Bezoek ook eens Ze.nl
 • Nieuws » Nieuwsberichten
Casting Nieuws - week 46

Casting Nieuws - week 46

Zoals elk weekend verzamelen we weer het meest recente castingnieuws, aangekondigde projecten en ander filmnieuws. Deze keer: Snowpiercer wordt tv-serie, X-Men spin-off Gambit heeft nieuwe regisseur, Patricia Arquette in Toy Story 4,  Jason Bateman in Deep Throat thriller Felt. En tot slot: Deadpool is panseksueel.

Snowpiercer wordt tv-serie                                                 
Chris Evans’ Snowpiercer krijgt een tv-adaptatie, meldt The Hollywood Reporter. Tomorrow Studios heeft de rechten gewaarborgd en Josh Friedman (Terminator: The Sarah Connor Chronicles)  zal het script schrijven. Bong Joon-ho en Chan-wook Park, die beiden werkten aan de originele film, zijn aan boord als uitvoerende producenten naast Friedman en Becky Clements. Snowpiercer (2013) speelde zich af op een wereldomspannende trein met de laatste mensen op aarde. Chris Evans schitterde als Curtis Everett uit de lagere klasse die een revolutie leidt tegen de rijke bovenklasse die woonachtig is in de voorkant van de train. De cast bestond verder uit Tilda Swinton, Song Kang-ho, Jamie Bell en Octavia Spencer.

X-Men spinoff Gambit heeft nieuwe regisseur
In Doug Liman heeft Gambit eindelijk een nieuwe regisseur gevonden. Volgens The Hollywood Reporter, is Liman (Edge of Tomorrow) in de laatste onderhandelingen tot hij zich aansluit bij de X-Men spin-off.  Het project kwam in een crisis na het verliezen van Rupert Wyatt in september als gevolg van een agenda conflict en sindsdien zijn ze op zoek naar een nieuw gezicht. Het budget voor de film is verhoogd en men is klaar om de film op te nemen o.b.v. een script van Josh Zetumer. Channing Tatum produceert de film samen met Simon Kinberg, Reid Carolin en Lauren Shuler Donner. Gambit komt naar verwachting rond oktober 2016 in  de bioscopen.

Patricia Arquette in Toy Story 4
Het ziet er naar uit dat Patricia Arquette haar stem zal verlenen aan Toy Story 4. Arquette (Boyhood) is in gesprek voor een rol in Pixar’s animatie sequel, aldus The Wrap. Ze gaat op voor de rol van een “hippie” moeder. Regisseur John Lasseter heeft eerder enkele hints over de film vrijgegeven. Het zal een liefdesverhaal zijn tussen Woody (Tom Hanks) en Bo Peep (Annie Potts). Rashida Jones en Will McCormack schreven samen het script. Toy Story 4 zal uitkomen op 15 juni 2018. Oscarwinnaar Arquette is momenteel op tv te zien o.a. in CSI: Cyber en is ook bekend van haar rollen in Medium en Boardwalk Empire.

Jason Bateman in Deep Throat thriller Felt
Jason Bateman is toegevoegd aan de cast van de Deep Throat thriller Felt. Bateman (Horrible Bosses) sluit zich aan bij Liam Neeson en Diane Lane op de historische spionnen film die de nasleep van het Watergate-schandaal onderzoekt, aldus Variety. Bateman speelt de hoofdrol als FBI Agent en Felt luitenant Charlie Bates, die vaststelt dat gerubriceerde informatie over Watergate steeds wordt gelekt - en bij die ontdekking dient hij te beslissen of hij zijn mentor (Neeson) als de bron onthult.
Deep Throat was de codenaam  van de klokkenluider die de Watergate-schandaal gegevens geopenbaard heeft en was onbekend tot 2005, toen speciaal agent Mark aangaf dat hij de klokkenluider was. Peter Landesman schreef het script en  zal tevens de film regisseren en produceren, met de financiering van MadRiver Pictures. Tom Hanks zal ook het project produceren. De opnames voor Felt beginnen in maart 2016.

Deadpool is panseksueel
Deadpool was altijd al een interessante superheld en met zijn aankomende vertolking door Ryan Reynolds in de gelijknamige film blijkt dit maar weer. Reynolds en regisseur Tim Miller bevestigen dat de superheld panseksueel is. Miller zegt tegen The Collider: “"Pansexual! I want that quoted. Pansexual Deadpool.​" De originele  co-creator  van de comic, Fabian Nicieza, had eerder gesuggereerd dat het karakter  een fluïde seksualiteit heeft. Reynolds zei ook dat de film "unicorn f**king" bevat. Goed om te weten. Deadpool is een superheld met de mogelijkheid om te genezen in een versneld tempo en hij heeft een voorliefde voor sarcastische-grapjes. Reynolds speelde eerst de rol  in X-Men Origins: Wolverine. Het werd onlangs onthuld door producer Simon Kinberg dat er plannen zijn voor een Avengers-stijl crossover tussen Deadpool, Gambit en X-Men.

REACTIES

Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Volg ons

Word lid van MovieScene en blijf altijd op de hoogte van het laatste film nieuws en leuke prijsvragen!

REGISTREREN INLOGGEN

SHOPTOPPERS

 • Christopher Nolan Collection op 4K Ultra HD

  €177,93Christopher Nolan Collection op 4K Ultra HD

 • Black Adam op Blu-ray

  €22,99Black Adam op Blu-ray

 • Fast & Furious 9: The Fast Saga op Blu-ray

  €26,99Fast & Furious 9: The Fast Saga op Blu-ray

 • Inglourious Basterds op 4K Ultra HD

  €27,64Inglourious Basterds op 4K Ultra HD

 • Nobody op Blu-ray

  €21,63Nobody op Blu-ray

 • Just 6.5 op DVD

  €11,80Just 6.5 op DVD

UITGELICHT

 • Game of Thrones S5E7: The Gift - recap Game of Thrones S5E7: The Gift - recap
 • Game of Thrones S4E2: The Lion and the Rose – recap Game of Thrones S4E2: The Lion and the Rose ...
 • Game of Thrones S5E10: Mother’s Mercy - recap Game of Thrones S5E10: Mother’s Mercy -...
 • Agents of S.H.I.E.L.D. - eerste indruk Agents of S.H.I.E.L.D. - eerste indruk
 • Game of Thrones S5E9: The Dance of Dragons - recap Game of Thrones S5E9: The Dance of Dragons -...
 • Game of Thrones S6E6: Blood of My Blood - recap Game of Thrones S6E6: Blood of My Blood -...