Deze sites vind je misschien ook leuk Fashionscene.nl, Chicklit.nl, en meer

Meer sites die je misschien ook leuk vindt

Girlscene Ze
Fashionscene Beautyscene
Chicklit Moviescene
Partyscene Vrouwen
Foodness I Want That Must Have
Shopgids Beautybox
Find My Musthave Reequest
 • Nieuws » Nieuwsberichten
Casting Nieuws

Casting Nieuws

Hieronder een kort overzicht van de meest recente castings, aangekondigde projecten en ander filmnieuws: derde Bridget Jones film in productie, Chris Pine en Zachary Quinto in Star Trek 4, Emma Watson in The Circle, Ezra Miller in Fantastic Beasts and Where to Find Them. Tot slot, Alicia Vikander weg van Assassin's Creed.

Derde Bridget Jones film in productie
Een derde Bridget Jones film gaat dit najaar in productie. Naar verluidt wordt het project Bridget Jones's Baby geproduceerd door Working Title, het bedrijf achter de eerste twee films. De Daily Mail meldt dat Eric Fellner, co-voorzitter van de Working Title, heeft gezegd dat de film in ontwikkeling is. Sharon Maguire, die verantwoordelijk was voor de regie van de vorige twee Bridget Jones-films is weer aan boord. Zij en Fellner hebben originele castleden Renee Zellweger en Colin Firth benaderd of ze in reprise willen gaan met hun rollen. De films zijn gebaseerd op de columns geschreven door auteur Helen Fielding. In de nieuwe film zal Hugh Grant’s karakter Daniel Cleaver niet te zien zijn. Het scenario werd oorspronkelijk geschreven door Fielding en One Day auteur David Nicholls, maar extra schrijvers hebben bijgedragen tijdens latere herzieningen.

Chris Pine en Zachary Quinto in Star Trek 4
Chris Pine en Zachary Quinto tekenen voor Star Trek 4. Productie voor Star Trek Beyond is net van start gegaan, maar de ontwikkeling is al aan de gang voor de vierde aflevering in de filmreeks. Volgens The Hollywood Reporter heeft Paramount recent deals gesloten met Pine en Quinto en krijgen beide acteurs aanzienlijke verhogingen. Pine  zal naar verwachting 6 miljoen dollar verdienen met Star Trek 4, dat is aanzienlijk meer dan de zes honderdduizend dollar die hij kreeg voor de reboot uit 2009. Regisseur Justin Lin neemt met Star Trek Beyond de franchise over van JJ Abrams, die nu slechts producent is vanwege zijn inzet voor Star Wars: The Force Awakens.  Het script werd geschreven door Doug Jung en castlid Simon Pegg. Star Trek Beyond – met naar verluidt Idris Elba als de belangrijkste schurk - opent op 8 juli 2016 in de bioscopen.

Emma Watson in The Circle
Emma Watson is naast Tom Hanks gecast in de digitale thriller The Circle. Watson zal een jonge vrouw spelen die een nieuwe baan begint bij een internetbedrijf dat ieders persoonlijke gegevens verenigt om één online identiteit te creëren. Volgens The Wrap ontmoet Watson’s karakter een "mysterieuze oudere man" in de organisatie, gespeeld door Hanks. Als ze meer leert over het bedrijf waarvoor ze werkt wordt het duidelijk dat privacy niet langer een optie is. De rol was oorspronkelijk bedoeld voor Alicia Vikander, maar die koos voor de hoofdrol in de komende Jason Bourne film. De opnames voor The Circle beginnen in september. Watson sluit zich aan bij de cast na de productie van de live-action adaptatie van Beauty and the Beast.


Ezra Miller in Fantastic Beasts and Where to Find Them
Volgens The Hollywood Reporter is Ezra Miller in gesprek voor de rol van Jacob in Warner Bros’ Fantastic Beasts and Where to Find Them. Het exacte karakter van Miller is onbekend, maar er wordt gespeculeerd dat hij een schurk of een rivaal van Eddie Redmayne's karakter Newt Scamander zou kunnen zijn. Katherine Waterston werd onlangs aangekondigd als de vrouwelijke hoofdrol in de film, als de Amerikaanse heks Porpentina. Fantastic Beasts and Where to Find Them, speelt zich ongeveer 70 jaar voordat Harry's verhaal begint af. De film zal worden geregisseerd door David Yates, die ook verantwoordelijk was voor de regie van de laatste vier Harry Potter-films. Miller werkt nu al samen met Warner Bros aan de Justice League film van 2017, waar hij The Flash zal spelen.

Alicia Vikander weg van Assassin’s Creed
Alicia Vikander heeft getekend voor een rol in Bourne 5 met als gevolg dat ze niet de hoofdrol heeft in de aankomende Assassin's Creed film.  Vikander (Ex Machina)  zou tegenover  haar vriend Michael Fassbender te zien zijn in de video game adaptatie Assassin's Creed, maar Deadline meldt dat dat er conflicten waren vanwege overlappende filmschema’s. Vikander heeft gekozen voor een hoofdrol tegenover Matt Damon in regisseur Paul Greengrass' vijfde aflevering van de Jason Bourne-franchise. Het is ook bekend dat Julia Stiles terugkeert als CIA analyst Nicky Parsons, terwijl Viggo Mortensen wordt verbonden aan de rol van een moordenaar die jaagt op Bourne. Bourne 5 gaat naar verwachting in première op 16 juli 2016.

REACTIES

Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Volg ons

Word lid van MovieScene en blijf altijd op de hoogte van het laatste film nieuws en leuke prijsvragen!

REGISTREREN INLOGGEN

SHOPTOPPERS

 • Alita: Battle Angel op Blu-ray

  €19,99Alita: Battle Angel op Blu-ray

 • Missing Link op Blu-ray

  €14,99Missing Link op Blu-ray

 • IT Chapter Two op Blu-ray

  €22,99IT Chapter Two op Blu-ray

 • Shazam! op Blu-ray

  €22,99Shazam! op Blu-ray

 • Hellboy op Blu-Ray

  €14,99Hellboy op Blu-Ray

 • Tolkien op Blu-ray

  €22,99Tolkien op Blu-ray

UITGELICHT

 • Telefilm 2015: Sunny Side Up Telefilm 2015: Sunny Side Up
 • Girls seizoen 3 - recensie Girls seizoen 3 - recensie
 • Game of Thrones S5E4: Sons of the Harpy - recap Game of Thrones S5E4: Sons of the Harpy -...
 • Game of Thrones S5E7: The Gift - recap Game of Thrones S5E7: The Gift - recap
 • Game of Thrones S5E1: The Wars to Come – recap Game of Thrones S5E1: The Wars to Come –...
 • Game of Thrones S4E9: The Watchers on the Wall - recap Game of Thrones S4E9: The Watchers on the...