Deze sites vind je misschien ook leuk Fashionscene.nl, Chicklit.nl, en meer

Meer sites die je misschien ook leuk vindt

Girlscene Ze
Fashionscene Beautyscene
Chicklit Moviescene
Partyscene Vrouwen
Foodness I Want That Must Have
Shopgids Beautybox
Find My Musthave Reequest
 • Redactie
Films streamen uit het Amerikaanse aanbod doe je zo

Films streamen uit het Amerikaanse aanbod doe je zo

Hack om films streamen makkelijker te maken

Hoewel wij in Nederland ook best een aantal goede films kunnen kijken, gaat er toch niets boven het Amerikaanse aanbod. De Amerikanen zijn ons wel vaker voor met technologische ontwikkelingen, zo ook met het aanbod aan films en series. Ben je het zat om te moeten wachten tot je de films en series kunt streamen die in de VS alweer passé zijn? Hoeft niet, want met een VPN is het allemaal mogelijk. Leggen we voor je uit!

Wat is een VPN?

First things first: wat is een VPN eigenlijk? Het woord ‘VPN’staat voor virtueel privé netwerk en dat zorgt ervoor dat je veilig online gebruik kunt maken van het internet. Het beschermt je internetverkeer tegen hackers en indringers en houd je online identiteit verborgen. Je kan het zien als een soort tunnel die staat tussen je apparaat en het internet in. Het beschermt bijvoorbeeld ook je privéinformatie wanneer je aan het werk bent in een lekker koffietentje en je inlogt op het openbare WiFi-netwerkvan hen! 

Amerikaanse films streamen met een VPN

Je IP-adres is gekoppeld aan de locatie waar jij je bevindt.Ga je dus films streamen op bijvoorbeeld Netflix, dan kan de streamingdienst zien dat jij je in Nederland bevindt en daarom geeft ‘ie je alleen het Nederlandse aanbod. Als je fan bent van het Amerikaanse aanbod en je geen budget hebt voor een tripje naar The States dan is er gelukkig een oplossing, want met een VPN kun je je IP-adres wijzigen. Daarmee kan je websites zoals Netflix 'foppen' dat jij in een ander land bent. Je omzeilt dan blokkades en krijgt toegang tot websites en diensten die normaal gesproken niet zouden werken.

Met een VPN de Amerikaanse Netflix gebruiken

Als je een VPN gaat gebruiken, dan krijg je een privé-verbinding waardoor niemand bij jouw internetgegevens kan komen. Je zit als het ware op de verbinding van de VPN-aanbieder waar je voor hebt gekozen.  Je bent op deze manier niet alleen beter beschermd tegen hackers en cybercriminelen, maar films streamen op bijvoorbeeld de Amerikaanse Netflix gaat dus ook! Met een VPN kun je een Amerikaans IP-adres aanvragen en daarmee krijg je ook toegang tot het Amerikaanse aanbod van de streamingdienst. Handig als de VS een paar seizoenen verder is met je favoriete serie of als de films streamen in Nederland je een beetje begint te vervelen. 

Films streamen met een VPN: legaal of niet?

Nu vraag je je misschien - terecht - af of films streamen met een VPN wel legaal is. Zolang je geen auteursrechten schendt met het film streamen of series, is er geen probleem. Het is dan juist slim op een VPN te gebruiken, aangezien legale torrentsitesniet altijd even veilig zijn. Als je ongeautoriseerde torrents van films, series, muziek, games en software gaat downloaden, ben je wél illegaal bezig. De VPN maakt het lastiger voor overheden en andere partijen om je online te volgen, maar dat betekent niet dat je legaal bezig bent. Denk dus altijd goed na voor je besluit illegaal een film of serie te downloaden en kijken.
 
 

Tags:

REACTIES

Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Volg ons

Word lid van MovieScene en blijf altijd op de hoogte van het laatste film nieuws en leuke prijsvragen!

REGISTREREN INLOGGEN

SHOPTOPPERS

 • Nobody op Blu-ray

  €21,63Nobody op Blu-ray

 • Black Adam op Blu-ray

  €22,99Black Adam op Blu-ray

 • Just 6.5 op DVD

  €11,80Just 6.5 op DVD

 • Fast & Furious 9: The Fast Saga op Blu-ray

  €26,99Fast & Furious 9: The Fast Saga op Blu-ray

 • Christopher Nolan Collection op 4K Ultra HD

  €177,93Christopher Nolan Collection op 4K Ultra HD

 • Inglourious Basterds op 4K Ultra HD

  €27,64Inglourious Basterds op 4K Ultra HD

UITGELICHT

 • Game of Thrones S6E8: No One – recap Game of Thrones S6E8: No One – recap
 • Game of Thrones S6E7: The Broken Man - recap Game of Thrones S6E7: The Broken Man - recap
 • Game of Thrones S6E3: Oathbreaker – recap Game of Thrones S6E3: Oathbreaker – recap
 • Game of Thrones S4E7: Mockingbird - recap Game of Thrones S4E7: Mockingbird - recap
 • Game of Thrones S5E6: Unbowed, Unbent, Unbroken - recap Game of Thrones S5E6: Unbowed, Unbent,...
 • Game of Thrones S6E9: Battle of the Bastards – recap Game of Thrones S6E9: Battle of the Bastards ...