Deze sites vind je misschien ook leuk Fashionscene.nl, Chicklit.nl, en meer

Meer sites die je misschien ook leuk vindt

Girlscene Ze
Fashionscene Beautyscene
Chicklit Moviescene
Partyscene Vrouwen
Foodness I Want That Must Have
Shopgids Beautybox
Find My Musthave Reequest
 • Winnen
Win de Serie Q Box op DVD

Win de Serie Q Box op DVD

Deze week komt de Serie Q Box uit op DVD. Deze box bevat de verfilming van vier bestsellers van misdaadauteur Jussi Adler-Olsen. Win nu bij Moviescene de Serie Q Box op DVD.
 
De misdaadromans van Jussi Adler-Olsen over Sectie Q van de Deense recherche zijn internationale bestsellers. Alleen al in Nederland zijn er meer dan een miljoen exemplaren van verkocht. De verfilmingen zijn al even succesvol met recordaantallen bezoekers in Denemarken en wereldwijde distributiedeals. In deze DVD-box de volgende titels uit deze reeks: Dossier 64, De Vrouw in de Kooi, De Fazantenmoordenaars en De Noodkreet in de fles.


 
Dossier 64 (The Purity of Vengeance)
In een vervallen appartement in Stockholm doen werklieden een verschrikkelijke ontdekking. Achter een provisorische muur zitten drie gemummificeerde lichamen rond een eettafel. Een vierde stoel is leeg. Aan Carl Mørck en Assad van Sectie Q de taak de lichamen te identificeren en te achterhalen voor wie de vierde plek bestemd is. Het spoor leidt via de laatste bewoners naar een vrouwenziekenhuis op het eiland Sprogø, waar gedwongen sterilisaties werden uitgevoerd. Die misstanden zijn een donker hoofdstuk in de Deense geschiedenis, maar volgens sommigen behoren ze nog niet tot het verleden. Carl en Assad starten een race tegen de klok om verdere misdaden te voorkomen.
 
De Vrouw in de Kooi (The Keeper of Lost Causes)
Na een schietpartij met twee partners als slachtoffers wordt rechercheur Carl Mørck verplaatst naar Sectie Q. Deze nieuwe afdeling, die slechts bestaat uit Carl en zijn assistent Assad, onderzoekt oude, afgesloten zaken. Hoewel ze de expliciete opdracht krijgen de zaken alleen te bestuderen, duikt de koppige Carl na een dag al in het mysterie van politica Merete Lynggaard die vijf jaar eerder spoorloos van een veerboot verdween. De zaak werd afgedaan als zelfmoord. Carl en Assad, niet overtuigd van die verklaring, starten een eigen onderzoek dat hen leidt naar misbruik en decadentie onder de gepolijste oppervlakte van Scandinavië.
 
De Fazantenmoordenaars (The Absent One)
In 1994 wordt een jonge tweeling vermoord. De belangrijkste verdachten zijn enkele studenten uit de hogere klasse, maar een lokaal buitenbeentje zegt dat hij de schuldige is en wordt veroordeeld. Wanneer de zaak twintig jaar later op het bureau van Carl Mørck belandt, beseft hij al snel dat er iets niet klopt. Bij hun onderzoek stuiten Carl en Assad op een noodoproep van een wanhopig meisje dat de ware toedracht lijkt te kennen. Carl en Assad gaan op zoek naar het meisje, Kimmie, die sinds de moorden spoorloos is verdwenen. Zij zijn echter niet de enigen, want Kimmies verklaring is een groot gevaar voor enkele invloedrijke mannen die er alles voor over hebben haar het zwijgen op te leggen.
 
De Noodkreet in de Fles (A Conspiracy of Faith)
Wanneer een acht jaar oude boodschap in een fles bij Sectie Q terechtkomt, raken Carl Mørck en zijn assistent Assad betrokken bij een gruwelijke zaak met een psychopathische moordenaar, religieus fanatisme en een ontvoerd broertje en zusje die door hun ouders nooit als vermist zijn opgegeven.
 
De Serie Q Box op DVD wordt ter beschikking gesteld door Lumière Series
 
Wil je kans maken op deze prijs log in en geef het juiste antwoord op onderstaande vraag
Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.moviescene.nl/winnen

REACTIES

Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Volg ons

Word lid van MovieScene en blijf altijd op de hoogte van het laatste film nieuws en leuke prijsvragen!

REGISTREREN INLOGGEN

SHOPTOPPERS

 • Hellboy op Blu-Ray

  €14,99Hellboy op Blu-Ray

 • IT Chapter Two op Blu-ray

  €22,99IT Chapter Two op Blu-ray

 • Alita: Battle Angel op Blu-ray

  €19,99Alita: Battle Angel op Blu-ray

 • Tolkien op Blu-ray

  €22,99Tolkien op Blu-ray

 • Shazam! op Blu-ray

  €22,99Shazam! op Blu-ray

 • Missing Link op Blu-ray

  €14,99Missing Link op Blu-ray

UITGELICHT

 • Game of Thrones S6E1: The Red Woman - recap Game of Thrones S6E1: The Red Woman - recap
 • Game of Thrones S4E4: Oathkeeper - recap Game of Thrones S4E4: Oathkeeper - recap
 • 2013: De populairste series 2013: De populairste series
 • Game of Thrones S5E2: The House of Black and White - recap Game of Thrones S5E2: The House of Black and...
 • Game of Thrones S6E7: The Broken Man - recap Game of Thrones S6E7: The Broken Man - recap
 • Game of Thrones S6E10: The Winds of Winter – recap Game of Thrones S6E10: The Winds of Winter ...