Bezoek ook eens Ze.nl
 • Nieuws » Nieuwsberichten
Casting Nieuws!

Casting Nieuws!

Hieronder een kort overzicht van de meest recente castings, aangekondigde projecten en ander filmnieuws:  Jennifer Lawrence in oorlogsdrama, Liam Neeson in Narco Sub, Jason Segel regisseur The Lego Movie spin-off, Vivica A. Fox in Independence Day sequel. Tot slot, Idris Elba schurk in Star Trek.

Jennifer Lawrence in oorlogsdrama
Jennifer Lawrence werkt weer samen met Peter Craig (The Hunger Games: Mockingjay - Part 2) voor het komende oorlogsdrama van Steven Spielberg, meldt The Hollywood Reporter. Spielberg werkt momenteel aan een adaptatie van de memoires It's What I Do van oorlogsfotografe Lynsey Addario. Lawrence is momenteel verbonden om de rol van Addario te spelen, wiens reizen naar oorlogsgebieden in 2011 leidde tot haar ontvoering in Libië. Addario is een van de weinige vrouwelijke fotografen die naar oorlogsgebieden in Afghanistan afreist om de lopende crisis in de regio te documenteren. Craig schreef, afgezien van zijn werk aan de Hunger Games-serie, ook het misdaaddrama The Town en de komende Mel Gibson thriller Blood Father. Spielberg zal beginnen met de adaptatie van It's What I Do na het voltooien van zijn onlangs aangekondigde science fiction film Ready Player One.

Liam Neeson in Narco Sub
Liam Neeson is in gesprek om samen te werken met Game of Thrones regisseur Brian Kirk aan de thriller Narco Sub. Narco Sub is lange tijd gewild door de grote Hollywood-regisseurs, waaronder Antoine Fuqua (Training Day) en wijlen Top Gun filmmaker Tony Scott. De film vertelt het verhaal van een kapitein ter zee die tegen zijn wil wordt gedwongen om een met cocaïne gevulde onderzeeër voorbij de Amerikaanse kustwacht te navigeren. Sir Ridley Scott en Simon Kinberg (X-Men franchise ) produceren Narco Sub voor 20th Century Fox, meldt The Wrap. Dit zou de volgende grote actiefilm zijn voor Neeson, die onlangs liet doorschemeren dat hij graag zou willen stoppen met dit high-impact filmgenre. Dit jaar alleen al is hij te zien in de actieblockbusters Taken 3 en Run All Night. In 2016 zal hij de hoofdrol in het historische drama Silence van Martin Scorsese op zich nemen naast Andrew Garfield.

Jason Segel regisseur The Lego Movie spin-off
Jason Segel heeft getekend voor de regie van een spin-off van The Lego Movie. Volgens The Hollywood Reporter zal Segel de film The Billion Brick Race mede schrijven en regisseren samen met Drew Pearce (Iron Man 3). Lego Movie trio Phil Lord, Chris Miller, Dan Lin en Roy Lee zijn de producenten voor The Billion Brick Race, die zich aansluit bij drie andere Lego-gebaseerde films die momenteel in ontwikkeling zijn. Ninjago staat gepland voor een release in 2016, met The Lego Batman Movie die volgt in 2017. De Lego Movie 2 wordt momenteel getipt voor een release in 2018. The Billion Brick Race is in de vroege stadia van ontwikkeling en is gebaseerd op een origineel idee van Pearce. Vorige maand werd bekend dat de Rob Schrab (Community) verantwoordelijk is voor de regie van de Lego Movie sequel.

Vivica A. Fox in Independence Day sequel
Vivica A. Fox keert terug in de komende Independence Day sequel. Fox verscheen in 1996 als Jasmine Dubrow in de buitenaardse invasie film, die ging trouwen met Will Smith’s personage Captain Steven Hiller. Regisseur Roland Emmerich onthulde de terugkeer van Fox op 24 maart via Twitter en Facebook. Ze voegt zich bij de nieuwe leden Liam Hemsworth en Jessie Usher, evenals de originele castleden Jeff Goldblum en Bill Pullman. Usher - die op dit moment verschijnt in de Starz serie Survivor's Remorse - zal Hiller's zoon spelen, hoewel van Smith niet wordt verwacht dat hij met zijn rol in reprise gaat. Charlotte Gainsbourg is naar verluidt ook in gesprek voor een rol in de film. Independence Day 2 staat gepland voor een release op 24 juni 2016.

Idris Elba schurk in Star Trek
De geruchten gaan dat Idris Elba zich zal aansluiten bij de cast van Star Trek 3. Volgens Variety, is Elba (Luther) in gesprek om de belangrijkste schurk te spelen in het vervolg. Details van de rol zijn nog niet bevestigd, maar men denkt dat de Klingons een centrale rol kunnen nemen in de door Justin Lin geregisseerde film. Chris Pine, Zachary Quinto, Simon Pegg, Karl Urban, Zoe Saldana en Anton Yelchin zijn wederom te zien in het vervolg. Ondertussen zijn Pegg en Doug Jung bezig met het schrijven van het script voor Star Trek 3 sinds Roberto Orci's vertrek uit het project. De film wordt opgesteld voor een release in 2016 om de 50ste verjaardag van Gene Roddenberry's science fiction-serie te markeren. De productie van de film begint naar verwachting in juni.

REACTIES

Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Volg ons

Word lid van MovieScene en blijf altijd op de hoogte van het laatste film nieuws en leuke prijsvragen!

REGISTREREN INLOGGEN

SHOPTOPPERS

 • The Great Escaper op Blu-ray

  €13,99The Great Escaper op Blu-ray

 • Ferrari op Blu-ray

  €13,99Ferrari op Blu-ray

 • Wonka op Blu-ray

  €25,99Wonka op Blu-ray

 • Once Upon A Time In The West op 4K Ultra HD en Blu-ray

  €23,99Once Upon A Time In The West op 4K Ultra HD en Blu-ray

 • Aquaman and the Lost Kingdom op Blu-ray

  €25,99Aquaman and the Lost Kingdom op Blu-ray

 • Bob Marley - One Love op Blu-ray

  €15,99Bob Marley - One Love op Blu-ray

UITGELICHT

 • Game of Thrones S5E6: Unbowed, Unbent, Unbroken - recap Game of Thrones S5E6: Unbowed, Unbent,...
 • Game of Thrones S6E4: Book of the Stranger - recap Game of Thrones S6E4: Book of the Stranger -...
 • Game of Thrones S6E2: Home - recap Game of Thrones S6E2: Home - recap
 • Game of Thrones S4E8: The Mountain and the Viper – recap Game of Thrones S4E8: The Mountain and the...
 • Game of Thrones S5E9: The Dance of Dragons - recap Game of Thrones S5E9: The Dance of Dragons -...
 • Agents of S.H.I.E.L.D. - eerste indruk Agents of S.H.I.E.L.D. - eerste indruk