Deze sites vind je misschien ook leuk Fashionscene.nl, Chicklit.nl, en meer

Meer sites die je misschien ook leuk vindt

Girlscene Ze
Fashionscene Beautyscene
Chicklit Moviescene
Partyscene Vrouwen
Foodness I Want That Must Have
Shopgids Beautybox
Find My Musthave Reequest
 • Nieuws » Nieuwsberichten
Casting Nieuws - week 37

Casting Nieuws - week 37

Hieronder een kort overzicht van de meest recente castings, aangekondigde projecten en ander filmnieuws: ongeluk set Tom Cruise film Mena, Francis Ford Coppola brengt Jeepers Creepers 3, Olivia Cooke in Ready Player One, Opnames Star Wars Episode VIII in Ierland. En tot slot,  Patrick Dempsey in Bridget Jones’s Baby.

Ongeluk set Tom Cruise film Mena
Twee bemanningsleden zijn op de set van Tom Cruise's nieuwe film Mena omgekomen bij een vliegtuigcrash op 11 september. Het ongeval was in Columbia, waar opnames van de film plaatsvinden, en wordt verondersteld te zijn veroorzaakt door het slechte weer, meldt Variety. De Amerikaanse film piloot Alan David Purwin en de Colombiaanse Carlos Berl zijn genoemd als de slachtoffers van de crash, terwijl een andere Amerikaanse piloot, Jimmy Lee Garind, is opgenomen in het ziekenhuis met ernstige verwondingen. Het project Mena, geregisseerd door Doug Liman, filmt in Colombia sinds augustus. In de film speelt Cruise Barry Seal, een Amerikaanse piloot die voor de Colombiaanse drugsbaron Pablo Escobar werkte voordat hij een spion werd voor de Drug Enforcement Agency. De cast bestaat verder uit Jesse Plemons, Jayma Mays en Sarah Wright. Mena draait vanaf januari 2017 in de bioscopen.

Francis Ford Coppola brengt Jeepers Creepers 3
Producer Francis Ford Coppola bereidt zich voor op het derde deel van de horror film serie Jeepers Creepers, Jonathan Breck zal terugkeren als de gevleugelde monsterlijke Creeper. Ook het originele cast lid Brandon Smith keert terug voor de film als Sergeant David Tubbs die de oorsprong van de Creeper zal onderzoeken. Jeepers Creepers 3 vindt plaats in de laatste uren van de Creeper’s 23-daagse rampage, als een taskforce werkt om voor eens en voor altijd afscheid te nemen van het schepsel. Victor Salva - de regisseur achter de originele Jeepers Creepers  uit 2001- is terug voor deel drie, dat begin volgend jaar begint met filmen in Vancouver. 
                                                                                                         
Olivia Cooke in Ready Player One
Olivia Cooke (Me, Earl, and the Dying Girl) gaat op voor de hoofdrol in het nieuwe project van Steven Spielberg: Ready Player One. De film is een adaptatie van Ernest  Cline’s roman uit 2011, en is gevestigd in een dystopische video game. De roman is de laatste in rij die een Hollywood behandeling krijgt. Het verhaal speelt zich af in 2044 in een virtuele wereld genaamd Oasis, een jongeman besteedt zijn tijd met het ontdekken van verborgen puzzels in een virtuele gaming wereld. Depuzzels zijn gebaseerd op popcultuur en beloven enorme macht en fortuin aan wie ze kan ontgrendelen. Cooke gaat op voor de rol van Sam, een Canadese blogger die zowel het vriendinnetje en de grote concurrent speelt, wiens naam in de virtuele wereld is Art3mis is, aldus The Hollywood Reporter. Zak Penn, die mede het script schreef voor  X-Men: The Last Stand en  TheAvengers, heeft de roman bewerkt voor het witte doek. 

Opnames Star Wars Episode VIII in Ierland
Star Wars: Episode VII - The Force Awakens is nog niet eens in de bioscopen te zien, maar het is al bevestigd dat opnames voor het vervolg Episode VIII deze maand beginnen in Ierland. De eerste berichten beweerden dat The Force Awakens bezig was met reshoots in het land, maar het is nu bevestigd dat de cast en crew in feite zal beginnen met filmen voor Episode VIII. De productie-eenheid ging schuil onder de algemene naam van 'Star Wars', wat leidde tot verwarring over welke film eigenlijk werd opgenomen. Lucasfilm heeft nu bevestigd, via Entertainment Weekly, dat de opnames voor de volgende film deze maand beginnen op het eiland Skellig Michael, de zuidkust van Ierland. Regisseur Rian Johnson zal de nog titelloze sequel filmen die staat gepland voor een release in 2017. Hij neemt het stokje over van J.J. Abrams die verantwoordelijk was voor The Force Awakens.

Patrick Dempsey in Bridget Jones’s Baby
Patrick Dempsey is momenteel in onderhandeling voor een rol in de sequel Bridget Jones's Baby. Het is overigens niet duidelijk welke rol Dempsey zal spelen in de film, maar Renée Zellweger zal terugkeren als Bridget en Colin Firth als Mark Darcy, aldus Deadline. Regisseur Sharon Maguire die ook verantwoordelijk was voor de regie van de originele Bridget Jones's Diary keert eveneens terug, maar Hugh Grant gaat niet in reprise met zijn rol als Daniel Cleaver. Er wordt aangenomen dat de film niet direct gebaseerd is op de derde roman Bridget Jones: Mad About the Boy van Helen Fielding, gepubliceerd in 2013. In de roman heeft Bridget twee kinderen, terwijl Darcy was overleden. De film wordt gebaseerd op Fieldings columns. De schrijfster heeft  hard gewerkt aan het scenario met David Nicholls (One Day). Bridget Jones's Diary werd voor het eerst gepubliceerd in 1996 en verfilmd in 2001 met in de hoofdrollen Zellweger, Grant en Colin Firth. Een vervolg Bridget Jones: The Edge of Reason werd gepubliceerd in 1999 en in 2004 verfilmd.

REACTIES

Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Volg ons

Word lid van MovieScene en blijf altijd op de hoogte van het laatste film nieuws en leuke prijsvragen!

REGISTREREN INLOGGEN

SHOPTOPPERS

 • Missing Link op Blu-ray

  €14,99Missing Link op Blu-ray

 • Alita: Battle Angel op Blu-ray

  €19,99Alita: Battle Angel op Blu-ray

 • Hellboy op Blu-Ray

  €14,99Hellboy op Blu-Ray

 • Shazam! op Blu-ray

  €22,99Shazam! op Blu-ray

 • Tolkien op Blu-ray

  €22,99Tolkien op Blu-ray

 • IT Chapter Two op Blu-ray

  €22,99IT Chapter Two op Blu-ray

UITGELICHT

 • 2013: De populairste series 2013: De populairste series
 • Game of Thrones S6E10: The Winds of Winter – recap Game of Thrones S6E10: The Winds of Winter ...
 • The Blacklist - eerste indruk The Blacklist - eerste indruk
 • Game of Thrones S5E6: Unbowed, Unbent, Unbroken - recap Game of Thrones S5E6: Unbowed, Unbent,...
 • Mad Men seizoen 7 - eerste indruk Mad Men seizoen 7 - eerste indruk
 • Game of Thrones S6E9: Battle of the Bastards – recap Game of Thrones S6E9: Battle of the Bastards ...