Deze sites vind je misschien ook leuk Fashionscene.nl, Chicklit.nl, en meer

Meer sites die je misschien ook leuk vindt

Girlscene Ze
Fashionscene Beautyscene
Chicklit Moviescene
Partyscene Vrouwen
Foodness I Want That Must Have
Shopgids Beautybox
Find My Musthave Reequest
 • Nieuws » Nieuwsberichten
Casting Nieuws

Casting Nieuws

Hieronder een kort overzicht van de meest recente castings, aangekondigde projecten en ander filmnieuws:  Reese Witherspoon produceert All Is Not Forgotten, Disney brengt prequel Aladdin, release datum Jake Gyllenhaal’s Demolition, nieuwe regisseur Stephen King’s It reboot. Tot slot, Tilda Swinton is de Ancient One.

Reese Witherspoon produceert All Is Not Forgotten
Reese Witherspoon produceert een nieuwe thriller over de nasleep van de verkrachting van een tienermeisje in Connecticut. De film zal worden gebaseerd op een roman  die uitkomt in 2017 en wordt geschreven door Wendy Walker, aldus Deadline. Witherspoon vormde haar productiebedrijf Pacific Standard met Bruna Papandrea in 2012. In het verleden hebben ze films zoals Wild,Gone Girl en Hot Pursuit geproduceerd. Ondertussen bereid Witherspoon zich voor om Tinker Bell te spelen in de komende Disney filmTink. Witherspoon zal binnenkort naast Nicole Kidman verschijnen in de HBO mini serie BigLittle Lies.

Disney brengt prequel Aladdin
Disney is van plan om het achtergrondverhaal van Aladdin's lamp Genie te verkennen in een nieuwe live-action film. Volgens The Hollywood Reporter zal Genies dienen als een prequel en zal zich verdiepen hoe Genie de drager werd van de drie wensen. De film wordt geschreven door Damian Shannon en Mark Swift met Tripp Vinson aan boord om te produceren. Genies is momenteel in vroege stadia van ontwikkeling en zal naar verwachting  eerder worden uitgebracht dan de live-action hervertelling van Aladdin. De stem van de Genie werd ingesproken door Robin Williams in de Disney animatiefilm, met uitzondering van The Return of Jafar  uit 1994. Disney heeft ook een aantal andere live-action remakes in de pijplijn, met inbegrip van The Jungle Book, Beauty and the Beest , Dumbo, Winnie the Pooh, Mulan, Pinnochio en een verhaal over Prince Charming.

Release datum Jake Gyllenhaal’s Demolition
De film Demolition met Jake Gyllenhaal en Naomi Watts zal volgend voorjaar in de bioscopen te zien zijn. Fox Searchlight Pictures zal de nieuwe film van Jean-Marc Vallée (Dallas Buyers Club) een beperkte Amerikaanse release geven op 8 april 2016, aldus Variety. Gyllenhaal speelt de hoofdrol in Demolition, als een man verpletterd door de tragische dood van zijn jonge vrouw. Davis Mitchell (Gyllenhaal) begint een briefcampagne naar een snoepautomaat bedrijf uit woede, maar  krijgt dan een band met een vriendelijke medewerker van de klantenservice (Watts). Academy Award winnaar Chris Cooper heeft ook een ondersteunende rol als veeleisende schoonvader Davis. De rol van een rouwende man is een bekende voor Gyllenhaal, een rol van soortgelijke aard speelt hij in het boksdrama Southpaw. Gyllenhaal is ook naast Jason Clarke, Josh Brolin, John Hawkes en Robin Wright te zien in het epische rampdrama Everest. 

Nieuwe regisseur Stephen King’s It reboot
New Line's reboot van Stephen King’s It is weer nieuw leven ingeblazen ondanks het vertrek van regisseur Cary Fukunaga. De plannen voor een tweedelige film gebaseerd op de klassieke horror roman bewegen vooruit met Mama regisseur Andrés Muschietti die mogelijk het stokje van Fukunaga overneemt. New Line's samenwerking met Andrés zal waarschijnlijk samengaan met de betrokkenheid van zijn zus Barbara Muschietti in een producer rol, meldt The Hollywood Reporter. It was gepland om deze zomer in productie te gaan voor het vertrek van Fukunaga in mei, na meer dan drie jaar aan het project te hebben gewerkt.  Het is onzeker of Will Poulter (The Maze Runner)  nog aan het project verbonden is om de duivelse clown Pennywise te spelen, maar hij kan weer aan boord komen in een later stadium. Het is nog niet bekend wanneer de productie zal beginnen met Andrés Muschietti aan het roer.

Tilda Swinton is de Ancient One
Tilda Swinton is te zien in Marvel Studios' Doctor Strange. Swinton heeft de geruchten bevestigd dat ze tegenover Benedict Cumberbatch te zien zal zijn in de Marvel-film. In een interview met Screen Crush verklaarde ze: "I'm a Marvel fan and I think this particular world that Doctor Strange goes into is really, really, really exciting,"  Het is opmerkelijk dat Swinton de rol op zich neemt. De Ancient One wordt namelijk in de comics afgeschilderd als een oudere Aziatische man. Scott Derrickson (Deliver Us from Evil) regisseert Doctor Strange. De film komt uit in het najaar van 2016.

REACTIES

Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Volg ons

Word lid van MovieScene en blijf altijd op de hoogte van het laatste film nieuws en leuke prijsvragen!

REGISTREREN INLOGGEN

SHOPTOPPERS

 • Alita: Battle Angel op Blu-ray

  €19,99Alita: Battle Angel op Blu-ray

 • Shazam! op Blu-ray

  €22,99Shazam! op Blu-ray

 • IT Chapter Two op Blu-ray

  €22,99IT Chapter Two op Blu-ray

 • Hellboy op Blu-Ray

  €14,99Hellboy op Blu-Ray

 • Missing Link op Blu-ray

  €14,99Missing Link op Blu-ray

 • Tolkien op Blu-ray

  €22,99Tolkien op Blu-ray

UITGELICHT

 • Game of Thrones S5E6: Unbowed, Unbent, Unbroken - recap Game of Thrones S5E6: Unbowed, Unbent,...
 • Game of Thrones S4E10 : The Children – recap Game of Thrones S4E10 : The Children –...
 • Telefilm 2015: Sunny Side Up Telefilm 2015: Sunny Side Up
 • Game of Thrones S4E8: The Mountain and the Viper – recap Game of Thrones S4E8: The Mountain and the...
 • Game of Thrones S5E4: Sons of the Harpy - recap Game of Thrones S5E4: Sons of the Harpy -...
 • Game of Thrones S5E9: The Dance of Dragons - recap Game of Thrones S5E9: The Dance of Dragons -...