Deze sites vind je misschien ook leuk Fashionscene.nl, Chicklit.nl, en meer

Meer sites die je misschien ook leuk vindt

Girlscene Ze
Fashionscene Beautyscene
Chicklit Moviescene
Partyscene Vrouwen
Foodness I Want That Must Have
Shopgids Beautybox
Find My Musthave Reequest
 • Nieuws » Nieuwsberichten
De bioscooppremières van 21 juli

De bioscooppremières van 21 juli

Welke film gaat het dit weekend worden? Zin in actie op het grote scherm of toch liever intieme arthouse? MovieSense geeft het complete overzicht van alle bioscooppremières van deze week.

Deze week nemen dieren het heft in eigen handen: in The Beaver zegt een bever-handpop wat de depressieve Mel Gibson moet doen en in Zookeeper (door onze recensent neergesabeld met 1 ster) geven dieren hun oppasser relatietherapie. Maar er is gelukkig ook nog ruimte voor serieus drama: vers van Cannes gaat de daar bekroonde nieuwe film van de gebroeders Dardennes deze week in premiere: Le Gamin Au Vélo (De jongen op de fiets). Verder een aktiekomedie uit Engeland en een nieuwe jeugdfilm van eigen bodem.

Le Gamin au Vélo
De elf jaar oude Cyril (debutant Thomas Doret) is vol woede en ongeloof als zijn vader hem achterlaat bij een kindertehuis en elk contact met hem verbreekt. Hij ontsnapt regelmatig uit het tehuis, op zoek naar zijn vader én zijn gekoesterde fiets. Tijdens zijn zoektocht ontmoet Cyril de kapster Samantha (Cecile de France) die hem opvangt. Ze weet Cyril zijn fiets terug te brengen en besluit hem de weekenden in huis te nemen. Ondertussen raakt Cyril steeds verder in de problemen. Hij beseft nog niet dat het de liefde van Samantha is, die zijn woede kan sussen. Le Gamin au Vélo is de nieuwste film van de broers Dardennes en won eerder dit jaar de Grand Prix op het filmfestival van Cannes.
TRAILER

The Beaver
Walter kampt met een ernstige depressie en probeert wanhopig zijn leven weer op de rails te krijgen. Maar na de zoveelste aanvaring met zijn vrouw Meredith (Jodie Foster) wordt Walter het huis uitgezet. Wat hij ook probeert, hij krijgt zijn leven niet op orde. Op het hoogtepunt van zijn somberheid, na een zware nacht in een hotelkamer, wordt hij toegesproken door zijn geweten: een bij het vuilnis gevonden handpop. Hij kan en wil alleen nog maar communiceren via de bever, die de regie over zijn leven heeft overgenomen. Voor zijn speelgoedbedrijf lijdt dit tot grote successen, waar de media uitgebreid verslag van doet. Maar zijn vrouw en oudste zoon moeten er niets van weten.
TRAILER

Zookeeper
In Zookeeper houden de dieren van Franklin Park ZOO van hun goedhartige verzorger, Griffin Keyes (Kevin James). Griffin is meer op zijn gemak in het bijzijn van een leeuw dan in het bijzijn van een vrouw en besluit daarom een andere baan te zoeken, in de hoop zo toch zijn droomvrouw te ontmoeten. Als de dieren hier achter komen, raken ze in paniek en doorbreken daarom hun erecode van ‘stilte’ en onthullen hun grootste geheim: ze kunnen praten! Om Griffin niet te laten gaan, leren ze hem de regels van hoffelijkheid– dierenstijl.
Met de stemmen van Sylvester Stallone, Adam Sandler, Judd Apatow, Jon Favreau en Cher.
RECENSIE | TRAILER

Attack The Block
In deze hilarisch spannende actiekomedie nemen we een kijkje in het dagelijkse leven van een groep hangjongeren in een buitenwijk van Londen. Hun favoriete dagbesteding bestaat uit wiet roken, op straat hangen en zo nu en dan een onschuldig meisje beroven. Maar wanneer ze de goedlachse Sam (Jodie Whittaker) omsingelen en haar beroven krijgt de doodsbange dame hulp uit onverwachte hoek: de buurt wordt aangevallen door buitenaardse wezens. De harige types uit de ruimte lijken achter Moses (John Boyega), de leider van de gang, aan te zitten. De groep, inclusief de keurige Sam, doet er alles aan om te overleven en de baas van de buurt te blijven.
TRAILER

Mijn Vader Is Een Detective: De Wet Van 3
In Mijn vader is een detective: De wet van 3 maken we kennis met de mysterieuze 14-jarige Mara bij wie het, sinds de vermissing van haar moeder, spookt. Wanneer zij aan detective Max vraagt om haar moeder op te sporen maken Max’ zoon Sam en diens vriend Ortwin zich grote zorgen. Max heeft niet door dat Mara een heks is en intussen raakt Sterre, het meisje op wie de jongens allebei verliefd zijn, steeds meer onder haar invloed. Ze doen er alles aan om Mara te ontmaskeren. Ze belanden in een spannend oord waar vreemde rituelen worden uitgeoefend, dingen verdwijnen, en niemand veilig is.
TRAILER

REACTIES

Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Volg ons

Word lid van MovieScene en blijf altijd op de hoogte van het laatste film nieuws en leuke prijsvragen!

REGISTREREN INLOGGEN

SHOPTOPPERS

 • Nobody op Blu-ray

  €21,63Nobody op Blu-ray

 • Just 6.5 op DVD

  €11,80Just 6.5 op DVD

 • Black Adam op Blu-ray

  €22,99Black Adam op Blu-ray

 • Inglourious Basterds op 4K Ultra HD

  €27,64Inglourious Basterds op 4K Ultra HD

 • Fast & Furious 9: The Fast Saga op Blu-ray

  €26,99Fast & Furious 9: The Fast Saga op Blu-ray

 • Christopher Nolan Collection op 4K Ultra HD

  €177,93Christopher Nolan Collection op 4K Ultra HD

UITGELICHT

 • Mad Men seizoen 7 - eerste indruk Mad Men seizoen 7 - eerste indruk
 • Game of Thrones S6E6: Blood of My Blood - recap Game of Thrones S6E6: Blood of My Blood -...
 • Game of Thrones S5E3: High Sparrow – recap Game of Thrones S5E3: High Sparrow – recap
 • Game of Thrones S4E4: Oathkeeper - recap Game of Thrones S4E4: Oathkeeper - recap
 • Game of Thrones S5E10: Mother’s Mercy - recap Game of Thrones S5E10: Mother’s Mercy -...
 • 2013: De populairste series 2013: De populairste series