Deze sites vind je misschien ook leuk Fashionscene.nl, Chicklit.nl, en meer

Meer sites die je misschien ook leuk vindt

Girlscene Ze
Fashionscene Beautyscene
Chicklit Moviescene
Partyscene Vrouwen
Foodness I Want That Must Have
Shopgids Beautybox
Find My Musthave Reequest
 • Specials » Artikelen
Nieuw op dvd: week 42

Nieuw op dvd: week 42

Wat is er in week 42 op dvd en blu-ray te koop? MovieSense maakt een selectie.

Michael Haneke CollectionMichael Haneke Collection
Voor de liefhebbers van regisseur Michael Haneke is dit een interessante verzameling. De box bevat 6 films, namelijk; Funny Games en Funny Games U.S., Benny's Video, Das Schloß (The Castle), 71 Fragmente einer Chronologie des Zufalls (71 Fragments of a Chronology of Chance) en Der siebente Kontinent (The Seventh Continent). Een aantal van deze films zijn in Nederland moeilijk verkrijgbaar dus dat komt mooi uit. Het is nog de vraag of ook de resterende films van Haneke in een soortgelijke collectie worden uitgegeven.
De verzameling kost 22,99 bij Bol.com.

Woody Allen Box 1
Opnieuw een verzameling van het werk van een regisseur. Ditmaal Woody Allen. Box 1 bevat zijn films;

 • Woody Allen Box 1Celebrity
  Lee Simon, een onsuccesvol journalist en vrouwengek, droomt van een leven onder de "sterren", maar ondervindt snel dat het niet allemaal glitter en glamour is.
 • Deconstructing Harry
  De succesvolle schrijver Harry Blocks leven is een aaneenschakeling van onvoorspelbare neurotische, chaotische en erotische avonturen. Bij het schrijven laat hij zich vooral inspireren door zijn eigen leven, waardoor hij zich de woede van zijn naasten op de hals haalt.
 • Mighty Aphrodite
  Sportredacteur Lenny en Amanda, de ambitieuze manager van een kunstgalerie, wonen samen met hun geadopteerde zoon Max. Al snel blijkt de kleine Max een absoluut genie. Lenny wordt benieuwd naar de biologische ouders.
 • Everyone Says I Love You
  Vader en dochter op zoek naar liefde in Manhattan, Parijs en Venetië. Warme hommage aan én voortzetting van de muzikale liefdeskomedie met klassieke songs door acteurs gezongen.

Box 1 kost 34,99 bij Bol.com.

Woody Allen Box 2
Box 2 bevat de films;

 • Woody Allen Box 2Bullets Over Broadway
  David Shayne is een jonge ambitieuze schrijver die dolgraag zijn toneelstuk in productie wil zien gaan. Een lokale maffioso wil investeren op voorwaarde dat zijn vriendinnetje Olive een rolletje krijgt, maar Olive heeft geen acteertalent. Wanneer Shayne's schrijftalent het laat afweten, is er gelukkig nog Cheech, Olive's lijfwacht, die Shayne geheel onverwacht een handje toesteekt.
 • Small Time Crooks
  Ex-gevangene en kruimeldief Ray heeft een ambitieus plan: hij wil een bank overvallen. Enkele huizen van de bank huurt hij een winkelpand en van daaruit wil hij zich een weg naar de bank graven. Als dekmantel opent Ray's vrouw Frenchy er een koekjeswinkel. De overval draait uit op een fiasco maar ironisch genoeg is de koekjesverkoop van Frenchy een ongezien succes en in een mum van tijd behoren ze tot de high society van New York.
 • Sweet and Lowdown
  Pseudo-biografie over de fictieve jazzgitarist Emmet Ray. Ray is arrogant, egocentrisch en verwaand en kan het drinken niet laten. Hij respecteert enkel zijn idool Django Reinhardt, de onbetwiste beste jazzgitarist van de wereld. Als persoon waardeert niemand hem, maar wanneer hij een gitaar oppakt, begrijpt iedereen waarom hij op deze aarde vertoeft.
 • Wild Man Blues
  Deze documentaire toont Woody Allen's doen en laten zowel voor als achter de schermen van de Europese tour van Allens New Orleans Jazzband. De docu geeft een beeld van Allen als grappige neuroot die we hem al in zijn speelfilms gestalte hebben zien geven.

Box 2 kost 34,99 bij Bol.com.

Thor
ThorDe Marvel verfilming vertelt het verhaal van de machtige Noorse dondergod Thor, een sterke en invloedrijke, maar ook arrogante krijger. Zijn roekeloze acties blazen een eeuwenoude oorlog weer nieuw leven in en voor straf wordt hij verbannen naar de aarde waar hij onder de mensen moet leven. Wanneer een oude, zeer gevaarlijke vijand met zijn duistere krachten de aarde probeert aan te vallen moet Thor bewijzen dat hij een echte held is. In onze recensie schreven we "Thor is een prachtig uitgewerkt, intelligent en volwassen werk geworden." De film is te koop op dvd, blu-ray en 3D blu-ray.
De dvd van Thor kost 16,99 bij Bol.com. De blu-ray is 22,99 geprijst en de 3D blu-ray heeft de prijs van 29,99.

