Deze sites vind je misschien ook leuk Fashionscene.nl, Chicklit.nl, en meer

Meer sites die je misschien ook leuk vindt

Girlscene Ze
Fashionscene Beautyscene
Chicklit Moviescene
Partyscene Vrouwen
Foodness I Want That Must Have
Shopgids Beautybox
Find My Musthave Reequest
 • Nieuws » Nieuwsberichten
Casting Nieuws!

Casting Nieuws!

Hieronder een kort overzicht van de meest recente castings en aangekondigde projecten: Johnny Depp wordt Houdini, Catherine Deneuve in project Felix van Groeningen, James Mangold komt met sport biopic, nieuwe castleden Divergent sequel. Tot slot, Angelina Jolie is Cleopatra.

Johnny Depp tekent voor hoofdrol in The Secret Life of Houdini
Johhny Depp zal naar verluidt de hoofdrol vertolken in The Secret Life of
Houdini: The Making of America’s First Superhero
, aldus The Hollywood Reporter. The Secret Life of Houdini dient een actiefilm te worden in de stijl van Indiana Jones, alwaar Houdini niet alleen illusionist is maar tevens onderzoeker van het occulte. Het project was eerst bedoeld voor regisseur Gary Ross en zelfs Joe Wright toonde interesse. De regisseur is nu Dean Parisot (Red2, Galaxy Quest). Het script wordt geschreven door Noah Oppenheim en is gebaseerd op het gelijknamige boek van Larry Sloman en William Kalush. Depp heeft een minder jaar achter de rug, zijn films Transcendence en The Lone Ranger deden het niet goed in de bioscopen. Komend jaar keert Depp terug in Pirates of the Caribbean 5 en een sequel op Alice in Wonderland. De productie voor The Secret Life of Houdini staat waarschijnlijk gepland voor begin 2015.

Catherine Deneuve in nieuw project van Vlaamse producer Felix van Groeningen.
Het Franse icoon Catherine Deneuve heeft getekend voor The Brand New Testament van Vlaamse producer Felix van Groeningen (The Broken Circle Breakdown). In deze surrealistische komedie, woont God in Brussel met zijn vrouw en dochter. God wordt gespeeld door komiek Benoit Poelvoorde en zijn vrouw door Yolande Moreau. De film is een coproductie tussen België, Frankrijk en Luxemburg en wordt geproduceerd door Jaco van Dormael (Mr. Nobody) en Olivier Rausin. De opnames beginnen op 7 juli in Brussel.

James Mangold neemt regie op zich voor sport biopic Joe Namath
Regisseur James Mangold (Walk the Line, Wolverine) is bezig met een
sport biopic. Het plan is om het verhaal van Joe 'Broadway Joe' Namath te verfilmen. Namath is een kleurrijke en gerespecteerde quarterback in de jaren 1960 en 1970. Hij stond bekend om het dragen van bontjassen aan de zijlijn (wat later werd verboden). Na zijn afscheid in 1977 was hij te zien in diverse gastoptredens bij talloze tv-shows en speelde hij in verschillende films. Namath was tevens een commentator voor ABC Sport. De film zal zich focussen op het leven van de quarterback en waarschijnlijk met name de hoogte en dieptepunten: succes, mislukking, drank, drugs, vrouwen enz. Studio Fox 2000 heeft het project in gang gezet met Michael Brandt en Derek Haas (03:10 to Yuma) die verantwoordelijk zijn voor het script. Jake Gyllenhaal was in 2010 geïnteresseerd om de hoofdrol te vertolken. Het is vooralsnog onduidelijk of hij nog bij het project betrokken is.

Nieuwe Castleden Insurgent
Suki Waterhouse en Jonny Weston zijn gecast in Insurgent, het vervolg op de sci-fi Divergent. Het paar zal zich toevoegen aan de cast met onder meer Shailene Woodley, Theo James, Miles Teller, Zoe Kravitz en Kate Winslet in dit tweede deel van de dystopische serie van Veronica Roth. Weston zit nu in de laatste onderhandelingen. Eerder deze maand werd aangekondigd dat Octavia Spencer is toegetreden tot de cast als Johanna, de leider van de Amity factie. Robert Schwentke regisseert Insurgent aan de hand van een script van Akiva Goldman. De sequel is vanaf 20 maart 2015 in de bioscopen te zien.
 
Angelina Jolie is Cleopatra
Angelina Jolie zal de hoofdrol van Cleopatra op zich nemen in een nieuwe
biopic. Verscheidene regisseurs waren voorgesteld voor het project, Ang Lee was de koploper maar is nu schijnbaar bezig met een ander project. In een interview met Edith Bowman op BBC Radio 5 Live, zei Jolie het volgende over het project: "We've been working on it. There's been lots of different ideas of directors and lots of different discussions. The script has been written by Eric Roth, who is a dear friend and a brilliant writer." Jolie geeft aan dat het moelijk wordt om de rol te spelen aangezien Cleopatra een ingewikkeld karakter is: "She's complicated, it's complicated to get this one right. I think we're getting there. It's getting close. I imagine the preparation for it is going to be big." Jolie is momenteel in de bioscopen te zien in Maleficent.

REACTIES

Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Volg ons

Word lid van MovieScene en blijf altijd op de hoogte van het laatste film nieuws en leuke prijsvragen!

REGISTREREN INLOGGEN

SHOPTOPPERS

 • Fast & Furious 9: The Fast Saga op Blu-ray

  €26,99Fast & Furious 9: The Fast Saga op Blu-ray

 • Kong: Skull Island + Godzilla vs Kong op DVD

  €30,49Kong: Skull Island + Godzilla vs Kong op DVD

 • Christopher Nolan Collection op 4K Ultra HD

  €177,93Christopher Nolan Collection op 4K Ultra HD

 • Just 6.5 op DVD

  €11,80Just 6.5 op DVD

 • Inglourious Basterds op 4K Ultra HD

  €27,64Inglourious Basterds op 4K Ultra HD

 • Nobody op Blu-ray

  €21,63Nobody op Blu-ray

UITGELICHT

 • Silicon Valley - eerste indruk Silicon Valley - eerste indruk
 • Girls seizoen 3 - recensie Girls seizoen 3 - recensie
 • Game of Thrones S5E7: The Gift - recap Game of Thrones S5E7: The Gift - recap
 • Game of Thrones S4E2: The Lion and the Rose – recap Game of Thrones S4E2: The Lion and the Rose ...
 • Game of Thrones S6E4: Book of the Stranger - recap Game of Thrones S6E4: Book of the Stranger -...
 • Game of Thrones S5E10: Mother’s Mercy - recap Game of Thrones S5E10: Mother’s Mercy -...