Bezoek ook eens Ze.nl
 • Nieuws » Nieuwsberichten
Castingnieuws wrap-up

Castingnieuws wrap-up

Hieronder een kort overzicht van de meest recente castings en aangekondigde projecten: Fassbender keert terug in Prometheus 2, Roach vervangt Affleck en Damon in The Trade, House of Cards acteur Reg E. Cathy in Fantastic Four, Octavia Spencer in comedy Las Madras.

Fassbender in Prometheus 2
Voorgaande berichten waren nog onduidelijk over de toekomst van een vervolg op Prometheus van Ridley Scott. Michael Fassbender (12 Years a Slave) gaf in een interview met Collider aan dat er groen licht is gegeven voor Prometheus 2. Fox huurde onlangs Michael Green in om het script te bewerken maar heeft omtrent Prometheus 2 geen verdere informatie vrijgegeven. Het is vooralsnog onduidelijk of regisseur Ridley Scott weer de regie op zich zal nemen.

Regisseur Jay Roach vervangt Affleck en Damon in The Trade
Ben Affleck en Matt Damon kondigden vier jaar geleden de film The Trade aan, waarvoor zij de regie op zich zouden nemen. Variety meldt dat onder meer door Afflecks betrokkenheid bij Batman vs. Superman het duo de rol van producers op zich neemt. Affleck en Damon werken nu samen met Jennifer Todd middels hun productiebedrijf Pearl Street Films. Casey Affleck was verantwoordelijk voor de eerste versie van het script.  The Trade verhaalt over een waargebeurd (seks-)schandaal uit de jaren '70 waarbij twee honkballers, New York Yankees, Fritz Peterson en Mike Kekich tijdens een training in 1973 melden dat ze van vrouw ruilen. De film krijgt de sfeer van de Sydney Pollack films uit de jaren '70 en ’80. Regisseur Jay Roach (The Campaign, Game Change, Austin Powers) is nu aan het roer om het verhaal naar het witte doek te brengen.

House of Cards acteur Reg E. Cathey in Fantastic Four
Cathey zal in de reboot van Fantastic Four de rol op zich nemen van Dr. Franklin Storm. In de comics is Dr. Storm de vader van Sue ‘Invisible Woman’(Kate Mara) en Johnny Storm  ‘The Human Torch’ (Michael B. Jordan). Josh Tank zal de reboot regisseren. Miles Teller speelt ’Mr Fantastic’ Reed Richards en Jamie Bell neemt de rol op zich van ‘The Thing’ Ben Grimm. Eerder werd al aangekondigd dat Tim Blake Nelson zal verschijnen als de Mole Man en Tobey Kebbell als de schurk Dr Doom. Cathey is onder meer bekend als de BBQ restaurant eigenaar Freddy Hayes in House of Cards, New Orleans mythisch figuur Baron Samedi in Grimm en politiek adviseur Norman Wilson in The  Wire. Fantastic Four zal waarschijnlijk in 2015 in de bioscoop verschijnen.

Octavia Spencer in comedy Las Madras
Octavia Spencer is gecast in de nieuwe comedy Las Madras. Variety meldt dat Spencer naast Leslie Mann de hoofdrol zal vertolken in de DreamWorks comedy. Las Madras concentreert zich op drie werkloze vrienden die achter een gezochte crimineel  gaan in een poging om het prijzengeld te ontvangen voor zijn gevangenneming. Scott Stuber en Dylan Clarke zullen de film produceren voor Bluegrass Films. Lona Williams was verantwoordelijk voor het idee en originele script en Pam Brady zal het script herschrijven. Las Madras heeft nog geen regisseur. Spencer is nu nog te zien in de sci-fi Snowpiercer en de James Brown biopic Get on Up.Haar tv-pilot Red Band Society is recent opgepikt door Fox.

REACTIES

Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Volg ons

Word lid van MovieScene en blijf altijd op de hoogte van het laatste film nieuws en leuke prijsvragen!

REGISTREREN INLOGGEN

SHOPTOPPERS

 • Aquaman and the Lost Kingdom op Blu-ray

  €25,99Aquaman and the Lost Kingdom op Blu-ray

 • Bob Marley - One Love op Blu-ray

  €15,99Bob Marley - One Love op Blu-ray

 • Once Upon A Time In The West op 4K Ultra HD en Blu-ray

  €23,99Once Upon A Time In The West op 4K Ultra HD en Blu-ray

 • The Great Escaper op Blu-ray

  €13,99The Great Escaper op Blu-ray

 • Ferrari op Blu-ray

  €13,99Ferrari op Blu-ray

 • Wonka op Blu-ray

  €25,99Wonka op Blu-ray

UITGELICHT

 • One Night Stand IX: Ketamine - recensie One Night Stand IX: Ketamine - recensie
 • Game of Thrones S4E1: Two Swords - recensie Game of Thrones S4E1: Two Swords - recensie
 • Game of Thrones S5E3: High Sparrow – recap Game of Thrones S5E3: High Sparrow – recap
 • Silicon Valley - eerste indruk Silicon Valley - eerste indruk
 • Game of Thrones S6E1: The Red Woman - recap Game of Thrones S6E1: The Red Woman - recap
 • 2013: De populairste series 2013: De populairste series