Deze sites vind je misschien ook leuk Fashionscene.nl, Chicklit.nl, en meer

Meer sites die je misschien ook leuk vindt

Girlscene Ze
Fashionscene Beautyscene
Chicklit Moviescene
Partyscene Vrouwen
Foodness I Want That Must Have
Shopgids Beautybox
Find My Musthave Reequest
 • Nieuws » Nieuwsberichten
De bioscooppremières van 17 maart

De bioscooppremières van 17 maart

Welke film gaat het dit weekend worden? Zin in aktie op het grote scherm of toch liever intieme arthouse? MovieSense geeft het complete overzicht van alle bioscooppremières van deze week.

In deze premièreweek is het, afgezien van een kleine film uit Roemenië, alleen maar Amerika wat de klok slaat. Maar wel met een divers aanbod: van gedegen Hollywood-drama in Get Low en het indie-drama Blue Valentine via de thrillers The Mechanic en Sanctum tot de horror in The Hole en de onderbroekenlol in Big Mommas. Wat gaat het dit weekend worden?

Titel: Get Low
Regie: Aaron Schneider
Genre: Drama
Cast: Bill Murray, Robert Duvall, Sissy Spacek, e.a.
Land: Verenigde Staten
Lengte: 100 min.
Plot: Get Low is geïnspireerd op het waargebeurde verhaal van Felix 'Bush' Breazeale. Een excentrieke kluizenaar die in 1938, terwijl hij nog leefde, zijn eigen uitvaart organiseerde. Jarenlang heeft hij de bewoners van het dorp geterroriseerd, waardoor hij niet bepaald de meest geliefde persoon is. Als hij op een dag de dorpelingen uitnodigt zijn voortijdige uitvaart bij te wonen, waar hij zelf ook in levende lijve bij aanwezig zal zijn, reageert iedereen geschokt. De nieuwsgierigheid naar dit bizarre feest motiveert het hele dorp samen te komen op het landgoed van Felix en biedt hem de kans zijn lang verborgen geheim eindelijk openbaar te maken.
RECENSIE | TRAILER
Titel: Blue Valentine
Regie: Derek Cianfrance
Genre: Drama
Cast: Ryan Gosling, Michelle Williams, e.a.
Land: Verenigde Staten
Lengte: 119 min.
Plot: Cindy (Michelle Williams) en Dean (Ryan Gosling), ooit gepassioneerd verliefd op elkaar, zien nu na jaren samen te zijn geweest hun huwelijk langzaam uiteenvallen. Met de hoop deze situatie op te lossen besluiten zij samen een hotelkamer te boeken, waar zij terugkijken op hun ontmoeting en de prille, hoopvolle liefde die ze ooit deelden. Vloeiend schakelend tussen heden en verleden, ontvouwt Blue Valentine zich als een pure filmervaring, waarbij Williams en Gosling hun rollen met intense en emotionele eerlijkheid neerzetten.
RECENSIE | TRAILER
Titel: Tuesday, After Christmas
Regie: Radu Muntean
Genre: Drama
Cast: Dragos Bucur, Maria Popistasu, Mimi Branescu, e.a.
Land: Roemenië
Lengte: 97 min.
Plot: Paul Hanganu en zijn vrouw Adriana zijn tien jaar getrouwd en hebben een dochter van acht, Mara. Paul is echter al maanden verwikkeld in een affaire met de jonge tandarts Raluca. Op een schijnbaar doodgewone ochtend biecht Paul zijn overspel in de keuken op. Adriana ziet in enkele minuten haar wereld instorten. Terwijl het kerstfeest nadert, krijgen de gesprekken over cadeaus en diners een steeds intensere lading.
TRAILER
Titel: The Hole 3D
Regie: Joe Dante
Genre: Horror, thriller
Cast: Teri Polo, Bruce Dern, Chris Massoglia, e.a.
Land: Verenigde Staten
Lengte: 90 min.
Plot: De 17-jarige Dane en zijn 10-jarige broertje Lucas denken dat hun leven onmogelijk saaier kan worden nadat zij, met hun alleenstaande moeder Susan, moeten verhuizen vanuit het drukke en vertrouwde New York naar het kleine en suffe stadje Bensonville. Als Susan naar haar werk gaat en de twee broers hun nieuwe huis gaan verkennen ontdekken ze verborgen in de kelder een valluik, grondig vergrendeld met grote sloten erop. Als de jongens de sloten hebben opengebroken en het luik openen, komen ze tot de ontdekking dat het luik een bodemloze put (The Hole) afsluit. Wat ze echter niet weten is, dat met het openen van het luik, ze het kwaad over zich hebben afgeroepen.
RECENSIE | VIDEOREVIEW | TRAILER
Titel: Sanctum 3D
Regie: Alister Grierson
Genre: Thriller
Cast: Rhys Wakefield, Allison Cratchley, Alice Parkinson, e.a.
Land: Verenigde Staten
Lengte: 100 min.
Plot: Sanctum 3D is een adembenemende actie-thriller over een team van ervaren duikers op expeditie in het mooiste, maar minst toegankelijke grottenstelsel op aarde. Frank McGuire (Richard Roxburgh) heeft deze grotten in de Zuidelijke Pacific al maandenlang onderzocht, maar wanneer hij en zijn team, inclusief zijn zeventienjarige zoon Josh (Rhys Wakefield), door een tropische storm dieper het grottenstelsel in worden gedwongen, moeten zij met slinkende voorraden en gevaar voor hun leven door een onbekend onderwater doolhof navigeren om een uitweg te vinden.
RECENSIE | TRAILER
Titel: The Mechanic
Regie: Simon West
Genre: Aktie
Cast: Jason Statham, Ben Foster, Donald Sutherland, e.a.
Land: Verenigde Staten
Lengte: 92 min.
Plot: Arthur Bishop (Jason Statham) is de beste elitemoordenaar die er is. Met uiterste precisie voert hij zijn opdrachten koelbloedig uit, zonder sporen achter te laten. Als zijn leermeester en vriend Harry (Donald Sutherland) wordt vermoord, besluit hij zijn leven te veranderen. Zijn missie wordt gecompliceerd als Harry’s zoon Steve (Ben Foster) hem benadert met het verzoek de kneepjes van het vak te leren. De uitvoering van de opdrachten als duo, verloopt niet vlekkeloos en Steve ontdekt een groot geheim van Arthur. Arthur en Steve die als huurmoordenaars problemen van anderen oplossen, zullen onderling eerst een strijd moeten uitvechten.
RECENSIE | TRAILER
Titel: Big Mommas: Like Father, Like Son
Regie: John Whitesell
Genre: Komedie
Cast: Martin Lawrence, Brandon T. Jackson, Portia Doubleday, e.a.
Land: Verenigde Staten
Lengte: 107 min.
Plot: Martin Lawrence keert terug als FBI-agent, Malcolm Turner, en zijn undercover dekmantel Big Momma. Deze keer heeft hij zware rugdekking: zijn puberale stiefzoon Trent (Brandon T. Jackson). Malcolm is laaiend enthousiast als Trent wordt toegelaten tot een goede universiteit. Alleen heeft Trent andere ambities: hij wil een carrière beginnen als rapper. Trent bezoekt Malcolm om zijn toekomst te bespreken. Tijdens dit bezoek is Malcolm druk aan het werk en bezig met een belangrijke politiezaak. Trent bevindt zich opeens midden in een ware crime scene een is per toeval getuige van een moord. Het bewijsmateriaal is verstopt op een kunstacademie voor meisjes. Verkleed als Big Momma en de forse scholiere Charmaine, gaan vader en zoon op zoek naar informatie die de moordenaar achter tralies kan doen verdwijnen.
RECENSIE | TRAILER

