Bezoek ook eens Ze.nl
 • Specials » Artikelen
Nieuwe Amerikaanse tv series 2014/2015 - deel 2

Nieuwe Amerikaanse tv series 2014/2015 - deel 2

MovieScene geeft een tweede overzicht van alle nieuwe Amerikaanse televisieseries en laat meteen zien welke je absoluut niet mag missen.

In deel 1 kwamen al flink wat series voorbij, nu de rest van het grote aanbod vanaf komende zomer.

NCIS: New Orleans (CBS)
Na het succes van NCIS en NCIS: Los Angeles is het nu tijd voor NCIS: New Orleans. Het format is hetzelfde als van de andere series: een team van NCIS speciaal agenten lost misdaden op waarbij het Amerikaanse leger betrokken is. Het nieuwe team bestaat uit Scott Bakula (Quantum Leap), Lucas Black (Jarhead), Zoe McLellan (JAG) en CCH Pounder (The Shield). Daarnaast is Paige Turco (The 100) te zien als de vrouw van een van de agenten. De serie speelt zich af in de staat Louisiana, in de stad New Orleans. 
Première: herfst 2014
Bekijk hier de trailerStalker (CBS)
Ooit het gevoel gehad dat je stiekem wordt bekeken? In Stalker vormt het LAPD team van detective Jack Larsen de laatste verdedigingslinie tussen burger en stalker. Detective Larsen wordt gespeeld door Dylan McDermott (The Practice), zijn team bestaat verder uit Maggie Q (Nikita), Victor Rasuk (Godzilla) en Mariana Klaveno (True Blood). CSB Entertainment president Nina Tassler is in ieder geval enthousiast over de serie, zij noemt Stalker 'het engste drama dat ooit' dat op CBS verschenen is.
Première: herfst 2014
Bekijk hier de trailerState of Affairs (NBC)
Katherine Heigl (Grey's Anatomy) keert weer terug op de televisie, maar dit keer speelt zij de hoofdrol. In State of Affairs speelt Heigl de rol van Agent Charlie Tucker. Tucker is een CIA-agent die plots een baan krijgt in het Witte Huis. Het is haar taak om de president van de Verenigde Staten dagelijks op de hoogte te houden van de grootste bedreigingen voor Amerika. De president in de serie is een vrouw, gespeeld door Alfre Woodard. Daarnaast speelt James Remar (Dexter) volgens geruchten ook een rol in de serie.
Première: 17 november 2014
Bekijk hier de trailerSecrets & Lies (ABC)
Secret & Lies is de Amerikaanse remake van de gelijknamige Australische variant. In de serie volgen we Ben Garner, gespeeld door Ryan Phillipe (Cruel Intentions). Garner vindt op een dag het lichaam van een jonge jongen en wordt daardoor snel de hoofdverdachte in het moordonderzoek. Om zijn naam te zuiveren gaat Garner op zoek naar de echte moordenaar. In de serie wordt Phillipe bijgestaan door Julliete Lewis (Cape Fear), zij speelt een detective die betrokken is bij het onderzoek.
Première: eind 2014
Bekijk hier de trailerThe Flash (The CW)
Na het succes van Arrow is het nu tijd voor een nieuwe superheld uit het universum van DC Comics. In The Flash volgen we Barry Allen, die door een chemische explosie superkrachten krijgt (hij is supersnel). Dit komt goed uit omdat hij op zoek is naar de moordenaar van zijn moeder. Grant Gustin (Glee) speelt de rol van Barry Allen/The Flash. Daarnaast zijn er ook nog rollen weggelegd voor Jesse L. Martin, Candice Patton en Danielle Panabaker. We kunnen ook karakters van de serie Arrow verwachten. Personage Oliver Queen/Arrow, gespeeld door Stephen Amell, zal in ieder geval in de pilotaflevering van The Flash te zien zijn.
Première: herfst 2014
Bekijk hier de trailerThe Last Ship (TNT)
The Last Ship is een post-apocalyptische serie die gebaseerd is op het gelijknamige boek van William Brinkley. In de serie wordt het voortbestaan van de mensheid bedreigd. Door een pandemie is namelijk 80 procent van de wereldbevolking gestorven. De laatste hoop van de aarde ligt in handen van de bemanning van een Amerikaans marineschip, die op zoek is naar een geneesmiddel. Eric Dane (Grey's Anatomy) is in The Last Ship te zien als de leidende officier en Rhona Mitra (Nip/Tuck) speelt een specialist op het gebied van microbiologie. De serie wordt geproduceerd door Michael Bay (Transformers).
Première: 22 juni
Bekijk hier de trailerThe Leftovers (HBO)
The Leftovers is de nieuwe serie van HBO. Het verhaal is gebaseerd op het gelijknamige boek van Tom Perrotta en wordt gemaakt onder de leiding van Damon Lindelof (Lost). In de serie staat de wereld op zijn kop nadat plotseling twee procent van de wereldbevolking in rook is opgegaan. Mensen zijn willekeurig van de planeet verdwenen, bekendheden, politici, religieuze leiders, een buurman, een echtgenoot of je eigen kind. Zonder enige verklaring. In The Leftovers zien we de ingrijpende gevolgen van deze mysterieuze gebeurtenis. Hoofdrollen worden gespeeld door Justin Theroux (Six Feet Under) en Liv Tyler (Lord of the Rings).
Première: 29 juni
Bekijk hier de trailerWayward Pines (FOX)
Wayward Pines is een nieuwe serie die gebaseerd is op de roman Pines van Blake Crouch. In de serie volgen we een agent van de 'secret service' Ethan Burke, gespeeld door Matt Dillon (Crash). Hij onderzoekt de verdwijning van twee federale agenten in een klein dorpje in Idaho. Naast Dillon zijn ook Carla Gugino, Melissa Leo, Toby Jones, Julliette Lewis en Terrence Howard in de serie te zien. M. Night Shyamalan (The Sixth Sense) is de executive producer. Bij die naam zullen bij sommigen de alarmbelletjes gaan rinkelen, maar hopelijk levert hij met Wayward Pines beter werk dan voorheen.
Première: nog niet bekend
Bekijk hier de trailerHet eerste deel van de nieuwe Amerikaanse tv-series voor 2014/2015 vind je hier.

