Deze sites vind je misschien ook leuk Fashionscene.nl, Chicklit.nl, en meer

Meer sites die je misschien ook leuk vindt

Girlscene Ze
Fashionscene Beautyscene
Chicklit Moviescene
Partyscene Vrouwen
Foodness I Want That Must Have
Shopgids Beautybox
Find My Musthave Reequest
 • Nieuws » Nieuwsberichten
De bioscooppremières van 22/29 december

De bioscooppremières van 22/29 december

Welke films gaan er in de laatste week van 2011 in première? MovieScene zet alle releases op een rijtje.

Omdat er volgende week maar één film in première gaat - The Help - die bovendien in veel bioscopen al vanaf deze week te zien is, ditmaal een twee weken overzicht. Met daarin verder de nieuwste film in de Mission:Impossible franchise, Johnny Depp in wat een Hunter Thomas franchise kan worden, een bijzondere kerstfilm uit België, een documentaire over een grootse kleine pianist en een kinderfilm met zuurstokkleuren.

De komende weken is er geen enkel excuus om als afwisseling van de verplichte kerst- en oud-en-nieuw feesten wat films in de bioscoop te gaan zien!

Mission:Impossible - Ghost Protocol
Mission Impossible - Ghost Protocol is de spectaculaire nieuwe actiefilm van regisseur Brad Bird en producent J.J. Abrams met Tom Cruise, Jeremy Renner, Paula Patton en Simon Pegg.
In dit vierde deel wordt de organisatie Impossible Mission Force (IMF) ervan verdacht betrokken te zijn bij een internationaal terroristisch complot en op non-actief gezet. Ethan Hunt komt in het geheim samen met zijn nieuwe team om de naam van IMF te zuiveren. Tijdens deze ondergrondse missie treedt het zogenaamde "Ghost Protocol" in werking, waarbij hulp en contact met de buitenwereld onmogelijk zijn...
RECENSIE | TRAILER

The Rum Diary
Johnny Depp speelt in deze kleurrijke komedie journalist Paul Kemp, die in de jaren vijftig New York verruilt voor een baantje bij een lokale krant op corrupt en zonovergoten Puerto Rico. Temidden van maffe collega’s en onbetrouwbare locals houdt Paul zich op de been met rum en hamburgers. Zijn nieuwe leven in Puerto Rico krijgt een onverwachte wending als hij verliefd dreigt te worden op de verleidelijke vriendin van een rijke Amerikaan. Freelance journalist Paul Kemp (Johnny Depp) weet dat hij keuzes moet maken voor zijn leven en carrière, maar schuift dat moment zo ver mogelijk voor zich uit. Hij besluit naar zonnig Puerto Rico te vertrekken, om daar bij The San Juan Star te gaan werken.
RECENSIE | TRAILER

En Waar De Sterre Bleef Stille Staan
In Cannes vertoonde, spraakmakende debuutfilm met een cast die grotendeels bestaat uit mensen met het syndroom van Down. In deze magisch-realistische kerstvertelling spelen de drie schooiers Schrobberbeeck, Pitje Vogel en Suskewiet de hoofdrol. Van den Berghe vertelt het ongewone verhaal van drie armoedzaaiers, die op de terugweg naar het café in het winterse bos verdwalen en onverwacht als echte Drie Koningen getuige zijn van de geboorte van het kindeke Jezus. Met zijn magisch-realistische vertelling, gebaseerd op een mirakelspel van Felix Timmermans uit 1925, treedt Van den Berghe in de voetsporen van regisseurs als Pier Paolo Pasolini en Béla Tarr.
TRAILER

Mega Mindy En De Snoepbaron
In de familiefilm Mega Mindy en de snoepbaron staat Mega Mindy voor haar moeilijkste strijd ooit, want ze moet het opnemen tegen de mensen waar ze echt houdt... Alles draait om liefde en snoep in deze film. Mieke wil Toby voor zich winnen met een liefdesdrankje van Opa Fonkel. Maar voor Mieke de kans krijgt, wordt het drankje gestolen èn wordt Oma Fonkel ontvoerd. Al snel blijkt dat de gemene snoepbaron Louis hier achter zit. Door een gemene list komen de vrienden van Mieke één voor één in de macht van de snoepbaron... Zal Mega Mindy haar geliefden kunnen redden? Het wordt een uiterst spannende race tegen de klok...
TRAILER

Michel Petrucciani
Michel Petrucciani was een kleine man die uitgroeide tot een grote meneer binnen de wereld van de jazz. Hij speelde samen met jazz-fenomenen als Dizzy Gillespie, Jim Hall en Wayne Shorter. Hij was één van de beste jazzpianisten uit Frankrijk. Ondanks zijn ziekte, die hem broze botten en beperkte groei brachten, weigerde hij dit als een belemmering te zien. Aan de hand van interviews en een schat aan archiefmateriaal schetst Michael Radford het portret van een rasartiest. Zijn vrouwen – hij trouwde vijfmaal - vertellen hun opmerkelijk verhaal: over liefde, grapjes, verdriet … Michel Petrucciani was een man die ondanks zijn fysieke beperkingen een onuitwisbare stempel drukte op de hedendaagse jazz.
TRAILER

The Help
The Help speelt zich af in de jaren ‘60 in de stad Mississippi. In de film schittert Emma Stone (bekend van de film Zombieland). Ze speelt de rol van Skeeter, een meisje uit het zuiden van het land die midden in de maatschappij staat. Ze is net klaar met studeren en heeft besloten om schrijfster te worden. Ze zet het leven van haar vrienden en de stad Mississippi op zijn kop wanneer ze besluit een groep zwarte vrouwen te interviewen die hun hele leven hebben gewijd aan het helpen van families uit het zuiden. Viola Davis, die eerder genomineerd is geweest voor een Oscar voor Eat Pray Love, schittert in de rol van Aibileen.
TRAILER

REACTIES

Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Volg ons

Word lid van MovieScene en blijf altijd op de hoogte van het laatste film nieuws en leuke prijsvragen!

REGISTREREN INLOGGEN

SHOPTOPPERS

 • Missing Link op Blu-ray

  €14,99Missing Link op Blu-ray

 • Tolkien op Blu-ray

  €22,99Tolkien op Blu-ray

 • Alita: Battle Angel op Blu-ray

  €19,99Alita: Battle Angel op Blu-ray

 • Shazam! op Blu-ray

  €22,99Shazam! op Blu-ray

 • IT Chapter Two op Blu-ray

  €22,99IT Chapter Two op Blu-ray

 • Hellboy op Blu-Ray

  €14,99Hellboy op Blu-Ray

UITGELICHT

 • Telefilm 2015: Sunny Side Up Telefilm 2015: Sunny Side Up
 • Silicon Valley - eerste indruk Silicon Valley - eerste indruk
 • Game of Thrones S4E2: The Lion and the Rose – recap Game of Thrones S4E2: The Lion and the Rose ...
 • Game of Thrones S6E5: The Door – recap Game of Thrones S6E5: The Door – recap
 • Game of Thrones S4E3: Breaker of Chains - recap Game of Thrones S4E3: Breaker of Chains -...
 • Game of Thrones S5E7: The Gift - recap Game of Thrones S5E7: The Gift - recap