Deze sites vind je misschien ook leuk Fashionscene.nl, Chicklit.nl, en meer

Meer sites die je misschien ook leuk vindt

Girlscene Ze
Fashionscene Beautyscene
Chicklit Moviescene
Partyscene Vrouwen
Foodness I Want That Must Have
Shopgids Beautybox
Find My Musthave Reequest
 • Nieuws » Nieuwsberichten
Al Pacino, Robert De Niro én Martin Scorsese in één film?

Al Pacino, Robert De Niro én Martin Scorsese in één film?

Al Pacino lijkt op weg om voor het eerst samen te werken met regisseur Martin Scorsese.

deniro-pacinoMartin Scorsese is momenteel volop aan de slag in Parijs, waar hij de opnames van Hugo Cabret leidt. Deze kinderboekverfilming in 3D komt pas volgend jaar in de zalen maar lijkt nu al niet voor iedereen weggelegd. Heel wat fans van de Italo-Amerikaan kijken dan ook reikhalzend uit naar wat zijn volgende project wordt. Wordt het de religieuze film Silence, of een return to form met het gangsterdrama The Irishman?

Dat laatste filmproject dook enkele jaren geleden voor het eerst op in de geruchtenmolen. The Irishman, gebaseerd op de misdaadroman I Heard You Paint Houses, moest Scorsese opnieuw verenigen met zijn gewezen fetisjacteur Robert De Niro. Maar door het drukke schema van beide heren, kwam er van een negende samenwerking niets in huis. Er wordt zelfs gefluisterd dat de regisseur zijn vroegere hoofdrolspeler voorgoed heeft ingeruild voor een jonge knaap genaamd Leonardo DiCaprio.

Maar recent kwam The Irishman terug in de belangstelling. De Niro en Scorsese insinueerden dat ze het verhaal van The Irishman graag over twee films wilden verspreiden, met het tweede deel als een soort van eerbetoon aan van Federico Fellini. Over hoe ze dat precies wilden bereiken, bestond nog onduidelijkheid, wat dan weer insinueerde dat de opnames niet voor meteen zouden zijn. Maar nu blijkt dat Hollywoods bekendste duo dan toch verder staat dan gedacht. Volgens Deadline, een New Yorkse filmblog, zou zowel Al Pacino als Joe Pesci een belangrijke rol krijgen. Pesci is geen onbekende voor Scorsese en De Niro, het is dan ook vooral de naam van Pacino die uit de lucht komt gevallen. De blog beschrijft het project als een combinatie van Goodfellas, Casino en Heat.

Joe Pesci

Joe Pesci

Nochtans stak Scorsese zijn waardering voor Pacino nooit onder stoelen of banken. Zo schoof de regisseur hem onlangs nog naar voren als zijn persoonlijke favoriet voor de rol van Frank Sinatra in diens biopic Sinatra. Als Pacino daadwerkelijk gecast wordt - de informatie hoort voorlopig dus nog in de categorie 'gerucht' thuis - dan zal hij voor de derde keer aan de zijde van De Niro te zien zijn. Naast hun vertolkingen in The Godfather Part II, dat oorspronkelijk door Scorsese zou geregisseerd worden, waren de twee method actors ook te zien in het minder succesvolle Righteous Kill. Een gangsterdrama zou niet alleen een return to form voor Scorsese betekenen, maar ook voor De Niro en Pacino. De twee bevriende acteurs worden algemeen beschouwd als de beste acteurs van hun generatie, een erkenning die ze voornamelijk te danken hebben aan de vele misdaadpersonages die zij op het witte doek tot leven brachten.

Een film van Scorsese met Pacino, De Niro en Pesci is zowat de natte droom van elke fan van het misdaadgenre, hetgeen velen doet vermoeden dat het nieuws best met een korrel zout genomen wordt. Aan jou de keuze; wordt dit het ultieme gangsterdrama of lijkt dit gewoon te mooi om waar te zijn?

REACTIES

Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Volg ons

Word lid van MovieScene en blijf altijd op de hoogte van het laatste film nieuws en leuke prijsvragen!

REGISTREREN INLOGGEN

SHOPTOPPERS

 • Fast & Furious 9: The Fast Saga op Blu-ray

  €26,99Fast & Furious 9: The Fast Saga op Blu-ray

 • Christopher Nolan Collection op 4K Ultra HD

  €177,93Christopher Nolan Collection op 4K Ultra HD

 • Nobody op Blu-ray

  €21,63Nobody op Blu-ray

 • Inglourious Basterds op 4K Ultra HD

  €27,64Inglourious Basterds op 4K Ultra HD

 • Black Adam op Blu-ray

  €22,99Black Adam op Blu-ray

 • Just 6.5 op DVD

  €11,80Just 6.5 op DVD

UITGELICHT

 • Silicon Valley - eerste indruk Silicon Valley - eerste indruk
 • Game of Thrones S4E4: Oathkeeper - recap Game of Thrones S4E4: Oathkeeper - recap
 • Game of Thrones S4E6: The Laws of Gods and Men – recap Game of Thrones S4E6: The Laws of Gods and...
 • Game of Thrones S6E5: The Door – recap Game of Thrones S6E5: The Door – recap
 • Telefilm 2015: Sunny Side Up Telefilm 2015: Sunny Side Up
 • Game of Thrones S5E3: High Sparrow – recap Game of Thrones S5E3: High Sparrow – recap