Deze sites vind je misschien ook leuk Fashionscene.nl, Chicklit.nl, en meer

Meer sites die je misschien ook leuk vindt

Girlscene Ze
Fashionscene Beautyscene
Chicklit Moviescene
Partyscene Vrouwen
Foodness I Want That Must Have
Shopgids Beautybox
Find My Musthave Reequest
 • Specials » Artikelen
Welke stripverfilmingen komen eraan?

Welke stripverfilmingen komen eraan?

Welke stripverfilmingen kunnen we de komende jaren in de bioscoop verwachten?

Het succes van stripverfilmingen blijft aanhouden. Zo was er natuurlijk de hitfilm The Dark Knight, maar vergeet niet oudere films als Superman (1978) en Batman (1989). Tegenwoordig zijn de striphelden niet meer van het witte doek weg te slaan. Zo werden de comics van Blade, X-Men en Spider-Man verfilmd.

Het publiek vraagt om meer en dat krijgen we de komende jaren dan ook. In onderstaand overzicht maken we een opsomming van alle stripverfilmingen die je kunt verwachten. Ze zijn gesorteerd op releasedatum. Aan het eind staan films die nog geen datum hebben of waarin de filmstudio's wel interesse hebben maar waarvoor nog geen concrete plannen zijn.

Jonah Hex
jonah_hex_posterJonah Hex gaat over de gelijknamige antiheld met een verminkt gezicht. Het karakter is gebaseerd op Clint Eastwood’s personage in The Good, the Bad and the Ugly. Josh Brolin zal de rol van Hex op zich nemen. Megan Fox speelt zijn liefje genaamd Leila en John Malkovich is te zien als slechterik Turnbull.

Regisseur: Jimmy Hayward (Horton Hears a Who!)
Script: Mark Neveldine (Crank), Brian Taylor (Crank)
Releasedatum: 9 september 2010
3D: Nee

Green Hornet
seth-rogen-green-hornetThe Green Hornet werd oorspronkelijk bedacht voor een radioprogramma maar verscheen later als comic. Het verhaal gaat over Britt Reid, een krantenuitgever die 's avonds de misdaad bestrijdt als Green Hornet samen met zijn sidekick Kato. Seth Rogen speelt de hoofdrol van Green Hornet. Christoph Waltz mag zijn vijand vertolken. Het is afwachten wat regisseur Michel Gondry er van maakt. Op zijn cv staan alleen arthouse-achtige films en videoclips.

Regisseur: Michel Gondry (Eternal Sunshine of the Spotless Mind, Be Kind Rewind)
Script: Evan Goldberg (Superbad) en Seth Rogen (Superbad)
Releasedatum: 16 december 2010
3D: Ja (omgezet naar 3D)

Sub-Mariner
submarinerNamor the Sub-Mariner is een van de oudste Marvel striphelden. Hij werd in 1939 bedacht als de zoon van een menselijke kapitein en een prinses van onderwaterwereld Atlantis. Namor is bovenmenselijk sterk en kan onder water en op het land leven. Tevens kan hij vliegen en bezit hij alle krachten van onderwaterwezens. Hij staat bekend als een superheld met een kort lontje.

Regisseur: Jonathan Mostow (Terminator 3, Surrogates)
Script: David Self (The Wolfman, Road to Perdition)
Releasedatum: 2010
3D: Onbekend

X-Men: First Class
xmFirst Class gaat over de jonge jaren van Professor X en Magneto toen ze nog vrienden waren. We zien hoe ze voor het eerst hun gaven ontdekken en samen met andere mutanten (Beast, Emma Frost, Mystique, Moira MacTaggert, Banshee) tegen het kwaad strijden totdat er onenigheid ontstaat en ze elkaars aartsvijanden worden. Het succes van Magneto zal bepalen of deze film het groene licht krijgt. Bryan Singer (X-Men, X-Men 2) zal de film produceren omdat hij geen tijd heeft in zijn schema om de regie te doen. James McAvoy speelt Professor X in zijn jonge jaren en Michael Fassbender is te zien als Erik Lensherr / Magneto.

