Deze sites vind je misschien ook leuk Fashionscene.nl, Chicklit.nl, en meer

Meer sites die je misschien ook leuk vindt

Girlscene Ze
Fashionscene Beautyscene
Chicklit Moviescene
Partyscene Vrouwen
Foodness I Want That Must Have
Shopgids Beautybox
Find My Musthave Reequest
 • Nieuws » Nieuwsberichten
Casting Nieuws!

Casting Nieuws!

Hieronder een kort overzicht van de meest recente castings, aangekondigde projecten en ander filmnieuws: Michael Keaton in Kong: Skull Island, Baldwin, Harris en Sudeikis in Downsizing, Jack Black niet betrokken bij School of Rock tv-serie, Paul Rudd in The Revised Fundamentals of Caregiving. Tot slot, Gugu Mbatha-Raw in The Free State of Jones.

Michael Keaton in Kong: Skull Island
Michael Keaton heeft een rol bemachtigd in Kong: Skull Island. Keaton (Birdman) is te zien naast  JK Simmons en Tom Hiddleston in de King Kong prequel, meldt Deadline. Regisseur Jordan Vogt-Roberts (You're the Worst) verfilmt het script van John Gatins en Max Borenstein. Alex Garcia en Eric McLeod zijn de producers, samen met Thomas Tull en Jon Jashni. De film volgt een team van ontdekkingsreizigers die terecht komen in het mysterieuze en gevaarlijke huis van de koning van de apen. De film had een releasedatum van 4 november 2016 maar Universal Pictures heeft de productie van Skull Island vertraagd om een botsing met Doctor Strange (Marvel) en Trolls (Fox) te vermijden.

Baldwin, Harris en Sudeikis in Downsizing
Alec Baldwin, Neil Patrick Harris en Jason Sudeikis zijn toegevoegd aan de cast van Downsizing. Het trio sluit zich aan bij Reese Witherspoon en Matt Damon in de sci-fi komedie, meldt Deadline. De film van regisseur Alexander Payne (The Descendants) speelt zich af in een nabije toekomst waarin Noorse wetenschappers een methode ontdekken om mensen te krimpen tot een achtste van hun grootte. De methode wordt goedgekeurd om de overbevolking tegen te gaan, de gekrompen mensen settelen zich in miniatuur steden, totdat er ernstige problemen ontstaan voor de grote en kleine mensen. Baldwin is vervolgens te zien in Still Alice en Mission: Impossible 5. Sudeikis is te zien in Horrible Bosses 2. Vorig jaar was Harris te zien in de geprezen film Gone Girl van David Fincher. Downsizing heeft nog geen releasedatum.

Jack Black niet betrokken bij School of Rock tv-serie
Jack Black heeft elke betrokkenheid ontkend bij de komende School of Rock tv-serie. Nickelodeon heeft 13-afleveringen besteld die gebaseerd zijn op de film uit 2003. Tijdens de Television Critics Association perstour zei Black het volgende: "School of Rock is cropping up in the strangest places, on Nickelodeon and on Broadway with Andrew Lloyd Webber. And I have nothing to do with any of them. It's kind of like one of my kids grew up and did things without my approval."  Op de vraag of hij achter de schermen bij het project betrokken is zei Black: "No, my plate's pretty full. I don't like looking back. I only look forward."

Paul Rudd in The Revised Fundamentals of Caregiving
Paul Rudd is gecast in The Revised Fundamentals of Caregiving. Rudd (Ant-Man)  speelt de hoofdrol in de adaptatie van de Jonathan Evison roman van regisseur Rob Burnett, meldt Variety. De komedie drama draait om de relatie tussen Ben Benjamin (Rudd) en een jonge volwassene met de ziekte van Duchenne. De band die ze vormen stimuleert hen beiden om weer actief deel te nemen in de wereld om hen heen. De opnames voor The Revised Fundamentals of Caregiving beginnen op 22 januari. De eerste trailer voor Marvel StudiosAnt-Man werd deze week vrijgegeven. Rudd was onlangs te zien tegenover Amy Poehler in They Came Together.

Gugu Mbatha-Raw in The Free State of Jones
Gugu Mbatha-Raw heeft een hoofrol te pakken in The Free State of Jones. Mbatha-Raw (Dr.Who, Belle) is te zien tegenover Matthew McConaughey in de Amerikaanse Burgeroorlog-film van Gary Ross (Hunger Games), zo meldt The Wrap. The Free State of Jones vertelt het waargebeurde verhaal van de militaire leider Newton Knight. McConaughey speelt de Confederate soldaat die is overgelopen en probeerde zijn eigen staat te vestigen in Mississippi op het hoogtepunt van de Amerikaanse Burgeroorlog. Mbatha-Raw zal Rachel, een slavin en het liefje van Knight spelen. Mbatha-Raw was recent te zien in Beyond the Lights en zal vervolgens te zien zijn in Jupiter Ascending en The Whole Truth.

REACTIES

Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Volg ons

Word lid van MovieScene en blijf altijd op de hoogte van het laatste film nieuws en leuke prijsvragen!

REGISTREREN INLOGGEN

SHOPTOPPERS

 • Alita: Battle Angel op Blu-ray

  €19,99Alita: Battle Angel op Blu-ray

 • Hellboy op Blu-Ray

  €14,99Hellboy op Blu-Ray

 • Shazam! op Blu-ray

  €22,99Shazam! op Blu-ray

 • IT Chapter Two op Blu-ray

  €22,99IT Chapter Two op Blu-ray

 • Missing Link op Blu-ray

  €14,99Missing Link op Blu-ray

 • Tolkien op Blu-ray

  €22,99Tolkien op Blu-ray

UITGELICHT

 • Fargo - eerste indruk Fargo - eerste indruk
 • Game of Thrones S5E3: High Sparrow – recap Game of Thrones S5E3: High Sparrow – recap
 • Game of Thrones S4E3: Breaker of Chains - recap Game of Thrones S4E3: Breaker of Chains -...
 • Game of Thrones S5E9: The Dance of Dragons - recap Game of Thrones S5E9: The Dance of Dragons -...
 • Game of Thrones S4E7: Mockingbird - recap Game of Thrones S4E7: Mockingbird - recap
 • The Blacklist - eerste indruk The Blacklist - eerste indruk