Deze sites vind je misschien ook leuk Fashionscene.nl, Chicklit.nl, en meer

Meer sites die je misschien ook leuk vindt

Girlscene Ze
Fashionscene Beautyscene
Chicklit Moviescene
Partyscene Vrouwen
Foodness I Want That Must Have
Shopgids Beautybox
Find My Musthave Reequest
 • Nieuws » Nieuwsberichten
Casting Nieuws!

Casting Nieuws!

Hieronder een kort overzicht van de meest recente castings, aangekondigde projecten en ander filmnieuws: Charlie Hunnam in The Lost City of Z, Groen licht voor Bad Neighbours sequel, Live-action adaptatie manga Astro Boy, Maslany en DeHaan in Two Lovers and a Bear.Tot slot, Amy Pascal weg bij Sony Pictures.

Charlie Hunnam in The Lost City of Z
Charlie Hunnam heeft getekend voor een rol naast Robert Pattinson in de
filmadaptatie van The Lost City of Z. Brad Pitt's productiebedrijf Plan B adapteert David Grann's non-fictie verhaal over het verdwijnen van de Britse ontdekkingsreiziger Percy Fawcett. Hunnam (Pacific Rim) vervangt Benedict Cumberbatch als de ontdekkingsreiziger Fawcett, die nooit meer werd gezien na het leiden van een expeditie naar een oude stad in het Amazonegebied. De omstandigheden rond Fawcett's verdwijning zijn een mysterie gebleven sinds 1925, met vele anderen die ook vermist zijn tijdens de zoektocht naar Fawcett. Cumberbatch moest het project verlaten vanwege zijn rol in de Marvel film Doctor Strange. Sienna Miller zal te zien zijn als Fawcett's vrouw Nina. Productie voor The Lost City of Z zal naar verwachting deze zomer beginnen. James Gray, bekend van onder meer Palme d'Or-genomineerde The Immigrant en het misdaaddrama Blood Ties, is verantwoordelijk voor de regie en het script van The Lost City of Z.

Groen licht voor Bad Neighbours sequel
Universal  Pictures heeft het groen licht gegeven voor een sequel  van Seth Rogen’s komedie Bad Neighbours. Zac Efron en Rose Byrne keren terug naast Rogen, terwijl Nicholas Stoller ook weer de regie voor zijn rekening neemt, meldt The Hollywood Reporter. Bad Neighbours ging over een jong stel (Rogen en Byrne)  die gedwongen zijn om naast een mannelijke studentenvereniging te wonen met hun pasgeboren baby. Het vervolg, geschreven door Andrew Jay Cohen en Brendan O'Brien die ook verantwoordelijk waren voor het eerste script, heeft deze keer een vrouwelijke twist als een vrouwelijke studentenvereniging nu naast het echtpaar komt wonen. Bad Neighbours presteerde sterk in de wereldwijde box office en bracht meer dan $268 miljoen dollar op met een budget van $18 miljoen dollar . Bad Neighbours 2 is in de bioscopen te zien op 13 mei 2016.

Live-action adaptatie manga Astro Boy
De manga Astro Boy zal worden aangepast in een nieuwe live-action film. Osamu Tezuka’s iconische manga karakter komt naar het witte doek in een nieuwe adaptatie, aldus The Hollywood Reporter. Animal Logic Entertainment werkt samen met Tezuka Productions aan het project. Een regisseur is nog niet bevestigd. Momenteel is er een zoektocht naar een goede scenarioschrijver. De originele Astro Boy manga draait om een wetenschapper die zorgt voor een robot jongen om de leegte na de dood van zijn zoon te vullen. De robot wordt verlaten als blijkt dat hij de dode jongen niet goed kan vervangen, en wordt later door een vriendelijke professor in huis genomen. Animal Logic staat bekend om haar special effects, en heeft gewerkt aan Happy Feet en de komende Avengers: Age of Ultron. Een computer geanimeerde Astro Boy film werd uitgebracht in 2009.

Maslany en DeHaan in Two Lovers and a Bear
Tatiana Maslany (Orphan Black) en Dane DeHaan (Kill Your Darlings)  zijn gecast in het indie drama Two Lovers and a Bear, meldt The Wrap. Kim Nguyen (War Witch) regisseert de film, die zich afspeelt in een kleine stad in de buurt van de Noordpool. Lucy (Maślany) en Roman (DeHaan) voelen zich tot elkaar getrokken door een gedeelde passie. Maślany zal te zien zijn in Gareth Edwards' Star Wars spin-off. Ze zal  tevens spelen tegenover Helen Mirren en Ryan Reynolds in Woman in Gold. DeHaan zal binnenkort te zien zijn in Life en Tulip Fever.

Amy Pascal weg bij Sony Pictures
Amy Pascal treedt terug als voorzitter bij Sony Pictures Entertainment maar
werkt nog binnen de organisatie. Variety meldt dat Pascal in haar positie blijft tot en met mei, en dan directeur van een nieuw productie-bedrijf met een vier-jarig contract. Sony zal de wereldwijde distributierechten van het nieuwe bedrijf behouden. Pascal, die ook zal terugtreden als voorzitter van Sony's motion picture groep, zei in een verklaring: "I have spent almost my entire professional life at Sony Pictures, and I am energized to be starting this new chapter based at the company I call home. I have always wanted to be a producer." Sony zal de nieuwe onderneming van Pascal financieren. Sony heeft nog geen besluit genomen met betrekking tot haar opvolger. Het aftreden van Pascal is het resultaat van het hacken en publicatie door 'Guardians of Peace' van privé e-mails die Pascal had verzonden en ontvangen van collega's. De e-mails bevatten opmerkingen over Hollywoodsterren, lopende projecten en interne gevechten bij de filmmaatschappij. Het hacken van de servers van Sony volgde na de promotie van de film The Interview, en als gevolg kwam een gedwongen tijdelijke intrekking van de film. Vorige maand beloofde Pascal dat Sony was "toegewijd aan het maken van films over vrouwen" nadat e-mails waren vrijgegeven door de hackers waaruit bleek dat Jennifer Lawrence en Columbia
Pictures productie president Hannah Minghella minder dan hun mannelijke collega's werden betaald.

REACTIES

Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Volg ons

Word lid van MovieScene en blijf altijd op de hoogte van het laatste film nieuws en leuke prijsvragen!

REGISTREREN INLOGGEN

SHOPTOPPERS

 • IT Chapter Two op Blu-ray

  €22,99IT Chapter Two op Blu-ray

 • Alita: Battle Angel op Blu-ray

  €19,99Alita: Battle Angel op Blu-ray

 • Tolkien op Blu-ray

  €22,99Tolkien op Blu-ray

 • Shazam! op Blu-ray

  €22,99Shazam! op Blu-ray

 • Hellboy op Blu-Ray

  €14,99Hellboy op Blu-Ray

 • Missing Link op Blu-ray

  €14,99Missing Link op Blu-ray

UITGELICHT

 • Mad Men seizoen 7 - eerste indruk Mad Men seizoen 7 - eerste indruk
 • Game of Thrones S4E4: Oathkeeper - recap Game of Thrones S4E4: Oathkeeper - recap
 • Game of Thrones S6E5: The Door – recap Game of Thrones S6E5: The Door – recap
 • Fargo - eerste indruk Fargo - eerste indruk
 • Surviving Jack - eerste indruk Surviving Jack - eerste indruk
 • Game of Thrones S6E9: Battle of the Bastards – recap Game of Thrones S6E9: Battle of the Bastards ...