Regisseur: Matthew Vaughn (Kick-Ass, Stardust)
Script: Jamie Moss (Street Kings) en Jane Goldman (Kick-Ass, Stardust)
Releasedatum: juni 2011
3D: Onbekend

Red Sonja
red_sonja_posterRed Sonja is een personage uit de Conan the Barbarian-strips en kreeg uiteindelijk haar eigen comic. Rose McGowan verscheen als Red Sonja op een eerste poster, maar de opnames starten pas indien de Conan-film afgerond is. Robert Rodriguez is producent van de film. De martial-arts expert Red Sonja zal het opnemen tegen de slechte magiër Kulan Gath in de film.

Regisseur: Douglas Aarniokoski (Highlander: Endgame, Animals)
Script: David N. White (Undisputed 2 en 3)
Releasedatum: 2011
3D: Onbekend

Green Lantern
green_lanternMeerdere helden hebben de rang van Green Lantern en zij behoren tot het Green Lantern Corps en dienen als een intergalactische politiemacht. Elke Green Lantern bezit een Power Ring die hem krachten geeft. Ryan Reynolds zal de rol van Green Lantern / Hal Jordan spelen en Blake Lively als zijn liefje Carol Ferris.

Regisseur: Martin Campbell (Casino Royale, GoldenEye)
Script: Greg Berlanti (Eli Stone) en Michael Green (Smallville)
Releasedatum: juni 2011
3D: Ja

Thor
thorThor is gebaseerd op het gelijknamige personage uit de Noorse mythologie. Als tiener was de stripheld arrogant en wordt door zijn vader Odin zonder herinneringen in het lichaam van een verlamde student geplaatst. Als hij later zijn Donderhamer vindt, komt hij er weer achter hoe hij in een superheld verandert. Chris Hemsworth speelt de hoofdrol van Thor en Natalie Portman zijn liefje Jane Foster. Tom Hiddleston neemt de rol van vijand Loki op zich. Anthony Hopkins speelt zijn vader en ook maakt Samuel L. Jackson opnieuw zijn opwachting als Nick Fury. In Iron Man 2 zal het personage van Thor geïntroduceerd worden.

Regisseur: Kenneth Branagh (As You Like It, Sleuth)
Script: Ashley Miller (Fringe, Terminator: The Sarah Connor Chronicles) en Don Payne (4: Rise of the Silver Surfer)
Releasedatum: 19 mei 2011
3D: Onbekend

The First Avenger: Captain America
chris_evansCaptain America is het alterego van Steve Rogers en beschikt niet over superkrachten, maar is zo sterk, snel en intelligent als maximaal mogelijk is. Zijn wapen is een groot schild waarmee hij gooit. Acteur Chris Evans zal de rol van Captain America spelen. In de film zal hij het opnemen tegen aartsvijand Red Skull, gespeeld door Hugo Weaving.

Regisseur: Joe Johnston (Jumanji, The Wolfman)
Script: Christopher Markus (The Chronicles of Narnia 1, 2 en 3)
Releasedatum: 21 juli 2011
3D: Onbekend

Ghost Rider - Spirit of Vengeance
ghost_riderNicolas Cage speelt opnieuw de hoofdrol van Ghost Rider in een film die duisterder moet worden dan het origineel. Het verhaal van Ghost Rider gaat over motorrijder Johnny Blaze, die zijn ziel verkoopt aan de duivel om het leven van zijn mentor te redden. Hierdoor verandert hij in de antiheld Ghost Rider met bovenmenselijke krachten. Na Johnny volgde Daniel Ketch hem op als Ghost Rider. Actrice Eva Mendes zal niet terugkeren als Roxanne Simpson in het vervolg.

Regisseur: Mark Neveldine, Brian Taylor of David S. Goyer
Script: David S. Goyer (The Dark Knight, Batman Begins, Blade 1, 2 en 3)
Releasedatum: 2011
3D: Onbekend

Sin City II
sincityHet tweede deel van Sin City moet deels gebaseerd worden op de strip genaamd A Dame to Kill For en een nieuw verhaal van stripbedenker Frank Miller. Het speelt zich gedeeltelijk voor de eerste film af. Mickey Rourke zal terugkeren als Marv. Het is nog onbekend wie de rol van Shellie gaat vertolken of dat door de dood van actrice Brittany Murphy haar personage uit het verhaal geschreven wordt. Volgens geruchten zou de hoofdrol naar Angelina Jolie, Salma Hayek of Rose McGowan gaan. Het is nog niet duidelijk of Robert Rodriguez opnieuw de regie gaat doen. Ook kunnen we nog een derde Sin City verwachten.

