Taylor-Johnson zijn te zien in de aankomende Avengers film. Avengers:Age of Ultron komt in Nederland uit op 23 april 2015.

Idris Elba in King Arthur
Idris Elba is in gesprek voor een hoofdrol in Guy Ritchie's blockbuster Knights of the Roundtable: King Arthur. Elba (The Wire, Luther) gaat op voor de rol van Bedivere, een vertrouweling van Arthur's vader, die mentor is van de jongere ridder als hij zich voorbereidt op de strijd. Nieuws van de betrokkenheid van Elba in het project kwam via The Wrap. King Arthur wordt een reünie voor Elba en Ritchie, die samen aan de misdaadthriller RocknRolla werkten. Ritchie's Arthur is naar verluidt de eerste van een geplande zes-delige filmreeks, met de eerste film die uitkomt op 22 juli 2016. Elba’s volgende project is  het inspreken van de stem van Shere Khan in Disney's live-action film Jungle Book , terwijl Ritchie's volgende film een remake is van de jaren '60 tv-serie The Man from U.N.C.L.E  met Henry Cavill in de hoofdrol.

REACTIES

Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Volg ons

Word lid van MovieScene en blijf altijd op de hoogte van het laatste film nieuws en leuke prijsvragen!

REGISTREREN INLOGGEN

SHOPTOPPERS

 • Shazam! op Blu-ray

  €22,99Shazam! op Blu-ray

 • Tolkien op Blu-ray

  €22,99Tolkien op Blu-ray

 • Missing Link op Blu-ray

  €14,99Missing Link op Blu-ray

 • Alita: Battle Angel op Blu-ray

  €19,99Alita: Battle Angel op Blu-ray

 • Hellboy op Blu-Ray

  €14,99Hellboy op Blu-Ray

 • IT Chapter Two op Blu-ray

  €22,99IT Chapter Two op Blu-ray

UITGELICHT

 • Game of Thrones S6E10: The Winds of Winter – recap Game of Thrones S6E10: The Winds of Winter ...
 • Mad Men seizoen 7 - eerste indruk Mad Men seizoen 7 - eerste indruk
 • Game of Thrones S4E8: The Mountain and the Viper – recap Game of Thrones S4E8: The Mountain and the...
 • Game of Thrones S5E9: The Dance of Dragons - recap Game of Thrones S5E9: The Dance of Dragons -...
 • Game of Thrones S5E8: Hardhome – recap Game of Thrones S5E8: Hardhome – recap
 • Game of Thrones S5E2: The House of Black and White - recap Game of Thrones S5E2: The House of Black and...