Deze sites vind je misschien ook leuk Fashionscene.nl, Chicklit.nl, en meer

Meer sites die je misschien ook leuk vindt

Girlscene Ze
Fashionscene Beautyscene
Chicklit Moviescene
Partyscene Vrouwen
Foodness I Want That Must Have
Shopgids Beautybox
Find My Musthave Reequest
 • Nieuws » Nieuwsberichten
Casting Nieuws!

Casting Nieuws!

Hieronder een kort overzicht van de meest recente castings en aangekondigde projecten:  Colin Farrell voor Doctor Strange?,  Del Toro heeft plannen voor Pacific Rim 3, Francesca Eastwood in Cardinal X,  Poots en Yelchin in Green Room. Tot slot, Pedro Pascal in Ben-Hur.

Colin Farrell voor Doctor Strange?
Colin Farrell is de laatste naam die is toegevoegd aan de lijst voor de titulaire rol van Marvel's Doctor Strange. Farrell komt op de lijst na acteurs zoals  Benedict Cumberbatch, Keanu Reeves,Jared Leto, Justin Theroux en Oscar Isaac. Joaquin Phoenix’s vertegenwoordiger heeft  de geruchten in de doofpot gestop dat Phoenix de neurochirurg-superheld  zal spelen, "talks are dead, dead, dead. A couple of weeks ago they mutually decided to part ways. It was over before the New York Film Festival." Phoenix was eerder afgehaakt na de eerste gesprekken, maar zou dit heroverwegen. Een bron vertelde aan The Wrap dat Farrell in aanmerking komt voor de rol, en bevestigde het nieuws dat Reeves ook op de lijst staat. De studio wilde al een tijd werken met Benedict Cumberbatch, vooral na zijn optredens in Star Trek Into Darkness, The Imitation Game en 12 Years A Slave. Maar door toezeggingen aan Sherlock en een West End run van Hamlet kunnen we Cumberbatch uitsluiten. Tot nu toe heeft Marvel geweigerd  om commentaar te geven op de geruchten van de casting. Farrell heeft een drukke paar maanden voor de boeg. als hij de rol krijgt. Hij begint immers met filmen voor het tweede seizoen van True Detective. Doctor Strange wordt geregisseerd door Scott Derrickson, gebaseerd op een script van Jon Spaihts, en is ingesteld voor een  release in juli 2016 in de VS.

Del Toro heeft plannen voor Pacific Rim 3
Guillermo del Toro werkt samen met scenarist Zak Penn voor Pacific Rim 2 en hoopt de derde Pacific Rim film daarna te kunnen uitbrengen. Tegenover Collider verklaarde hij: “The direction we're going in is very different from the first. All I can say is some of your favourite characters come back, some others don't because we have decided that we're going to shoot ambitiously and say, 'Let's hope we have three movies,' so some characters come in at the end of the second, hoping that it will ramp up on the third one. I hope people like it but you're gonna get a very different experience from the first one." Universal heeft een voorlopige release datum van 7 april 2017 ingesteld, maar Del Toro stelt dat de productie op schema ligt: "We got the first draft of the movie now, and we are going to spend another four to five months on the screenplay before we start pre-production," del Toro confirmed. "We start pre-production next year in August-September and start shooting November-December next year."

Francesca Eastwood in Cardinal X
Francesca Eastwood en Pierson Fodé zijn toegevoegd aan het Universiteit drama Cardinal X. Zij sluiten zich aan bij Annie Q (The Leftovers) in de semi-autobiografische film van Angie Wang. De film volgt Q als Angie, een Aziatisch meisje in een volksbuurt die zichzelf omvormt tot een expert in het vervaardigen en verkopen van drugs om zich een weg door de universiteit te financieren. De film volgt de lijn van haar opkomst en ondergang als lid van de drugswereld, en vervolgens haar verlossing. Eastwood zal Angie's kamergenoot spelen en Fodé zal een mede student spelen waar mee ze een relatie krijgt. Cardinal X is het debuut van schrijver-regisseur Angie Wang, en zal worden geproduceerd door Richard Bosner en Cassian Elwes. Wang zegt hierover: "As Asian-Americans, we endure so many stereotypes."I am looking forward to exploding a few of them and highlighting the solidarity of the human condition. I'm thrilled to embark upon this journey with a most talented ensemble and two incredible producers."

