Bezoek ook eens Ze.nl
 • Recensies » TV-series
The New Normal - eerste indruk

The New Normal - eerste indruk

Een serie over "anders zijn" geschreven door de bedenker van onder meer Nip/Tuck, Glee en American Horror Story. Daar kan wel iets leuks in zitten, maar of dat ook zo is?David en Bryan zijn een homo stel, dat ontzettend graag een kind wil hebben. Ze zijn al een tijd op zoek naar mogelijke draagmoeders, maar die zoektocht is zo makkelijk nog niet. Wanneer ze eindelijk denken de juiste te hebben gevonden, blijkt weer eens dat homo zijn nog steeds niet geaccepteerd is. De heren worden beledigd en afgeperst omdat ze "anders zijn".

Kenau
Goldie is een jonge, moeder van een dochtertje genaamd Shania. Ze heeft het moeilijk, want ze heeft amper geld om de rekeningen te betalen, laat staan om voor een kind te zorgen. Haar moeder is een ware kenau die echter wel het beste voor lijkt te hebben met haar dochter. Goldie droomt van betere mogelijkheden voor haar en Shania. Dan komt Goldie in aanmerking om de draagmoeder te worden voor het kind van David en Bryan. De twee homo's zijn meteen verkocht en voor Goldie is dit een geweldige kans om veel geld te verdienen. Klinkt als een 'match made in heaven' toch?

 
Niet grappig genoeg
The New Normal is een serie die een warm en geborgen gevoel geeft aan de kijker, maar geen grappig gevoel en dat is nu net het doel van een komedie. Alles gaat ook veel te makkelijk in de serie, er zijn slechts wat kleine hobbels te nemen voor zowel het homo-stel als de jonge moeder, die al snel alleenstaand raakt als ze haar kerel in bed betrapt met een ander. Zelfs Goldie's dochter is veel te makkelijk, op het ongeloofwaardige af. Voor een jonge dochter heeft ze wel heel erg veel begrip voor haar moeder. De momenten dat er wel geprobeerd wordt grappig te zijn, slaan vaak de plank mis, zoals een scène waarin het homo-stel op een bankje in het park allemaal aparte stelletjes ziet en tot de conclusie komt dat anders het nieuwe normaal is. De moeder van Goldie moet de mensen laten lachen door haar karikaturale afkeer tegen alles wat anders is, maar het werkt gewoon net niet.
 
Voorlopige conclusie
The New Normal zou een hele grappige serie kunnen zijn, maar is dat voorlopig nog niet. De serie blinkt uit in overdreven pogingen om de lachspieren aan te spreken, maar weet ze telkens net niet te vinden. De serie zou echter nog makkelijk kunnen aantrekken na wat afleveringen. Voorlopig is het echter nog niet de moeite waard.

Cast:

Justin Bartha
Andrew Rannells

Genre:

Komedie

Releasedatum:

10 september 2012

Oordeel bezoekers:

(1 stem)
 • Speelduur:

  22 minuten
Bekijk complete film profiel

REACTIES

Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Volg ons

Word lid van MovieScene en blijf altijd op de hoogte van het laatste film nieuws en leuke prijsvragen!

REGISTREREN INLOGGEN

SHOPTOPPERS

 • Christopher Nolan Collection op 4K Ultra HD

  €177,93Christopher Nolan Collection op 4K Ultra HD

 • Fast & Furious 9: The Fast Saga op Blu-ray

  €26,99Fast & Furious 9: The Fast Saga op Blu-ray

 • Just 6.5 op DVD

  €11,80Just 6.5 op DVD

 • Nobody op Blu-ray

  €21,63Nobody op Blu-ray

 • Black Adam op Blu-ray

  €22,99Black Adam op Blu-ray

 • Inglourious Basterds op 4K Ultra HD

  €27,64Inglourious Basterds op 4K Ultra HD

UITGELICHT

 • Telefilm 2015: Sunny Side Up Telefilm 2015: Sunny Side Up
 • Game of Thrones S5E3: High Sparrow – recap Game of Thrones S5E3: High Sparrow – recap
 • Game of Thrones S5E8: Hardhome – recap Game of Thrones S5E8: Hardhome – recap
 • Game of Thrones S6E6: Blood of My Blood - recap Game of Thrones S6E6: Blood of My Blood -...
 • Game of Thrones S4E4: Oathkeeper - recap Game of Thrones S4E4: Oathkeeper - recap
 • Game of Thrones S6E1: The Red Woman - recap Game of Thrones S6E1: The Red Woman - recap