Regisseur: Robert Rodriguez ? (Sin City)
Script: Frank Miller (Sin City)
Releasedatum: 2011
3D: Onbekend

Luke Cage
luke cageLuke Cage kwam in de gevangenis terecht door een valse beschuldiging. Hij onderging een experiment waardoor hij een titaniumharde huid en bovenmenselijke kracht kregf. Na zijn vrijspraak werd hij een huurling. Cage was werkzaam voor enkele superhelden maar deed ook klusjes voor enkele bad-guys. Rapper en acteur Tyrese Gibson (Transformers, 2 Fast 2 Furious) gaat de rol van Luke Cage spelen.

Regisseur: John Singleton
Script: Ben Ramsey (Dragonball Evolution)
Releasedatum: 2011
3D: Onbekend

X-Men Origins: Wolverine 2
wolverineHugh Jackman is opnieuw te zien als het personage Wolverine in het vervolg op X-Men Origins: Wolverine. Het verhaal speelt zich af in Japan en draait om de relatie tussen Wolverine en Mariko, de dochter van een Japanse misdaadbaron.

Regisseur: Onbekend
Script: Christopher McQuarrie (Valkyrie)
Releasedatum: 2011
3D: Onbekend

Wonder Woman
wonder womanIndien dit project van start gaat, wil Warner Brothers dat Christopher Nolan het overzicht krijgt. Actrices waaronder Megan Fox, Sandra Bullock en Nicole Kidman zijn benaderd voor de rol, maar het blijft onduidelijk wie het pakje van Wonder Woman mag aantrekken. Regisseur Nicolas Winding Refn heeft interesse getoond om de regie op zich te nemen.

Regisseur: Nicolas Winding Refn ? (Pusher 1, 2 en 3, Bronson)
Script: Matthew Jennison, Brent Strickland
Releasedatum: 2011
3D: Ja

Deadpool
ryan-reynolds-deadpoolRyan Reynolds speelde al de rol van Deadpool in X-Men Origins: Wolverine en zal dit doen in de spin-off genaamd Deadpool. Deze film zal het personage anders neerzetten. Gelukkig maar, want niet iedereen kon zich vinden in Reynolds' vertolking van de antiheld. Deadpool staat bekend om zijn bijdehante opmerkingen en zwarte humor. Hij is net als Wolverine een product van het 'Weapon X' programma en is een expert schutter en zwaardvechter. Het strippersonage is er zich van bewust dat hij zich in een strip bevindt en richt zich soms tegen de lezer. Hetzelfde zal gebeuren in de film.

Regisseur: Onbekend
Script: Rhett Reese (Zombieland) en Paul Wernick (Zombieland)
Releasedatum: 2011
3D: Onbekend

Justice League: Mortal / Justice League
justice leagueDe Justice League is een superheldenteam die bestaat uit de bekendste helden van DC Comics. De samenstelling veranderde door de jaren maar in de film Justice League: Mortal zien we Superman, Batman, Wonder Woman, The Flash en Green Lantern. In 2007 werd een script geschreven en tekende George Miller voor de regie. De film zou geheel in motion capture zijn, vergelijkbaar met Beowulf. Armie Hammer werd gecast als Batman, D.J. Cotrona als Superman en Adam Brody als The Flash. Het project kwam echter stil te liggen in 2008 en het is onduidelijk of het nog voortgezet wordt. Volgens nieuwe plannen van Warner Brothers willen ze dezelfde strategie hanteren als bij de concurrerende Avengers-film; eerst de solo-films van alle helden uitbrengen en dan de superhelden samenbrengen in een live-action film genaamd Justice League. Hierdoor zou Christian Bale (Batman) samen met Ryan Reynolds (Green Lantern) en de nieuwe Superman-acteur te zien zijn.

Regisseur: George Miller ?
Script: Kieran Mulroney en Michele Mulroney ?
Releasedatum: 2011
3D: onbekend

Cowboys & Aliens
cowboys & aliensEen comic die niet over superhelden gaat maar over buitenaardse wezens die landen in Arizona in het jaar 1800. De aliens willen het Wilde Westen uitroeien en de mensen gevangen nemen. De cowboys en Indianen hebben echter andere plannen. Daniel Craig speelt de hoofdrol van Jake Johnson. Verder zijn Olivia Wilde, Harrison Ford en Sam Rockwell in de film te zien. Steven Spielberg en Ron Howard produceren onder andere de film.

