Deze sites vind je misschien ook leuk Fashionscene.nl, Chicklit.nl, en meer

Meer sites die je misschien ook leuk vindt

Girlscene Ze
Fashionscene Beautyscene
Chicklit Moviescene
Partyscene Vrouwen
Foodness I Want That Must Have
Shopgids Beautybox
Find My Musthave Reequest
 • Nieuws » Nieuwsberichten
De bioscooppremières van 28 juli

De bioscooppremières van 28 juli

Welke film gaat het dit weekend worden? Zin in actie op het grote scherm of toch liever intieme arthouse? MovieSense geeft het complete overzicht van alle bioscooppremières van deze week.

Deze week neemt een actieheld als Captain America het heft in eigen handen, lopen verwende vriendinnen rond in Parijs, lijdt Pierre Bokma aan slapeloosheid, worden bazen uit de weg geruimd en gooit Roodkapje wat sprookjes door elkaar.

Zal Captain America net als in Amerika Harry Potter van de eerste plek in de box office kunnen duwen? Welke krachten zullen het komend weekend overwinnen?

Captain America: The First Avenger
Captain America: The First Avenger is de langverwachte film gebaseerd op het personage Captain America van Marvel Comics. Steve Rogers (Chris Evans) werkt mee aan een wetenschappelijk experiment, waardoor hij verandert in een supersoldaat: Captain America. Samen met Bucky Barnes (Sebastian Stan) en Peggy Carter (Hayley Atwell) gaat hij de strijd aan tegen de zogenaamde Hydra organisatie, die geleid wordt door de meedogenloze Red Skull (Hugo Weaving). Captain America: The First Avenger is onderdeel van het Marvel Cinematic Universe; een reeks live-action films die zich allemaal afspelen in hetzelfde fictieve universum. Samen met Iron Man, The Incredible Hulk en Thor is Captain America bedoeld als aanloop naar een verfilming van The Avengers (2012).
RECENSIE | TRAILER

Monte Carlo
Na het behalen van haar middelbare school diploma besluiten Grace en haar beste vriendin Emma om al hun spaargeld te verzamelen en eindelijk hun droomreis te gaan maken naar Parijs. Eenmaal aangekomen in Parijs besluit het drietal de tour even te ontvluchten en onder te duiken in de lobby van een 5-sterren hotel. Grace wordt hier echter per ongeluk aangezien voor een verwende Britse socialite. Voordat de drie meiden de kans krijgen om hun ware identiteit te onthullen, raken ze verzeild in een wervelwind van paparazzi, privé-vliegtuigen, haute couture kleding, sprookjesachtige romances en een vakantie in Monte Carlo, die ze nooit meer zullen vergeten.
RECENSIE | TRAILER

Schlafkrankheit
Ontwikkelingswerker Ebbo Velten (Pierre Bokma) leidt in Kameroen een centrum voor Afrikaanse slaapziekte. Zijn vrouw wil terug naar Duitsland en naar hun 17-jarige dochter die daar op een internaat woont. Ebbo wordt geconfronteerd met een onmogelijke keuze; zijn leven vol vrijheid in Afrika opgeven en terugkeren naar Duitsland - of zijn geliefde vrouw kwijtraken. Inmiddels is Velten is behoorlijk vervreemd van zijn Duitse vrouw en dochter en worstelt met zijn gedwongen thuisreis. Als vanuit de WHO dr. Nzila naar Kameroen gestuurd wordt om het project van Velten te evalueren, blijkt hij nog veel verder afgedwaald dan gedacht.
Schlafkrankheit werd in februari van dit jaar op de Berlinale bekroond met een Zilveren Beer voor beste regie.
TRAILER

Horrible Bosses
Voor de drie vrienden Nick, Kurt en Dale wordt elke werkdag overschaduwd door hun verschrikkelijke werkgevers. Jason Bateman, Charlie Day en Jason Sudeikis spelen de hoofdrollen van de drie hulpeloze werknemers. Jennifer Aniston, Colin Farrell en Kevin Spacey schitteren als hun onuitstaanbare bazen met Jamie Foxx als onwaarschijnlijke leermeester van dit drietal. De dagelijkse sleur zou veel draaglijker worden als deze bazen stuk voor stuk zouden verdwijnen. Ontslag nemen is geen optie, dus onder het genot van een paar drankjes te veel en met het dubieuze advies van een ex-gevangene komen de drie vrienden tot een slim en waterdicht plan om zich voorgoed te ontdoen van hun werkgevers.
TRAILER

Superkapje en de Turbo-Oma’s (NL)
In de 3D animatiefilm Superkapje en de Turbo-Oma’s, moet de stoere Superkapje (Linda Wagenmakers) alles op alles zetten om Hans en Grietje te redden uit de handen van de boze heks Verushka (Laura Vlasblom). Als een ware superheld gaat ze samen met andere sprookjeshelden aan de slag om de ontvoering op te lossen. Wanneer Superkapje ergens diep in het bos aan het trainen is, wordt zij gebeld door de baas van het zeer geheime bureau ‘Eind Goed, Al Goed´. Superkapje moet onmiddellijk naar huis komen om twee onschuldige kinderen te verlossen van de boosaardige heks. Ze schakelt haar eigen team bestaande uit Oma, Wolf en de hyperactieve eekhoorn Twitchy in om de gemene heks een lesje te leren.
TRAILER

REACTIES

Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Volg ons

Word lid van MovieScene en blijf altijd op de hoogte van het laatste film nieuws en leuke prijsvragen!

REGISTREREN INLOGGEN

SHOPTOPPERS

 • IT Chapter Two op Blu-ray

  €22,99IT Chapter Two op Blu-ray

 • Missing Link op Blu-ray

  €14,99Missing Link op Blu-ray

 • Shazam! op Blu-ray

  €22,99Shazam! op Blu-ray

 • Alita: Battle Angel op Blu-ray

  €19,99Alita: Battle Angel op Blu-ray

 • Tolkien op Blu-ray

  €22,99Tolkien op Blu-ray

 • Hellboy op Blu-Ray

  €14,99Hellboy op Blu-Ray

UITGELICHT

 • Game of Thrones S5E7: The Gift - recap Game of Thrones S5E7: The Gift - recap
 • Homeland seizoen 3 - eerste indruk Homeland seizoen 3 - eerste indruk
 • Game of Thrones S6E9: Battle of the Bastards – recap Game of Thrones S6E9: Battle of the Bastards ...
 • Mad Men seizoen 7 - eerste indruk Mad Men seizoen 7 - eerste indruk
 • Surviving Jack - eerste indruk Surviving Jack - eerste indruk
 • Game of Thrones S5E1: The Wars to Come – recap Game of Thrones S5E1: The Wars to Come –...