REACTIES

Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Volg ons

Word lid van MovieScene en blijf altijd op de hoogte van het laatste film nieuws en leuke prijsvragen!

REGISTREREN INLOGGEN

SHOPTOPPERS

 • IT Chapter Two op Blu-ray

  €22,99IT Chapter Two op Blu-ray

 • Missing Link op Blu-ray

  €14,99Missing Link op Blu-ray

 • Tolkien op Blu-ray

  €22,99Tolkien op Blu-ray

 • Shazam! op Blu-ray

  €22,99Shazam! op Blu-ray

 • Alita: Battle Angel op Blu-ray

  €19,99Alita: Battle Angel op Blu-ray

 • Hellboy op Blu-Ray

  €14,99Hellboy op Blu-Ray

UITGELICHT

 • Game of Thrones S5E3: High Sparrow – recap Game of Thrones S5E3: High Sparrow – recap
 • 2013: De populairste series 2013: De populairste series
 • Game of Thrones S6E6: Blood of My Blood - recap Game of Thrones S6E6: Blood of My Blood -...
 • Surviving Jack - eerste indruk Surviving Jack - eerste indruk
 • Game of Thrones S4E2: The Lion and the Rose – recap Game of Thrones S4E2: The Lion and the Rose ...
 • Game of Thrones S5E1: The Wars to Come – recap Game of Thrones S5E1: The Wars to Come –...