Regisseur: Jon Favreau
Script: Alex Kurtzman, Roberto Orci (Transformers: Revenge of the Fallen, Star Trek) en Damon Lindelof (Lost)
Releasedatum: 2011
3D: Onbekend

Conan
conanJason Momoa (Baywatch, Stargate: Atlantis) speelt de rol van Conan. De film is een reboot van de Arnold Schwarzenegger films. Ron Perlman neemt de rol van Conan's vader op zich. In de film wil Conan zich wreken op degene die zijn vader vermoorde en zijn dorp uitroeide.

Regisseur: Marcus Nispel (Pathfinder, Friday the 13th)
Script: Thomas Dean Donnelly (Sahara, A Sound of Thunder)
Releasedatum: 2011
3D: Onbekend

The Avengers
avengersThe Avengers zijn een superhelden team wat uit een wisselende samenstelling heeft bestaan. In de film bestaat het team uit Iron Man, Thor, Nick Fury, Hulk en Captain America. In de film komen dus veel bekende gezichten samen. Robert Downey Jr. zal opnieuw de rol van Iron Man op zich nemen en Don Cheadle als zijn hulpje War Machine. Chris Evans speelt Captain America en Chris Hemsworth zien we als Thor. De rol van Nick Fury wordt gespeeld door Samuel L. Jackson. Het is nog onbekend of Edward Norton als Bruce Banner / Hulk terugkeert. Als slechterik zien we Scarlett Johansson als Black Widow en Tom Hiddleston als Loki.

Regisseur: Onbekend
Script: Zak Penn (The Incredible Hulk, Elektra, X-Men: The Last Stand, X-Men 2)
Releasedatum: 3 mei 2012
3D: Ja

Batman 3
batmanEr wordt veel gespeculeerd over een derde Batman-film van Christopher Nolan, maar er is nog weinig bekend. Zelfs of Nolan de regie doet is nog niet bevestigd. Wel heeft Nolan laten weten dat hij werkt aan het vervolg op The Dark Knight. Het is nog niet bekend welke slechterik we gaan zien, maar Nolan geeft aan dat deze film de trilogie afsluit. Hij laat weten erg tevreden te zijn met het einde van de film, de conclusie en wat er gedaan is met de personages. De opnames starten in 2011.

Regisseur: Christopher Nolan? (The Dark Knight)
Script: Jonathan Nolan (The Dark Knight) en David Goyer (The Dark Knight, Blade, X-Men Origins: Magneto, Superman: Man of Steel)
Releasedatum: juli 2012
3D: Onbekend

Spider-Man reboot
spider-manOorspronkelijk zou er een vierde Spider-Man komen met dezelfde cast en regisseur als in de vorige delen. Nu krijgt Spider-Man een reboot waarbij we terug gaan naar het moment dat Peter Parker zijn krachten krijgt. Het is nog niet bekend wie de hoofdrollen gaan spelen, maar het gaat om een jongere Peter Parker dan uit de vorige films.

Regisseur: Marc Webb (500 Days of Summer)
Script: James Vanderbilt (Zodiac, The Losers)
Releasedatum: juli 2012
3D: Ja

Superman: Man of Steel
supermanOndanks dat de vorige Superman-film al een reboot was, is deze film weer een reboot. Brandon Routh kruipt dus niet opnieuw in het pak van Superman en Bryan Singer doet niet de regie. Het verhaal moet modern en geloofwaardig worden. Over het verhaal is nog weinig bekend. Slechteriken Lex Luthor en Brainiac komen er in voor en een verhaallijn over Kryptonianen zal een belangrijke rol spelen. Christopher Nolan (The Dark Knight) krijgt het overzicht, waarschijnlijk in de rol van producent.

