Deze sites vind je misschien ook leuk Fashionscene.nl, Chicklit.nl, en meer

Meer sites die je misschien ook leuk vindt

Girlscene Ze
Fashionscene Beautyscene
Chicklit Moviescene
Partyscene Vrouwen
Foodness I Want That Must Have
Shopgids Beautybox
Find My Musthave Reequest
 • Nieuws » Nieuwsberichten
Casting Nieuws - week 34

Casting Nieuws - week 34

Hieronder een kort overzicht van de meest recente castings, aangekondigde projecten en ander filmnieuws: Christian Bale speelt Enzo Ferrari, Hugh Jackman in The Odyssey, Rebecca Ferguson in The Girl on the Train, Laura Linney in Clint Eastwood’s Sully. En tot slot, John Boyega in The Circle.

Christian Bale speelt Enzo Ferrari
Christian Bale heeft getekend voor de rol van autocoureur Enzo Ferrari in een nieuwe biopic.  Bale zal opnieuw samenwerken met Michael Mann, nadat ze eerder samenwerkten aan Public Enemies in 2009. Deadline meldt dat de opnames voor Ferrari volgende zomer van start gaan, maar de definitieve details en verdere casting moeten nog worden uitgewerkt. Mann werkt al meer dan vijftien jaar aan het project, en in het begin was er sprake van een samenwerking met regisseur Sydney Pollack (Out of Africa). Verschillende actrices zijn nog  in de running voor de vrouwelijke hoofdrol van de film. Het is bekend dat Ferrari zich zal afspelen in 1957, tijdens het hoogtepunt van de vroege successen van het team in de toen nog jonge Formula One wereldkampioenschap. De film toont ook de fatale crash tijdens de Mille Miglia race in de buurt van de stad Guidizzolo, waarbij een autoband opblies  en chauffeurs Alfonso de Portago en Edmund Nelson het leven lieten. Negen toeschouwers, van wie vijf kinderen, verloren hun leven ook.

Hugh Jackman in The Odyssey
Hugh Jackman is momenteel in onderhandeling voor de hoofdrol in een Lionsgate film gebaseerd op de oude Griekse sage van The Odyssey, aldus The Hollywood Reporter. Het is bevestigd dat Hunger Games: Mockingjay regisseur Francis Lawrence  het episch dichtwerk van de Griekse dichter Homerus zal verfilmen. The Odyssey begint na het einde van de Trojaanse oorlog, waar Odysseus een veelbewogen en-monster gevuld tien jaar durende reis naar huis onderneemt en het gevaarlijke welkom dat hij vindt als hij er komt. Jackman is zich aan het voorbereiden op zijn laatste verschijning als Logan in Fox's Wolverine 3 in 2017. Hij is binnenkort eerst te zien als Captain Hook in Joe Wright’s Pan.

Rebecca Ferguson in The Girl on the Train
Rebecca Ferguson heeft een rol bemachtigd in de adaptatie van The Girl on the Train. Ferguson (Mission Impossible: Rogue Nation) is te zien naast Emily Blunt in de DreamWorks film, die geregisseerd zal worden door Tate Taylor (The Help). Volgens Deadline, zal Ferguson Anna spelen, de huidige echtgenote van Rachel’s (Blunt) ex-man. Rachel is een gescheiden vrouw met een alcoholprobleem, die fantaseert over het perfecte leven van een familie wiens huis ze voorbijgaat tijdens haar dagelijkse woon-werkverkeer. Maar na het zien van iets schokkends vindt ze zichzelf betrokken in hun leven en de problemen die volgen. De derde belangrijkste vrouwelijke rol moet nog worden gecast. Vorige maand werd bevestigd dat de adaptatie van Paula Hawkins roman zich zal afspelen  in New York en niet de Engelse setting uit de roman.

Laura Linney in Clint Eastwood’s Sully
Laura Linney zal naast Tom Hanks te zien zijn in Clint Eastwood's film over Captain Chesley 'Sully' Sullenberger. Het zal haar derde samenwerking zijn met regisseur Eastwood, na de films Mystic River en Absolute Power. Volgens The Hollywood Reporter, speelt ze de vrouw van Hanks's Captain Sully, die de beroemde US Airways vlucht 1549 landde op de rivier de Hudson in 2009, nadat de straalmotoren uitvielen na meerdere vogelaanvaringen. De noodlanding werd bekend als de 'Miracle op de Hudson', aangezien geen van de 155 passagiers of bemanningsleden dodelijk werden gewond. Sully zal worden gebaseerd op het boek Highest Duty: My Search for What Really Matters, door Sullenberger en Jeffrey Zaslow. Aaron Eckhart zal ook de hoofdrol in het drama spelen als de co-piloot die Sullenberger hielp toen hij onderhandelde  over de verraderlijke landing. Eastwood regisseert de biopic naast Todd Komarnicki, die het scenario heeft bedacht, evenals Frank Marshall en Allyn Stewart als producenten.

John Boyega in The Circle
John Boyega heeft de hoofdrol te pakken in de digitale thriller The Circle. Boyega (Star Wars VII: The Force Awakens) zal tegenover de reeds aangekondigde Tom Hanks en Emma Watson  te zien zijn in de adaptatie van Dave Eggers's 2013 roman van dezelfde naam. Vanity Fair meldt dat hij is gecast als Ty, een computer expert in een internet monopolie dat persoonlijke e-mails van gebruikers, sociale media, internetbankieren verbindt met hun universeel besturingssysteem. Het wordt al snel duidelijk voor degenen die werkzaam zijn bij The Circle dat privacy niet langer een optie is, met persoonlijke gegevens die nu gebruikt worden voor de winst en bewaking. James Ponsoldt (The Spectacular Now)  regisseert de film o.b.v. zijn eigen bewerking van Eggers's boek. Ponsoldt is tevens producer samen Hanks. Naar verwachting zullen de opnames volgende maand beginnen.

REACTIES

Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Volg ons

Word lid van MovieScene en blijf altijd op de hoogte van het laatste film nieuws en leuke prijsvragen!

REGISTREREN INLOGGEN

SHOPTOPPERS

 • Inglourious Basterds op 4K Ultra HD

  €27,64Inglourious Basterds op 4K Ultra HD

 • Black Adam op Blu-ray

  €22,99Black Adam op Blu-ray

 • Nobody op Blu-ray

  €21,63Nobody op Blu-ray

 • Christopher Nolan Collection op 4K Ultra HD

  €177,93Christopher Nolan Collection op 4K Ultra HD

 • Fast & Furious 9: The Fast Saga op Blu-ray

  €26,99Fast & Furious 9: The Fast Saga op Blu-ray

 • Just 6.5 op DVD

  €11,80Just 6.5 op DVD

UITGELICHT

 • Game of Thrones S5E9: The Dance of Dragons - recap Game of Thrones S5E9: The Dance of Dragons -...
 • Game of Thrones S6E8: No One – recap Game of Thrones S6E8: No One – recap
 • Game of Thrones S5E7: The Gift - recap Game of Thrones S5E7: The Gift - recap
 • Homeland seizoen 3 - eerste indruk Homeland seizoen 3 - eerste indruk
 • Game of Thrones S5E6: Unbowed, Unbent, Unbroken - recap Game of Thrones S5E6: Unbowed, Unbent,...
 • Silicon Valley - eerste indruk Silicon Valley - eerste indruk