Bezoek ook eens Ze.nl
 • Recensies » Dvd & blu-ray
Toy Boy - dvd recensie

Toy Boy - dvd recensie

Wat moet je doen om een luxe leven te leiden in Los Angeles?

Nikki is een ware casanova. Hij weet op de een of andere manier elke vrouw voor zich te winnen. Dat feit heeft hij voor zichzelf zo voordelig mogelijk toegepast, door zich in vooraanstaande kringen te begeven en zich populair te maken bij de rijkere vrouwen van dit wereldje. Het is een aparte wereld waarin jonge jongens zoals hijzelf hun gunsten aanbieden aan wat rijpere dames met veel geld om op die manier een betere levensstandaard te behalen.

toy_boy_2

Hij moet ook wel, want Nikki heeft geen huis, geen auto, om kort te zijn; hij heeft helemaal niets. Zijn leven bestaat uit het teren op de zak van een rijkere dame. Als hij Samantha ontmoet die een bijzonder luxe villa bewoont in de Hollywood Hills, laat hij haar denken dat het allemaal serieus is. Uiteraard om geen achterdocht te wekken, en dit mooie leven voort te kunnen zetten. Alles gaat prima, totdat hij de serveerster Heather ontmoet. Heather is beeldschoon en zorgt er voor dat Nikki gaten laat vallen in zijn verhaal, waardoor Samantha ontevreden raakt. En dan blijkt tot overmaat van ramp ook nog eens, dat Heather, op wie hij intussen aardig verliefd is geworden, hetzelfde spelletje met rijke mannen speelt.

Aston Kutcher & co
De rol van toyboy lijkt Aston Kutcher werkelijk op het lijf te zijn geschreven. Zijn relatie met Demi Moore wordt door velen op een zelfde manier bekeken als de rol die hij hier moet spelen. Het moet ook gezegd worden dat hij erg overtuigend over weet te komen als de jongen waar elke vrouw voor valt. Kutcher is voor deze hoofdrol dan ook perfect gecast, hij heeft precies dat 'gladde' wat nodig is. Anne Heche, die de rol van Samantha speelt doet ook prima haar best als de ietwat naïeve dame die maar al te graag deze mooie jongen in haar bed haalt en daar ook best wel wat voor over heeft. Het is alleen wat jammer dat ze in feite maar negen jaar ouder is dan Kutcher en ze ziet er dan ook nog beeldschoon uit. Wie er zeker net zo beeldschoon uit ziet is Margarita Levieva die de rol van Heather speelt. Haar rol komt eigenlijk het leukste over. In eerste instantie weet je niet beter dan dat ze een serveerster is die Nikki per ongeluk tegenkomt, maar dan blijkt haar personage een diepere laag te hebben en komt tot volle wasdom.

Extra's
Deze dvd bevat slechts enkele trailers.

toy_boy_1

Conclusie
Toy Boy is een aardige film en lekker als tussendoortje. De rol van Aston Kutcher voelt aan alsof het zijn dagelijks leven zou kunnen zijn en dat kan dus positief worden genoemd. Daarmee hebben we ook het enige echt positieve genoemd wat er over deze film te zeggen valt. Toy Boy is lineair en brengt simpelweg niets nieuws. Deze film moet je alleen kopen indien je een waanzinnige Aston Kutcher fan bent. Verder is de film gewoon niet goed genoeg. Een keertje huren voor een druilerige zondagmiddag op de bank misschien. Het is overigens opvallend dat deze film is uitgebracht onder de naam Spread, maar hier als Toy Boy door het leven gaat.

Film:
gelestergelesterhalfstergrijsstergrijsster
Extra's: halfstergrijsstergrijsstergrijsstergrijsster

Titel: Toy boy toy_boy_hoesje
BOL_bestelnu
Genre: Drama, Komedie, Romantiek
Regie: David Mackenzie
Cast: Ashton Kutcher, Anne Heche, Margarita Levieva, e.a.
Te koop: 20 april 2010
Trailer: -

REACTIES

Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Volg ons

Word lid van MovieScene en blijf altijd op de hoogte van het laatste film nieuws en leuke prijsvragen!

REGISTREREN INLOGGEN

SHOPTOPPERS

 • Once Upon A Time In The West op 4K Ultra HD en Blu-ray

  €23,99Once Upon A Time In The West op 4K Ultra HD en Blu-ray

 • The Great Escaper op Blu-ray

  €13,99The Great Escaper op Blu-ray

 • Ferrari op Blu-ray

  €13,99Ferrari op Blu-ray

 • Aquaman and the Lost Kingdom op Blu-ray

  €25,99Aquaman and the Lost Kingdom op Blu-ray

 • Wonka op Blu-ray

  €25,99Wonka op Blu-ray

 • Bob Marley - One Love op Blu-ray

  €15,99Bob Marley - One Love op Blu-ray

UITGELICHT

 • Game of Thrones S6E3: Oathbreaker – recap Game of Thrones S6E3: Oathbreaker – recap
 • Game of Thrones S6E1: The Red Woman - recap Game of Thrones S6E1: The Red Woman - recap
 • Game of Thrones S5E4: Sons of the Harpy - recap Game of Thrones S5E4: Sons of the Harpy -...
 • Game of Thrones S5E10: Mother’s Mercy - recap Game of Thrones S5E10: Mother’s Mercy -...
 • Game of Thrones S5E2: The House of Black and White - recap Game of Thrones S5E2: The House of Black and...
 • Game of Thrones S4E2: The Lion and the Rose – recap Game of Thrones S4E2: The Lion and the Rose ...