Regisseur: Onbekend
Script: David S. Goyer (The Dark Knight, Batman Begins, Blade 1, 2 en 3)
Releasedatum: december 2012
3D: Ja

Ant-Man
ant-manMeerdere superhelden gebruikten de naam Ant-Man, de meesten waren verbonden met de superheldengroep The Avengers. De film heeft Henry Pym in de titelrol en gebruikt een flashforward naar zijn opvolger Scott Lang. Ant-Man zal ook te zien zijn in de Avengers-film. Volgens geruchten gaat Nathan Fillion Ant-Man / Henry Pym spelen.

Regisseur: Edgar Wright (Shaun of the Dead)
Script: Joe Cornish (De avonturen van Kuifje - Het geheim van de Eenhoorn)
Releasedatum: 2012
3D: Onbekend

Kick-Ass 2: Balls to the Wall
kick-assKick-Ass gaat over de doorsnee tiener Dave Lizewski, een stripfan die besluit zijn obsessie als inspiratie te gebruiken en zelf een superheld te worden. Hij heeft echter geen superkrachten. Aaron Johnson speelt de rol van Kick-Ass en Nicolage Cage speelt superheld Big Daddy. Het tweede deel zou gaan over slechteriken die zich verkleden om het op te nemen tegen de helden uit deel 1.

Regisseur: Matthew Vaughn (Kick-Ass, Stardust)
Script: Jane Goldman (Kick-Ass, Stardust)
Releasedatum: 2012
3D: Onbekend

Venom
venomSlechterik Venom zagen we voor het eerst op het witte doek in Spider-Man 4 en al snel ging het verhaal dat hij zijn eigen film zou krijgen. Na de annulering van Spider-Man 4 en de reboot van de reeks is de toekomst van de spin-off niet meer zeker. De oorspronkelijke plannen zetten Venom neer als een anti-held en niet als de bad-guy. Het is mogelijk gebasseerd op de strips genaamd Venom: Lethal Protector, waarin Spider-Man een gastoptreden maakt.

Regisseur: Gary Ross? (Pleasantville, Seabiscuit)
Script: Paul Wernick (Deadpool, Zombieland) en Rhett Reese (Deadpool, Zombieland)
Releasedatum: 2012
3D: Ja

Aquaman
aquamanNa jaren te hebben geleefd in Atlantis, leerde Aquaman zich aan te passen aan het leven in de zee. Aquaman kan onder water ademen, snel zwemmen en gedachten lezen. Ook kan hij met het leven in zee praten. In de strip vecht hij tegen Nazi's en zeecriminelen. Er wordt regelmatig de spot gedreven met de krachten van Aquaman die als nutteloos gezien worden vergeleken met die van andere helden. Aquaman zou ook een rol spelen in de Justice League film.

Regisseur: Onbekend
Script: Ben Grant
Releasedatum: 2013
3D: Ja

Iron Man 3
iron man 3Jon Favreau liet weten dat Mandarin de slechterik uit de derde film kan worden. De film zou moeten uitkomen na The Avengers. Acteur Robert Downey Jr. is al contractueel vastgelegd om de hoofdrol te spelen in Iron Man 3.

Regisseur: Jon Favreau? (Iron Man 1 en 2)
Script: Onbekend
Releasedatum: 2013
3D: Ja

Bizarro Superman
bizarroBizarro is een kwaadaardige dubbelganger van Superman. Er bestaan meerdere versies gecreëerd door onder andere een wetenschapper, Lex Luthor en The Joker. Vaak wordt hij vertoond met een witte of grijze huidskleur, soms een omgekeerde 'S' op zijn borst en heeft hij de omgekeerde krachten van Superman (ijsogen i.p.v. vuurogen, X-ray gehoor i.p.v. X-ray ogen). In de animatieserie Superman: The Animated Series komt Bizarro ook voor. Op dit moment wordt er aan het script gewerkt.

Regisseur: Onbekend
Script: Dean Parisot (Galaxy Quest) en Robert Gordon (Galaxy Quest, Men in Black 2)
Releasedatum: 2013
3D: Onbekend

Shazam!
CaptainmarvelBilly Batson is een 12-jarige dakloze die door de tovenaar Shazam de kracht krijgt om zich te veranderen in een volwassen superheld genaamd Captain Marvel. Elke keer als Billy Shazam roept, wordt hij geraakt door een magische bliksem die hem verandert in Captain Marvel. De superheld zou echter teveel gelijkenissen met Superman gemeen hebben en door een verloren rechtszaak mocht de strip in 1953 niet meer uitgegeven worden door Fawcett Comics. In 1972 werden de rechten verkocht aan DC Comics die de held her-introduceerde onder de naam Shazam! John August schreef een eerste script, maar na het succes van The Dark Knight, moest de film duisterder worden en werden Bill Birch en Geoff Johns op het script gezet. Dwayne Johnson is benaderd om slechterik Black Adam te spelen.

