Deze sites vind je misschien ook leuk Fashionscene.nl, Chicklit.nl, en meer

Meer sites die je misschien ook leuk vindt

Girlscene Ze
Fashionscene Beautyscene
Chicklit Moviescene
Partyscene Vrouwen
Foodness I Want That Must Have
Shopgids Beautybox
Find My Musthave Reequest
 • Nieuws » Nieuwsberichten
Casting Nieuws!

Casting Nieuws!

Hieronder een kort overzicht van de meest recente castings en aangekondigde projecten: Ryan Gosling en Russell Crowe in het politie drama Nice Guys, Gary Oldman in Kevin Costner’s Criminal, Guy Pearce voor The War On Everyone, Jim Belushi in The Whole Truth. Tot slot, Guillermo del Toro toch voor At the Mountains of Madness.

Ryan Gosling en Russell Crow in het politie drama Nice Guys
Ryan Gosling en Russell Crowe zijn gecast in Shane Black's Nice Guys. De acteurs hebben een rol in het aankomende project van Black (Iron Man 3), aldus Variety. Warner Bros heeft de rechten verkregen voor het politiedrama. Nice Guys speelt zich af in de jaren 1970  en volgt de avonturen van een privé-detective en zijn ingehuurde kracht. Het paar komt bij elkaar door het mysterie van de zelfmoord van een  ex-pornoster, wiens tante beweert haar levend en wel na haar vermeende dood te hebben gezien. Het script is afkomstig van Black in samenwerking met Anthony Bagarozzi en was oorspronkelijk bedoeld als een tv-show, maar nooit verder gekomen dan de testfase. Nice Guys wordt geproduceerd door Joel Silver  zijn productiebedrijf Silver Pictures.

Gary Oldman in Kevin Costner’s Criminal
Gary Oldman is naar verluidt aan de cast toegevoegd van Kevin Costner’s
Criminal. Oldman (Dawn of the Planet of the Apes) is in onderhandeling om een CIA-chef te spelen in de thriller van Millenium Films, aldus The Hollywood Reporter. Ariel Vromen (The Iceman) is aangesteld als regisseur. Het script is afkomstig van Douglas Cook en David Weisberg. Criminal vertelt verhaal van een gevaarlijke gevangene (Costner), die de herinneringen van een dode CIA agent bij zichzelf implanteert, in een poging om een potentieel castastrofische bedreiging te voorkomen.

Guy Pearce voor The War on Everyone
Guy Pearce is in onderhandeling voor een rol in het drama The War on Everyone. Pearce zal waarschijnlijk een schurk spelen in de thriller van regisseur John Michael McDonagh’s (The Guard, Calvary), meldt The Playlist. Michael Peña en Garret Hedlund zijn al bevestigd voor de film. De film volgt twee corrupte agenten die naast hun baan een klein bedrijf runnen met het chanteren van boeven. Hun werk wordt bedreigd wanneer ze in aanraking komen met een crimineel die nog gevaarlijker is dan zijzelf zijn. McDonagh beschreef de film als "The French Connection, maar met meer grappen". McDonagh is van plan om de film op te nemen in Texas of New Mexico.

Jim Belushi in The Whole Truth
Jim Belushi heeft een rol te pakken in het rechtszaal drama The Whole Truth. Belushi (K-9) voegt zich bij Keanu Revees en Renee Zellweger in het drama van regisseur Courtney Hunt, aldus Variety. Reeves vertolkt de hoofdrol als advoccat Richard Ramsay, die is ingehuurd om een 17-jarige die wordt beschuldigd van moord te verdedigen. De zaak tegen hem lijkt onmogelijk, en de verweerder heeft niet meer gesproken sinds de misdaad. Ramsay roept de hulp in van een jonge advocaat (Gugu Mbatha-Raw) om de waarheid van wat er op die dag gebeurde te achterhalen. Zellweger en Belushi zullen de ouders van de verdachte spelen. Gabriel Basso heeft tevens een rol in de film. Een releasdatum voor The Whole Truth is nog niet vrijgegeven.

Guillermo del Toro toch voor At the Mountains of Madness
Guillermodel Toro heeft aangegeven dat de realisatie van At the Mountains of Madness alsnog mogelijk is. De regisseur heeft gezegd dat hij overweegt zijn HP Lovecraft verfilming te herstarten als een PG-13 film. Universal Pictures was enthousiast over het project, maar heeft het gesloten vanwege de combinatie van het hoge budget en een R-rating. Del Toro heeft inmiddels aangegeven dat de film nieuw leven zou kunnen worden ingeblazen bij Legendary Pictures. Del Toro zegt hierover in een interview met The Wall Street Journal:  "I said to them, That's the movie that I would really love to do one day, and it's still expensive. I think that now, with the way I've seen PG-13 become more and more flexible, I think I could do it PG-13 now, so I'm going to explore it with Legendary, to be as horrifying as I can, but to not be quite as graphic. There's basically one or two scenes in the book that people don't remember that are pretty graphic. Namely, for example, the human autopsy that the aliens do, which is a very shocking moment. But I think I can find ways of doing it. We'll see. It's certainly a possibility in the future. Legendary was very close to doing it at one point, so I know they love the screenplay. So, we'll see. Hopefully it'll happen. It's certainly one of the movies I would love to do." At The Mountains of Madness draait om een expeditie naar de Zuidpool, waarbij een een schijnbaar verlaten stad gebouwd door een onmenselijk ras wordt ontdekt.
 

REACTIES

Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Volg ons

Word lid van MovieScene en blijf altijd op de hoogte van het laatste film nieuws en leuke prijsvragen!

REGISTREREN INLOGGEN

SHOPTOPPERS

 • Nobody op Blu-ray

  €21,63Nobody op Blu-ray

 • Black Adam op Blu-ray

  €22,99Black Adam op Blu-ray

 • Just 6.5 op DVD

  €11,80Just 6.5 op DVD

 • Fast & Furious 9: The Fast Saga op Blu-ray

  €26,99Fast & Furious 9: The Fast Saga op Blu-ray

 • Inglourious Basterds op 4K Ultra HD

  €27,64Inglourious Basterds op 4K Ultra HD

 • Christopher Nolan Collection op 4K Ultra HD

  €177,93Christopher Nolan Collection op 4K Ultra HD

UITGELICHT

 • Homeland seizoen 3 - eerste indruk Homeland seizoen 3 - eerste indruk
 • Surviving Jack - eerste indruk Surviving Jack - eerste indruk
 • Game of Thrones S5E4: Sons of the Harpy - recap Game of Thrones S5E4: Sons of the Harpy -...
 • Game of Thrones S4E8: The Mountain and the Viper – recap Game of Thrones S4E8: The Mountain and the...
 • Game of Thrones S6E4: Book of the Stranger - recap Game of Thrones S6E4: Book of the Stranger -...
 • Game of Thrones S4E1: Two Swords - recensie Game of Thrones S4E1: Two Swords - recensie