Poots en Yelchin in Green Room
Imogen Poots en Anton Yelchin zijn gecast in Green Room. Het Fright Night paar zal zich herenigen voor de indie thriller van Jeremy Saulnier, meldt The Hollywood Reporter. Alia Shawkat (Arrested Development), Callum Turner (Queen and Country), Joe Cole (Peaky Blinders), Macon Blair (Blue Ruin) en Mark Webber (Laggies) maken deel uit van de cast. Yelchin portretteert de frontman van een punk band die op een vreemde locatie terchtkomt. Na getuige te zijn van een moord tijdens het optreden bevinden zij zich gevangen in de groene kamer door een racistische bende. Poots speelt een lid van de bende wiens dood  van haar vriend de gebeurtenissen in gang zet. Ze sluit zich aan bij de band in een poging om te overleven. Yelchin is binnenkort te zien in Cymbeline en Star Trek 3. Poots sluit zich aan bij Patrick Wilson en Jessica Biel in The Blunderer. De opnames voor Green Room gaan later in oktober van start  in Portland.

Pedro Pascal in Ben- Hur
Pedro Pascal is in gesprek voor een rol in MGM en Paramount's Ben-Hur remake. Pascal (Game of Thrones ) gaat op voor de rol van Pontius Pilatus in regisseur Timur Bekmambetov's project, aldus Deadline. Jack Huston zal de titelrol in de film op zich nemen, met Morgan Freeman als Ildarin, de man die de slaaf Judah Ben-Hur  transformeert om kampioen wagenracer te worden. Gal Gadot is in gesprek voor de rol van de slaaf Esther, die verliefd wordt op Ben-Hur. Pascal speelde Oberyn Martell in het vierde seizoen van Game of Thrones. Lew Wallace's 1880 roman Ben-Hur: A Tale of the Christ vormt de basis voor de film, gecentreerd op Ben-Hur, een vorst te Jeruzalem, die is verraden en verkocht als slaaf. Het verhaal van zijn verlossing loopt parallel aan het leven en de kruisiging van Jezus, die actief is in de regio op hetzelfde moment. Ben-Hur staat gepland voor een Nederlandse release op 18 februari 2016.

REACTIES

Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Volg ons

Word lid van MovieScene en blijf altijd op de hoogte van het laatste film nieuws en leuke prijsvragen!

REGISTREREN INLOGGEN

SHOPTOPPERS

 • Shazam! op Blu-ray

  €22,99Shazam! op Blu-ray

 • Tolkien op Blu-ray

  €22,99Tolkien op Blu-ray

 • Hellboy op Blu-Ray

  €14,99Hellboy op Blu-Ray

 • IT Chapter Two op Blu-ray

  €22,99IT Chapter Two op Blu-ray

 • Missing Link op Blu-ray

  €14,99Missing Link op Blu-ray

 • Alita: Battle Angel op Blu-ray

  €19,99Alita: Battle Angel op Blu-ray

UITGELICHT

 • Game of Thrones S4E9: The Watchers on the Wall - recap Game of Thrones S4E9: The Watchers on the...
 • Game of Thrones S4E2: The Lion and the Rose – recap Game of Thrones S4E2: The Lion and the Rose ...
 • Homeland seizoen 3 - eerste indruk Homeland seizoen 3 - eerste indruk
 • One Night Stand IX: Ketamine - recensie One Night Stand IX: Ketamine - recensie
 • Game of Thrones S4E7: Mockingbird - recap Game of Thrones S4E7: Mockingbird - recap
 • Game of Thrones S4E10 : The Children – recap Game of Thrones S4E10 : The Children –...