Rien à Declarer
Rien à DeclarerDeze komedie van én met Dany Boon, gaat over twee douanebeambten die te horen krijgen dat hun douanepost op de grens tussen Courquain (Frankrijk) en Koorkin (België) zal verdwijnen. De Belg Ruben Vandevoorde, overijverig douanier én zelfverklaard francofoob, krijgt tot zijn afgrijzen te horen dat hij samen met de Franse Mathias Ducatel moet gaan samenwerken. Ruben weet echter niet dat Mathias al een jaar een geheime relatie heeft met zijn zus Louise, en haar ten huwelijk heeft gevraagd. Mathias zet zich volledig in voor de nieuwe douaneopdracht, om zo Ruben's goedkeuring te krijgen voor zijn liefde voor Louise. Maar is die liefde wel bestand tegen alle hilarische misverstanden die volgen?
Rien à Declarer op dvd kost 14,99 bij Bol.com.

Wrecked
WreckedEen man (Adrien Brody) komt bij bewustzijn in een autowrak in een ravijn. Hij is gewond, zijn benen zitten vast en hij weet niet wie hij is en hij hoe hij daar gekomen is. Op de radio klinkt alleen een ruisend nieuwsbericht over een gewelddadige bankroof die fout is gegaan en op de achterbank ligt een dode man die wel eens een van de daders zou kunnen zijn. Wanneer de man zich buiten de auto begeeft moet hij vertrouwen op zijn oer- instincten en alles gebruiken wat er maar in zijn omgeving te vinden is om te overleven. Geconfronteerd met overweldigende obstakels, zowel echt als illusies, moet hij achter zijn ware identiteit zien te komen en de consequenties accepteren die dat met zich meebrengt.
De dvd van Wrecked kost 14,99 bij Bol.com.

Cape Fear (blu-ray)
Cape FearDe thriller van Martin Scorsese is nu ook op blu-ray verkrijgbaar. Wanneer de psychopatische crimineel Max Cady (Robert De Niro) na 14 jaar weer op vrije voeten komt, heeft hij slechts een doel voor ogen: zich wreken op zijn advocaat Sam Bowden (Nick Nolte), die volgens hem verantwoordelijk is voor zijn lange verblijf in de gevangenis. Gesterkt door de juridische kennis die hij in de cel heeft opgedaan, begint Cady subtiel een net rond Bowdens gezin te spannen. Een net dat hij telkens een beetje strakker aanhaalt. Als Cady finaal zijn masker laat vallen, rest Bowden slechts een manier om zijn mooie vrouw en tienerdochter te beschermen.. een oplossing zonder geweten, zonder wetten.
Cape Fear op blu-ray kost 16,99 bij Bol.com.

IncendiesIncendies
De tweeling Jeanne en Simon Marwan is verbijsterd wanneer zij bij de notaris twee brieven ontvangen van hun overleden moeder Nawal. Eén brief is gericht aan hun vader, van wie ze dachten dat hij overleden was en één is voor hun broer, van wiens bestaan ze niets afwisten. Ze vertrekken naar het Midden-Oosten om meer te weten te komen over hun familiegeschiedenis. Hier ontdekken ze het tragische lot van hun moeder, dat zowel getekend was door oorlog en haat, als door de moed van een uitzonderlijke vrouw.
Incendies op dvd kost 21,99 bij Bol.com.

Conviction
ConvictionConviction is het inspirerende waargebeurde verhaal over de ongewrikte toewijding van een zus naar haar broer. Wanneer Betty Anne Waters (Hilary Swank) oudere broer Kenny (Sam Rockwell) gearresteerd wordt voor moord en in 1983 tot een levenslange gevangenisstraf veroordeeld wordt, wijdt Betty Anne, echtgenote en moeder van twee kinderen, haar leven aan het terugdraaien van de veroordeling. Overtuigd van de onschuld van haar broer, worstelt Betty zich door school en uiteindelijk een rechtenstudie in een 18 jaar durende missie om Kenny uit de gevangenis te krijgen.
Conviction op dvd kost 16,99 bij Bol.com.

REACTIES

Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Volg ons

Word lid van MovieScene en blijf altijd op de hoogte van het laatste film nieuws en leuke prijsvragen!

REGISTREREN INLOGGEN

SHOPTOPPERS

 • Kong: Skull Island + Godzilla vs Kong op DVD

  €30,49Kong: Skull Island + Godzilla vs Kong op DVD

 • Nobody op Blu-ray

  €21,63Nobody op Blu-ray

 • Inglourious Basterds op 4K Ultra HD

  €27,64Inglourious Basterds op 4K Ultra HD

 • Just 6.5 op DVD

  €11,80Just 6.5 op DVD

 • Christopher Nolan Collection op 4K Ultra HD

  €177,93Christopher Nolan Collection op 4K Ultra HD

 • Fast & Furious 9: The Fast Saga op Blu-ray

  €26,99Fast & Furious 9: The Fast Saga op Blu-ray

UITGELICHT

 • Game of Thrones S6E8: No One – recap Game of Thrones S6E8: No One – recap
 • One Night Stand IX: Ketamine - recensie One Night Stand IX: Ketamine - recensie
 • Game of Thrones S5E8: Hardhome – recap Game of Thrones S5E8: Hardhome – recap
 • Game of Thrones S6E6: Blood of My Blood - recap Game of Thrones S6E6: Blood of My Blood -...
 • Game of Thrones S6E5: The Door – recap Game of Thrones S6E5: The Door – recap
 • Game of Thrones S5E1: The Wars to Come – recap Game of Thrones S5E1: The Wars to Come –...