Bezoek ook eens Ze.nl
 • Nieuws » Nieuwsberichten
Casting Nieuws!

Casting Nieuws!

Hieronder een kort overzicht van de meest recente castings en aangekondigde projecten: is Jared Leto de Joker?, Channing Tatum in Taratino’s The Hateful Eight, Miles Teller in The Only Living Boy in New York, Kevin Spacey is Richard Nixon, Black Panther Chadwick Boseman in Message from the King.

Jared Leto is de Joker?
Jared Leto is een belangrijke kandidaat voor de rol van The Joker  in de Suicide Squad. Leto is een favoriet voor de hoofdrol in de door David Ayer geregisseerde film, meldt The Wrap.  De film is gebaseerd op de DC Comic, en het project werd bevestigd toen Warner Bros de filmtitels aankondigde tot 2020. In Suicide Squad volgen we een bende superschurken die is samengebracht door de Amerikaanse regering om te werken als een black ops team in ruil voor hun vrijheid. Indien Leto de rol krijgt zal hij waarschijnlijk te zien zijn naast Cara Delevingne, Delevingne heeft misschien de rol van Batman schurk Harley Quinn.  Will Smith, Ryan Gosling, Tom Hardy en Margot Robbie komen eveneens in aanmerking voor een hoofdrol in de film. Leto gaat tevens op voor de hoofdrol in Doctor Strange. Eerder dit jaar won Leto een Academy Award en een Golden Globe voor Beste Mannelijke Bijrol voor Dallas Buyers Club.

Channing Tatum in Taratino’s  The Hateful Eight
Channing Tatum en Demian Bichir zijn toegevoegd aan de cast van Quentin Tarantino's The Hateful Eight. The Weinstein Company heeft nu officieel de hele cast aangekondigd. Samuel L Jackson is aan boord als Major Marquis Warren, samen met Kurt Russell als John 'The Hangman' Ruth, Jennifer Jason Leigh als Daisy Domergue, Walton Goggins als Chris Mannix, Tim Roth als Oswaldo Mobray, Michael Madsen als Joe Gage en Bruce Dern als General Sanford Smithers. Bichir zal de rol van Bob op zich nemen, terwijl Tatum's deel nog geheim wordt gehouden. De film draait om twee premiejagers, een stoere vrouwelijke gevangene en een lokale sheriff die hun toevlucht nemen tijdens een woeste storm in een Wyoming saloon. The Hateful Eight wordt geproduceerd door Richard N Gladstein, Stacey Sher en Shannon McIntosh. Harvey Weinstein, Bob Weinstein en G Mac Brown zijn uitvoerende producenten, en Coco Francini en William Paul Clark zijn associate producenten. 20th Century Fox heeft onlangs aangekondigd dat Tatum de hoofdrol  heeft in de X-Men spin-off Gambit. Opnames voor The Hateful Eight beginnen in januari in Telluride, Colorado.

Miles Teller in The Only Living Boy in New York
Miles Teller is in gesprek voor de hoofdrol in Marc Webb's The Only Living Boy in New York. Teller (Fantastic Four) is een favoriet voor de indie drama van Webb (The Amazing Spider-Man ), meldt Variety. Allan Loeb schreef het script over een jonge man die ontdekt dat zijn vader een affaire heeft. In een mislukte poging om de romantiek te stoppen,  heeft hij tevens een fling met de vrouw. Teller speelde onlangs nog in Divergent en Whiplash. Webb is al lang bij het project betrokken, maar heeft de boot af gehouden door zijn toezeggingen aan Sony Pictures 'Spider-Man franchise. Met de vertraging op The Amazing Spider-Man 3 is hij vrij om verder te gaan met The Only Living Boy in New York.

Kevin Spacey is Richard Nixon
Kevin Spacey en Michael Shannon zijn toegevoegd aan de cast van Elvis & Nixon. Spacey (House of Cards) zal de rol van president Richard Nixon op zich nemen, terwijl Shannon (Man of Steel) de rol speelt van Elvis Presley, aldus Entertainment Weekly. De film zal zich richten op de ontmoeting van het paar in het Witte Huis op 21 december 1970, waarop Presley gevraagd wordt zich te beëdigen als geheim agent. Liza Johnson zal de film regisseren, terwijl Cassian Elwes (Dallas Buyers Club) en Holly Wiersma produceren. Cary Elwes zei over het project: "After the enormous success of The Butler, I have a deep affection for films set in the White House, as does the public. "To work with Shannon and Spacey on this movie at the height of their careers is a dream come true."

Black Panther Chadwick Boseman in Message from the King
Chadwick Boseman vertolkt de hoofdrol in Message from the King, een thriller van Entertainment One en The Ink Factory, meldt Coming Soon. Fabrice Du Welz regisseert het verhaal van een man uit Zuid-Afrika (Boseman) die aankomt in Los Angeles op zoek naar zijn vermiste zus met een retourticket de week erop. Na de ontdekking dat zijn zus dood is, heeft hij zeven dagen de tijd om het mysterie van de moord op te lossen. Boseman speelde James Brown in de biopic Get On Up. Hij zal te zien zijn in Gods of Egypt en als Marvel's T'Challa in Captain America: Civil War en Black Panther. De opnames van Message from the King beginnen in februari.

REACTIES

Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Volg ons

Word lid van MovieScene en blijf altijd op de hoogte van het laatste film nieuws en leuke prijsvragen!

REGISTREREN INLOGGEN

SHOPTOPPERS

 • Once Upon A Time In The West op 4K Ultra HD en Blu-ray

  €23,99Once Upon A Time In The West op 4K Ultra HD en Blu-ray

 • Ferrari op Blu-ray

  €13,99Ferrari op Blu-ray

 • Wonka op Blu-ray

  €25,99Wonka op Blu-ray

 • Aquaman and the Lost Kingdom op Blu-ray

  €25,99Aquaman and the Lost Kingdom op Blu-ray

 • The Great Escaper op Blu-ray

  €13,99The Great Escaper op Blu-ray

 • Bob Marley - One Love op Blu-ray

  €15,99Bob Marley - One Love op Blu-ray

UITGELICHT

 • Game of Thrones S4E7: Mockingbird - recap Game of Thrones S4E7: Mockingbird - recap
 • Game of Thrones S4E8: The Mountain and the Viper – recap Game of Thrones S4E8: The Mountain and the...
 • Game of Thrones S5E5: Kill The Boy – recap Game of Thrones S5E5: Kill The Boy – recap
 • Game of Thrones S5E6: Unbowed, Unbent, Unbroken - recap Game of Thrones S5E6: Unbowed, Unbent,...
 • Game of Thrones S6E5: The Door – recap Game of Thrones S6E5: The Door – recap
 • Game of Thrones S4E6: The Laws of Gods and Men – recap Game of Thrones S4E6: The Laws of Gods and...