Bezoek ook eens Ze.nl
 • Specials » Artikelen
De lekkerste popcorn die je zelf maakt

De lekkerste popcorn die je zelf maakt

Met de juiste ingrediënten, de juiste technieken en het juiste materiaal kan iedereen zelf makkelijk de lekkerste popcorn maken. Er zijn GENOEG redenen op te noemen waarom je kiezen voor zelfgemaakte popcorn. Als je daarbij een goede popcornmachine gebruikt, krijg je een heerlijke hap in je mond die je nergens anders vindt.


Verbeter je ergernissen over popcorn uit zakjes

Misschien herinner je je dat je, vooral als kind, om een klein zakje popcorn vroeg bij de bioscoop, maar heb je nooit lekker popcorn gekregen. Dit komt omdat de popcorn die ze verkopen niet vers is. Ze gebruiken meestal een glazenpot waarin de popcorn al uren daarvoor klaargemaakt is. Hierdoor wordt het veel minder knapperig en smaakt het vaak alsof het al weken oud is.


Kies zelf je ingrediënten

Met zelfgemaakte popcorn heb je de flexibiliteit om de ingrediënten te kiezen die jij lekker vindt. Wil je melk of plantaardige of zelfs veganistische boter? Wil je zout, cheddarkaas of andere smaakmakers? Of wil je geen enkele smaakmaker en alleen de pure popcorn? Het is allemaal mogelijk!

Bereid je eigen popcornmix

Als je gemengde mixen wilt maken, zoals de bij de bioscoop verkrijgbare, dan is het ook mogelijk. Koop verschillende korrels die zoeter en knapperiger zijn en een ander dat gemaakt is voor smaakmakers. Meng de twee korrels en je hebt eindelijk de mix die je altijd al wilde hebben.

Bereid de popcorn zoals je dat wilt

Met de juiste popcornmachine kun je zelf de perfecte popcorn maken zoals je dat wilt. De vuurmond maakt de korrels knapperig, je kunt de juiste hoeveelheid olie toevoegen (zodat je popcorn geen olie bijvult) en je kunt zelfs zelfgemaakte boter maken.

Geniet op koude avonden

Het lekkerste van popcorn uit de machine is dat het de hele avond warm blijft. Als je het gemaakt hebt in een popcornmaker, kun je het de hele avond blijven eten, wat betekent dat je niet steeds opnieuw koffie of thee hoeft te verwarmen.

Krijg een goede smaak

Met zelfgemaakte popcorn heb je veel meer controle over hoe je popcorn smaakt. Je kunt experimenteren met elke smaakmaker die je maar wilt, en je kunt de hoeveelheid olie en zout zo aanpassen dat je de smaak krijgt die je wilt.

Goedkoop en gemakkelijk

Het maken van popcorn thuis kost je veel minder dan het kopen van popcorn uit de winkel. Zelfgemaakte popcorn is bovendien makkelijker en sneller te maken, wat betekent dat je minder tijd kwijt bent aan het bereiden.

Eindconclusie

We kunnen concluderen dat het maken van popcorn thuis een interessante optie is. Het scheelt niet alleen veel geld, maar je krijgt ook eindelijk de precies de popcorn zoals je hem wilt. Wil je de lekkerste popcorn thuis maken, dan moet je de juiste ingrediënten, technieken en materiaal gebruiken. En met de juiste popcornmachine kun je alleen maar een welverdiende lekkernij verwachten. Zelf popcorn maken is nog nooit zo leuk of gemakkelijk geweest!

Tags:

REACTIES

Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Volg ons

Word lid van MovieScene en blijf altijd op de hoogte van het laatste film nieuws en leuke prijsvragen!

REGISTREREN INLOGGEN

SHOPTOPPERS

 • Ferrari op Blu-ray

  €13,99Ferrari op Blu-ray

 • The Great Escaper op Blu-ray

  €13,99The Great Escaper op Blu-ray

 • Wonka op Blu-ray

  €25,99Wonka op Blu-ray

 • Once Upon A Time In The West op 4K Ultra HD en Blu-ray

  €23,99Once Upon A Time In The West op 4K Ultra HD en Blu-ray

 • Bob Marley - One Love op Blu-ray

  €15,99Bob Marley - One Love op Blu-ray

 • Aquaman and the Lost Kingdom op Blu-ray

  €25,99Aquaman and the Lost Kingdom op Blu-ray

UITGELICHT

 • Game of Thrones S5E6: Unbowed, Unbent, Unbroken - recap Game of Thrones S5E6: Unbowed, Unbent,...
 • Game of Thrones S6E3: Oathbreaker – recap Game of Thrones S6E3: Oathbreaker – recap
 • Game of Thrones S6E2: Home - recap Game of Thrones S6E2: Home - recap
 • Fargo - eerste indruk Fargo - eerste indruk
 • Game of Thrones S5E8: Hardhome – recap Game of Thrones S5E8: Hardhome – recap
 • Game of Thrones S4E7: Mockingbird - recap Game of Thrones S4E7: Mockingbird - recap