Bezoek ook eens Ze.nl
 • Nieuws » Nieuwsberichten
Casting Nieuws

Casting Nieuws

Hieronder een kort overzicht van de meest recente castings, aangekondigde projecten en ander filmnieuws: Guillermo del Toro weg van Justice League Dark, Melissa Leo in All The Way, Roberts en Aniston in Mother’s Day. Tot slot, Paul Thomas Anderson voor Pinocchio adaptatie.

Guillermo del Toro weg van Justice League Dark
Guillermo del Toro  ziet af van de regie van de DC Comics film Justice League Dark - ook bekend als Dark Universe. Del Toro (Pacific Rim) verliet het project omdat het overgaat van Warner Bros naar zusterbedrijf New Line Cinema, meldt The Hollywood Reporter. De film bevat bovennatuurlijke personages, waaronder John Constantine, Swamp Thing, Zatanna, van wie velen van oudsher een plaats hadden bij Vertigo. De Vertigo films - waaronder de Sandman adaptatie van Joseph Gordon-Levitt - zijn allemaal verhuisd naar New Line. Del Toro werkt momenteel aan het vervolg op Pacific Rim. Del Toro’s nieuwe horrorfilm Crimson Peak komt uit op 16 oktober 2015.

Melissa Leo in All The Way
Melissa Leo is toegevoegd aan de cast van de Lyndon B. Johnson biopic All the Way. HBO adapteert het Tony Award-winnende toneelstuk van Robert Schenkkan met Bryan Cranston als LBJ. First Lady Bird Johnson zal worden gespeeld door Leo, aldus Deadline. Dit is een hereniging tussen HBO en Leo. Leo speelde eerder in de HBO drama serie Treme. All the Way dramatiseert Johnson's presidentschap van zijn snelle start in het Witte Huis in de nasleep van de moord op JFK tot aan zijn ondertekening van de Civil Rights Act. Anthony Mackie (Avengers:Age of Ultron) zal burgerrechten leider Dr Martin Luther King Jr spelen. Jay Roach (Game Change) is verantwoordelijk voor de regie van All the Way.

Roberts en Aniston in Mother’s Day
Julia Roberts en Jennifer Anniston hebben de hoofdrollen in Mother’s Day. De film is een spin-off van New Year's Eve en Valentine's Day. Garry Marshall's nieuwste ensemble komedie zal in dezelfde geest blijven als de vorige twee films. Deze keer draait het plot om de verhalen van moeders van verschillende leeftijden als Moederdag nadert, meldt The Hollywood Reporter. Roberts heeft al een deal bereikt om zich te herenigen met haar Pretty Woman regisseur Marshall. Aniston is in vergevorderde onderhandelingen, samen met Jason Sudeikis en Kate Hudson. Een releasedatum voor het project is nog niet bekend.

Paul Thomas Anderson voor Pinocchio adaptatie
Er komt mogelijk een nieuwe Pinocchio film uit handen van Robert Downey Jr en Paul Thomas Anderson. Anderson (The Master) is in gesprek om een nieuwe versie van het klassieke kinderverhaal te schrijven en eventueel te regisseren voor Warner Bros. Anderson zal een eerder scenario ontwerp bewerken dat was geschreven door Michel Mitnick (The Giver), aldus The Hollywood Reporter.  Downey produceert deze live-action versie van Pinocchio en zal ook de hoofdrol spelen als de levende marionet houtsnijder Gepetto. Diverse live-action versies van de klassieke geanimeerde films zijn momenteel in ontwikkeling.  Disney heeft naast de nieuwe versie van Pinocchio, tevens versies van The Jungle Book, Pete’s  Dragon, Beauty and the Beast, Mulan en Winnie the Pooh. Daarnaast is Warner Bros druk bezig met de reboot van Peter Pan, terwijl Universal zich bezig houdt met de ontwikkeling van The Little Mermaid.

REACTIES

Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Volg ons

Word lid van MovieScene en blijf altijd op de hoogte van het laatste film nieuws en leuke prijsvragen!

REGISTREREN INLOGGEN

SHOPTOPPERS

 • Ferrari op Blu-ray

  €13,99Ferrari op Blu-ray

 • Wonka op Blu-ray

  €25,99Wonka op Blu-ray

 • The Great Escaper op Blu-ray

  €13,99The Great Escaper op Blu-ray

 • Aquaman and the Lost Kingdom op Blu-ray

  €25,99Aquaman and the Lost Kingdom op Blu-ray

 • Bob Marley - One Love op Blu-ray

  €15,99Bob Marley - One Love op Blu-ray

 • Once Upon A Time In The West op 4K Ultra HD en Blu-ray

  €23,99Once Upon A Time In The West op 4K Ultra HD en Blu-ray

UITGELICHT

 • Game of Thrones S5E9: The Dance of Dragons - recap Game of Thrones S5E9: The Dance of Dragons -...
 • Game of Thrones S6E3: Oathbreaker – recap Game of Thrones S6E3: Oathbreaker – recap
 • Game of Thrones S4E8: The Mountain and the Viper – recap Game of Thrones S4E8: The Mountain and the...
 • Game of Thrones S4E2: The Lion and the Rose – recap Game of Thrones S4E2: The Lion and the Rose ...
 • Game of Thrones S6E10: The Winds of Winter – recap Game of Thrones S6E10: The Winds of Winter ...
 • Game of Thrones S6E9: Battle of the Bastards – recap Game of Thrones S6E9: Battle of the Bastards ...