Regisseur: Peter Segal (Naked Gun 33?: The Final Insult, Get Smart)
Script: Bill Birch en Geoff Johns (The Flash, Smallville)
Releasedatum: Onbekend
3D: Onbekend

Fantastic Four reboot
fantastic_fourNiet iedereen was te spreken over de Fantastic Four-films, maar ze brachten wereldwijd toch 600 miljoen dollar op aan de bioscoopkassa's. Filmstudio Fox was echter niet tevreden en heeft aangegeven dat ze de franchise gaan rebooten. Er zijn echter nog geen plannen bekend gemaakt over verhaal of acteurs in de nieuwe film. Ook is het nog niet zeker of de Silver Surfer spin-off nog steeds doorgaat.

Regisseur: Onbekend
Script: Michael Green (The Green Lantern)
Releasedatum: Onbekend
3D: Onbekend

X-Men Origins: Magneto
magnetoEen film over de jonge jaren van Eric Lensherr (Magneto) en zijn vriendschap met Charles Xavier (Professor X). Hoe werden de voormalig vrienden aartsvijanden? Acteur Ian McKellen heeft aangegeven niet de rol van de jonge Magneto te spelen vanwege zijn leeftijd. Oorspronkelijk zouden de opnames beginnen indien de Wolverine-film succesvol zou zijn, maar op dit moment zijn er geen directe plannen om met de film te beginnen. Ook lijkt de film het verhaal uit X-Men: First Class enigszins te overlappen.

Regisseur: Onbekend
Script: David S. Goyer (The Dark Knight, Batman Begins, Blade 1, 2 en 3)
Releasedatum: Onbekend
3D: Onbekend

Nick Fury
nick_furyNick Fury begon als leider van een elite-eenheid van het Amerikaanse leger en werd later CIA agent. Daarna werd zijn rol veranderd in een James Bond-achtige spion, werkzaam voor de organisatie S.H.I.E.L.D. waar hij onder Tony Stark (Iron Man) werkte. Fury heeft niet echte superkrachten al veroudert hij langzamer dan normaal en is hij een uitzonderlijk goed getrainde soldaat. Oorspronkelijk is Fury blank maar in de stripreeks Ultimate Nick Fury is hij zwart en gebaseerd op het uiterlijk van Samuel L. Jackson. In de films Iron Man en het vervolg speelt L. Jackson de rol van Nick Fury en het personage krijgt dus ook zijn eigen film. Bovendien zal Samuel L. Jackson de rol vertolken in de superheldenfilms The Avengers en Captain America: The First Avenger.

Regisseur: Onbekend
Script: Onbekend
Releasedatum: Onbekend
3D: Onbekend

The Flash
the flashRyan Reynolds werd in 2005 genoemd als hoofdrolspeler in The Flash. Toch is het de vraag of Reynolds de titelrol zal vertolken aangezien hij ook de Green Lantern speelt. Beide helden bevinden zich in het universum van DC Comic en in de verhaallijn zijn Flash en Green Lantern bevriend met elkaar. Nu er films aankomen waar meerdere helden tegelijk in zitten, lijkt het erop dat Reynolds afvalt. Overigens speelt hij ook al de hoofdrol in Deadpool, maar deze strip is van Marvel Comics. De plannen voor de film liggen op dit moment stil.

Regisseur: Greg Berlanti ?
Script: Dan Mazeau ?
Releasedatum: Onbekend
3D: Ja

Daredevil reboot
daredevilDaredevil is het alterego van de blinde Matthew Murdock. Hij heeft geen superkrachten, maar zijn handicap heeft ervoor gezorgd dat zijn andere zintuigen sterker zijn geworden. In 2003 was Ben Affleck te zien in de rol van Daredevil in de gelijknamige film. De film bracht een redelijk bedrag op maar er was veel kritiek op de manier hoe Affleck de titelrol neerzette. De volgende film moet een reboot gaan worden en acteur Jason Statham heeft aangegeven interesse te hebben in de rol van Daredevil. Het is nog onbekend wie de film gaat regisseren. Er is voorlopig alleen iemand op het script gezet.

