Deze sites vind je misschien ook leuk Fashionscene.nl, Chicklit.nl, en meer

Meer sites die je misschien ook leuk vindt

Girlscene Ze
Fashionscene Beautyscene
Chicklit Moviescene
Partyscene Vrouwen
Foodness I Want That Must Have
Shopgids Beautybox
Find My Musthave Reequest
 • Nieuws » Nieuwsberichten
Casting Nieuws - week 50

Casting Nieuws - week 50

Zoals elke week verzamelen we weer het meest recente castingnieuws, aangekondigde projecten en ander filmnieuws. Deze keer: Lionsgate brengt Romeo and Juliet: The War, Charles Dance in Ghostbusters reboot, J.J. Abrams wil Ava DuVernay voor Star Wars, Benedict Cumberbatch in The War Magician. En tot slot, Idris Elba in Stephen Kings The Dark Tower.

Lionsgate brengt Romeo and Juliet: The War
Lionsgate, de studio achter The Hunger Games franchise, werkt aan een speelfilm dat het liefdesverhaal van Romeo en Julia verandert in een oorlogsfilm. Het project is een adaptatie van de graphic novel Romeo and Juliet: The War, van Marvel’s Stan Lee’s POW! Entertainment. Romeo and Juliet: The War, vertelt het verhaal van de Montagues en de Capulets als strijdende clans van supersoldaten – wier strijd ontbrandt nadat ze alle andere vijanden hebben weggejaagd. In het hitte van de strijd worden een jongen en een meisje van de vijandige clans verliefd. Het project komt tegelijkertijd met de aankondiging van Shonda Rhimes (Grey’s Anatomy, Scandal) die voor ABC een tv-serie ontwikkelt die de gevolgen van de tragische zelfmoorden van Shakespeare’s Romeo en Julia onderzoekt. Een release datum is nog niet vastgesteld voor Romeo and Juliet: The War, aldus Entertainment Weekly.

Idris Elba in Stephen Kings The Dark Tower
Deadline meldt dat Idris Elba mogelijk de hoofdrol heeft in Sony’s The Dark Tower franchise, gebaseerd op de boeken van Stephen King. Elba gaat op voor de rol van revolverheld Roland Deschain.
The Dark Tower ziet het verhaal van Roland's zoektocht naar het gelijknamige centrum van alle werkelijkheid, waar hij reist door een post-apocalyptische wereld, denk aan jaren '70 New York en andere woestenijen.
Matthew McConaughey is in gesprek om de schurkachtige Man in Black te spelen, terwijl A Royal Affair's Nikolaj Arcel verantwoordelijk is voor de regie.

Charles Dance in Ghostbusters reboot
Charles Dance (Game of Thrones) heeft een rol in Paul Feig’s Ghostbusters reboot. Details van zijn betrokkenheid wordt nog bekendgemaakt, meldt Inverse, maar waarschijnlijk zal Dance de originele schurk Vigo the Capathian spelen. Vigo was de belangrijkste antagonist in Ghostbusters II uit 1989. Het zou ook zo maar kunnen dat het gaat om een cameo in de film. De aankomende reboot is voorzien van vele beroemdheden die kort hun opwachting maken, inclusief originele castleden Sigourney Weaver, Ernie Hudson, Bill Murray en Annie Potts.

J.J. Abrams wil Ava DuVernay voor Star Wars
J.J. Abrams staat achter Selma’s Ava DuVernay als regisseur in het Star Wars – universum. Terwijl de sequels van Star Wars Episode VII reeds aan regisseurs Rian Johnson en Colin Trevorrow zijn toegewezen, zijn er vele mogelijkheden in de spin-off Anthology filmreeks. In een recent gesprek met Nerdist werd Abrams gevraagd welke vrouwelijke regisseur hij graag zou zien werken aan een StarWarsfilm. "The knee-jerk reaction, if I had to, is Ava DuVernay, who I think would just kill it,"  verklaarde hij. DuVernay had eerder de kans om zich aan te sluiten bij Marvel Cinematic Universe met Black Panther, hoewel ze zich terugtrok voordat het echte werk begon. DuVernay zou later verklaren dat het werken binnen het Marvel Studios kader haar persoonlijke stijl zou beperken. Het is nog even afwachten of ze uitdaging met Star Wars wel aangaat.

Benedict Cumberbatch in The War Magician
Cumberbatch heeft een hoofdrol in de aankomende film The War Magician, over de wereldberoemde goochelaar Jasper Maskelyne die zijn trucs gebruikt om de geallieerden in de Tweede Wereldoorlog te helpen. Tom Cruise was eerder kort aan de film verbonden. De film is gebaseerd op de gelijknamige roman van David Fisher. Scenarioschrijver Gary Whitta (Star Wars: Rogue One en The Book of Eli) is verantwoordelijk voor het script maar er is nog geen regisseur aan het project verbonden, aldus Deadline. Cumberbatch zal binnenkort eerst te zien zijn in Marvel's Doctor Strange, samen met Chiwetel Ejifor, Rachel McAdams en Tilda Swinton.

REACTIES

Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Volg ons

Word lid van MovieScene en blijf altijd op de hoogte van het laatste film nieuws en leuke prijsvragen!

REGISTREREN INLOGGEN

SHOPTOPPERS

 • Batman: The Long Halloween, Part One op Blu-ray

  €25,99Batman: The Long Halloween, Part One op Blu-ray

 • Tolkien op Blu-ray

  €7,99Tolkien op Blu-ray

 • His Dark Materials Season 2 op DVD

  €42,99His Dark Materials Season 2 op DVD

 • Farming op DVD

  €15,95Farming op DVD

 • City of Lies op DVD

  €8,94City of Lies op DVD

 • Missing Link op Blu-ray

  €8,98Missing Link op Blu-ray

UITGELICHT

 • Game of Thrones S5E1: The Wars to Come – recap Game of Thrones S5E1: The Wars to Come –...
 • Game of Thrones S4E7: Mockingbird - recap Game of Thrones S4E7: Mockingbird - recap
 • Game of Thrones S5E10: Mother’s Mercy - recap Game of Thrones S5E10: Mother’s Mercy -...
 • Game of Thrones S5E9: The Dance of Dragons - recap Game of Thrones S5E9: The Dance of Dragons -...
 • Game of Thrones S5E5: Kill The Boy – recap Game of Thrones S5E5: Kill The Boy – recap
 • Game of Thrones S4E10 : The Children – recap Game of Thrones S4E10 : The Children –...