Deze sites vind je misschien ook leuk Fashionscene.nl, Chicklit.nl, en meer

Meer sites die je misschien ook leuk vindt

Girlscene Ze
Fashionscene Beautyscene
Chicklit Moviescene
Partyscene Vrouwen
Foodness I Want That Must Have
Shopgids Beautybox
Find My Musthave Reequest
 • Nieuws » Nieuwsberichten
Casting Nieuws!

Casting Nieuws!

Hieronder een kort overzicht van de meest recente castings en aangekondigde projecten: Minority Report krijgt een tv-versie, David Yates keert terug naar Harry Potter universum, Luc Besson wil geen sequel Lucy, Jennifer Lawrence gaat samenwerken met Quentin Tarantino. Tot slot, Michelle Dockery in indie film Queen of Earth.

Minority Report krijgt een tv-versie
Steven Spielberg werkt aan een nieuwe tv-versie van zijn sci-fi film Minority Report (2002). Max Borenstein (Godzilla) zal de adaptatie van Philip K. Dicks verhaal schrijven, aldus The Wrap. Tom Cruise speelde in de oorspronkelijke film het hoofd van Precrime, John Anderton, een politie-eenheid die paragnosten gebruikt om moordenaars te lokaliseren en arresteren voordat het misdrijf is gepleegd. Echter, Anderton wordt gedwongen om op de vlucht te gaan als hij zelf wordt beschuldigd van een toekomstige moord. Van de nieuwe wekelijkse serie wordt verwacht dat deze zich zal concentreren op de Precrime eenheid, en Spielberg zal een topacteur kiezen voor de hoofdrol. De Amerikaanse zender CBS maakt met de show Person of Interest gebruik van een vergelijkbaar format, waarin een computer programmeur en ex-CIA-huurmoordenaar gebruik maken van een machine om misdaden te voorkomen voordat ze gebeuren. Spielberg is momenteel bezig met de ontwikkeling van een Koude Oorlog-thriller met Tom Hanks in de hoofdrol, alvorens te werken aan een nieuwe adaptatie van Roald Dahls De GVR.

David Yates keert terug naar Harry Potter universum
David Yates (The Girl in the Café, State of Play) is naar verluidt in gesprek om de spinoff Fantastic Beasts and Where to Find Them te regisseren. J.K. Rowling maakt haar debuut als scenarioschrijver met het verhaal van Newt Scamander, maar de film is noch een directe prequel noch een vervolg op de Harry Potter-films. De aankomende film speelt zich af in New York ongeveer 70 jaar voor de Harry Potter-serie, en zal zijn toegespitst op de bovennatuurlijke avonturen van Newt. Yates regisseerde eerder vier films in de Harry Potter series, te beginnen met Harry Potter en de Orde van de Feniks en eindigend met Harry Potter en de Relieken van de Dood - Deel 2. Hoewel er nog geen deal is met Yates dat hij Fantastic Beasts and Where to Find Them  zal regisseren meldt Variety dat de regisseur en Warner Bros dicht bij een overeenkomst zijn. Yates is momenteel bezig met een bewerking vanTarzan. Fantastic Beasts and Where to Find Them komt in Nederland uit op 17 november 2016.

Luc Besson wil geen sequel Lucy
Regisseur Luc Besson heeft geruchten de kop ingedrukt dat er een vervolg op de actiefilm Lucy zal komen. Besson vertelde de lokale media in Taipei dat hij alleen een vervolg zou overwegen als hij een sterk concept zou hebben. Besson gaf toe dat hij een aantal verzoeken om een vervolg, met inbegrip van vragen van Universal over de mogelijkheid van een vervolg, heeft gehad. Hij zei: "I don't see how we can do one. It's not made for that. If I find something good enough, maybe I will, but for now I don't even think about it." Lucy heeft tot nu toe ongeveer 170 miljoen opgebracht wereldwijd, en Besson gelooft dat haar nazomer opening heeft geholpen daarbij. Een andere reden volgens Besson is dat de film iets "totally weird and strange" te bieden heeft en Lucy daarmee een welkome afwisseling van franchise releases van deze zomer is. In Lucy speelt Scarlett Johansson een vrouw die ongelooflijke fysieke en mentale capaciteiten ontwikkelt na inname van een
geneesmiddel. Lucy is op dit moment nog in de bioscoop te zien.

Jennifer Lawrence gaat samenwerken met Quentin Tarantino
Jennifer Lawrence is naar verluidt in gesprek met Quentin Tarantino voor een rol in The Hateful Eight. Lawrence zal dan de rol van Daisy Domergue op zich nemen, meldt Collider. De film draait om acht outlaws die onderdak in een afgelegen saloon nemen tijdens een sneeuwstorm. Domergue is het enige vrouwelijke lid van de groep. De opnames zouden moeten passen rond Lawrence's toezeggingen aan David O. Russell's Joy en X-Men: Apocalypse. Evan Rachel Wood, Geena Davis en Hilary Swank zijn ook genoemd in verband met Tarantino’s nieuwe film. Lawrence zal eerst te zien zijn in The Hunger Games: Mockingbird - Part One en Serena. Bruce Dern, Walton Goggins, Samuel L. Jackson, Michael Madsen en Kurt Russell zullen naar verwachting ook hun opwachting maken in The Hateful Eight.

Michelle Dockery in indie film Queen of Earth
Michelle Dockery  (Downton Abbey) zal samen met Elizabeth Moss (Mad Men) te zien zijn in de aankomende indie film Queen of Earth. Het duo speelt de hoofdrol in Alex Ross Perry's psychologische thriller, aldus The Hollywood Reporter. Dockery en Moss spelen twee voormalige beste vrienden die zich terugtrekken in een strandhuis om aan de druk van hun dag-tot-dag leven te ontsnappen. Het paar ontdekt al snel hoe afstandelijk en gescheiden ze hebben geleefd en uit elkaar zijn uitgegroeid, wat leidt tot wantrouwen en isolement. Perry schreef ook Queen of Earth, en regisseerde eerder Moss in Listen Up Philip, met Jason Schwartzman en Krysten Ritter. De film zal worden geproduceerd door Joe Swanberg, die verantwoordelijk was voor het script en de regie van de komedie Drinking Buddies met Olivia Wilde en Anna Kendrick.

REACTIES

Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Volg ons

Word lid van MovieScene en blijf altijd op de hoogte van het laatste film nieuws en leuke prijsvragen!

REGISTREREN INLOGGEN

SHOPTOPPERS

 • Missing Link op Blu-ray

  €14,99Missing Link op Blu-ray

 • Tolkien op Blu-ray

  €22,99Tolkien op Blu-ray

 • Alita: Battle Angel op Blu-ray

  €19,99Alita: Battle Angel op Blu-ray

 • Hellboy op Blu-Ray

  €14,99Hellboy op Blu-Ray

 • IT Chapter Two op Blu-ray

  €22,99IT Chapter Two op Blu-ray

 • Shazam! op Blu-ray

  €22,99Shazam! op Blu-ray

UITGELICHT

 • Game of Thrones S5E3: High Sparrow – recap Game of Thrones S5E3: High Sparrow – recap
 • Game of Thrones S4E1: Two Swords - recensie Game of Thrones S4E1: Two Swords - recensie
 • 2013: De populairste series 2013: De populairste series
 • The Blacklist - eerste indruk The Blacklist - eerste indruk
 • Game of Thrones S4E9: The Watchers on the Wall - recap Game of Thrones S4E9: The Watchers on the...
 • Silicon Valley - eerste indruk Silicon Valley - eerste indruk