Regisseur: Onbekend
Script: David Scarpa (The Last Castle, The Day the Earth Stood Still)
Releasedatum: Onbekend
3D: Onbekend

Danger Girl
danger girlDe strip gaat over drie rondborstige geheimagentes onder leiding van een mentor. De strip is een parodie op de James Bond-achtige spion- en actieverhalen. Jaren terug was er al sprake van een Danger Girl-film. Echter toen de vergelijkbare Charlie's Angels uitkwam werd het idee in de wacht gezet. Nu, jaren later, is er weer nieuwe interesse in een verfilming. De strip moet een 'Dark Knight aanpak' krijgen waarbij de personages serieus genomen worden in een duistere film. Daarnaast is het de bedoeling om gebruik te maken van de Avatar motioncapture-techniek om de comic tot leven te brengen.

Regisseur: Todd Lincoln (Hack/Slash)
Script: Onbekend
Releasedatum: Onbekend
3D: Onbekend

X-Men 4
x-menMogelijk neemt Bryan Singer weer de regie op zich voor deze vierde X-Men. Halle Berry (Storm), James Marsden (Cyclops), Patrick Stewart (Professor Charles Xavier), Tyler Mane (Sabretooth) en Ray Park (Toad) hebben aangegeven te willen meewerken aan een nieuw vervolg. Shawn Ashmore (Iceman) is contractueel verplicht om aan nog een film mee te werken. Verder is er nog weinig bekend over X-Men 4.

Regisseur: Onbekend
Script: Onbekend
Releasedatum: Onbekend
3D: Onbekend

The Witchblade
Witchblade_film_teaser_posterDe stripserie draait om de politieagente Sara Pezzini die onbedoeld in het bezit komt van de Witchblade. Het bovennatuurlijke wapen vergroeit met haar hand en bezit beschermende en aanvallende krachten. In 2000 verscheen er een Witchblade tv-serie. Het is nog niet bekend wie de hoofdrol gaat spelen. Megan Fox werd in 2008 gevraagd maar zij heeft het aanbod nooit aangenomen. Oorspronkelijk zou de film in 2009 uitkomen, wat nu verschoven is naar 2010. Aangezien er nog geen acteurs zijn voor dit project is het onwaarschijnlijk dat de film in 2010 uitkomt.

Regisseur: Michael Rymer (Queen of the Damned, Battlestar Galactica)
Script: Everett De Roche
Releasedatum: Onbekend
3D: Onbekend

Bovenstaande releasedata's kunnen nog allemaal verschuiven, mocht er een stripverfilming niet genoemd zijn, laat dat dan weten in de reacties.

REACTIES

Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Volg ons

Word lid van MovieScene en blijf altijd op de hoogte van het laatste film nieuws en leuke prijsvragen!

REGISTREREN INLOGGEN

SHOPTOPPERS

 • Alita: Battle Angel op Blu-ray

  €19,99Alita: Battle Angel op Blu-ray

 • Missing Link op Blu-ray

  €14,99Missing Link op Blu-ray

 • IT Chapter Two op Blu-ray

  €22,99IT Chapter Two op Blu-ray

 • Shazam! op Blu-ray

  €22,99Shazam! op Blu-ray

 • Hellboy op Blu-Ray

  €14,99Hellboy op Blu-Ray

 • Tolkien op Blu-ray

  €22,99Tolkien op Blu-ray

UITGELICHT

 • Game of Thrones S5E4: Sons of the Harpy - recap Game of Thrones S5E4: Sons of the Harpy -...
 • Game of Thrones S4E7: Mockingbird - recap Game of Thrones S4E7: Mockingbird - recap
 • Game of Thrones S5E1: The Wars to Come – recap Game of Thrones S5E1: The Wars to Come –...
 • Game of Thrones S5E7: The Gift - recap Game of Thrones S5E7: The Gift - recap
 • Game of Thrones S4E3: Breaker of Chains - recap Game of Thrones S4E3: Breaker of Chains -...
 • Game of Thrones S5E3: High Sparrow – recap Game of Thrones S5E3: High Sparrow – recap