REACTIES

Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Volg ons

Word lid van MovieScene en blijf altijd op de hoogte van het laatste film nieuws en leuke prijsvragen!

REGISTREREN INLOGGEN

SHOPTOPPERS

 • Just 6.5 op DVD

  €11,80Just 6.5 op DVD

 • Christopher Nolan Collection op 4K Ultra HD

  €177,93Christopher Nolan Collection op 4K Ultra HD

 • Inglourious Basterds op 4K Ultra HD

  €27,64Inglourious Basterds op 4K Ultra HD

 • Fast & Furious 9: The Fast Saga op Blu-ray

  €26,99Fast & Furious 9: The Fast Saga op Blu-ray

 • Nobody op Blu-ray

  €21,63Nobody op Blu-ray

 • Black Adam op Blu-ray

  €22,99Black Adam op Blu-ray

UITGELICHT

 • Game of Thrones S6E7: The Broken Man - recap Game of Thrones S6E7: The Broken Man - recap
 • Game of Thrones S5E4: Sons of the Harpy - recap Game of Thrones S5E4: Sons of the Harpy -...
 • Game of Thrones S4E2: The Lion and the Rose – recap Game of Thrones S4E2: The Lion and the Rose ...
 • Game of Thrones S5E8: Hardhome – recap Game of Thrones S5E8: Hardhome – recap
 • Game of Thrones S4E3: Breaker of Chains - recap Game of Thrones S4E3: Breaker of Chains -...
 • Game of Thrones S4E10 : The Children – recap Game of Thrones S4E10 : The Children –...