Deze sites vind je misschien ook leuk Fashionscene.nl, Chicklit.nl, en meer

Meer sites die je misschien ook leuk vindt

Girlscene Ze
Fashionscene Beautyscene
Chicklit Moviescene
Partyscene Vrouwen
Foodness I Want That Must Have
Shopgids Beautybox
Find My Musthave Reequest
 • Nieuws » Nieuwsberichten
Casting Nieuws!

Casting Nieuws!

Hieronder een kort overzicht van de meest recente castings en aangekondigde projecten: Ewan McGregor in American Pastoral, Anna Kendrick in DreamWorks' Troll, Cusack en Brody in Dragon Blade, Michael Bay voor Afrikaanse Olifanten film. Tot slot, Meryl Streep als Maria Callas.

Ewan McGregor in American Pastoral
Ewan McGregor (The Impossible) zal naar verluidt de hoofdrol spelen in een adaptatie van American Pastoral in samenwerking met regisseur Philip Noyce (Salt), aldus Coming Soon. De film is een adaptatie van de veelgeprezen roman van Philip Roth. McGregor zal de rol van Seymour ‘Zweed’ Levov op zich nemen, een blonde joodse zakenman die woont in New Jersey waarvan het gewone leven wordt verstoord door de chaos van de jaren '60 onder het leiderschap van JFK’s opvolger Lyndon B Johnson. John Romero (The Lincoln Lawyer) was verantwoordelijk voor het script. Eerdere film adaptaties van Roth’s  werk zijn The Human Stain en Elegy. McGregor was voor het laatst te zien in August: Osage County en A Million Ways to Die In The West, en zal hierna te zien zijn in Jane Got A Gun met Star Wars co-ster Natalie Portman. Regisseur Noyce komt deze zomer met The Giver. De opnames voor American Pastoral zullen begin 2015 plaatsvinden.

Anna Kendrick in DreamWorks Animation' Troll
Anna Kendrick sluit zich aan bij de cast van het aankomende project 
Trolls van DreamWorks Animation. Kendrick (Pitch Perfect) zal prinses Poppy spelen, de film is gebaseerd op de populaire lijn van Troll poppen. Mike Mitchell (Shrek Forever After) zal de muzikale komedie produceren samen met Gina Shay, aldus The Wrap. Trolls komt in de bioscopen in november 2016. De Troll poppen zijn gecreëerd door de Deense visser Thomas Dam, en zijn sinds de jaren '60 een fenomeen geworden. In de jaren '90 hadden de trollen even een comeback. Kendrick's andere projecten zijn o.a. Assepoester in Disney’s muzikale bewerking van Into the Woods en Happy Christmas van Joe Swanberg.

Cusack en Brody in Jackie Chan’s Dragon Blade
John Cusack en Adrien Brody zijn toegevoegd aan de cast van Jackie Chan’s Dragon Blade. Het duo zal Romeinse soldaten spelen in de historische actiefilm, meldt The Hollywood Reporter. De film is gebaseerd op het verhaal van een vermist Romeins legioen dat aankwam in China in 48 voor Christus. Daniel Lee is verantwoordelijk voor de regie. Cusack zal Lucius spelen, de generaal van het legioen, die samenwerkt met Commander Chan van het protectoraat van de westelijke regio’s van China om de grens te beschermen tegen Brody’s Consul Crassus. Brody was voor het laatst te zien in The Grand Budapest Hotel. Cusack heeft een hoofdrol in Kickback en werd voor het laatst gezien in Maps to the Stars van David Cronenberg. De opnames voor Dragon Blade zijn momenteel al begonnen in China.
 
Michael Bay wil Afrikaanse Olifanten filmen
Michael Bay heeft in een interview terloops gemeld dat hij een film over de Afrikaanse olifanten wil maken. Bay (Transformers: Age of Extinction) ziet de film als een kleinschaliger project. Op de vraag of hij van plan was om een ander persoonlijk project te maken zoals Pain and Gain zei hij tegen HitFix:
“ I don’t know. I don’t know. There’s an African elephant thing that keeps...
I always wanted to do one of those stories [..] It’s on the David Sheldrick Wildlife Trust in Africa.” Transformers: Age of Extinction is vanaf 10 juli in de Nederlandse bioscopen te zien.

Meryl Streep wordt Maria Callas in HBO film
Meryl Streep zal naar verluidt de hoofdrol op zich nemen van operazangeres Maria Callas in een aankomende HBO film. Streep (August:Osage County) zal verschijnen in Master Class, een adaptatie van Terrence Mcnally’s gelijknamige Broadway toneelstuk, aldus Page Six. Het project wordt geregisseerd door Mike Nichols, die eerder samenwerkte met Streep aan Angels in America en Silkwood. Master Class volgt Callas in de jaren 70 als zij de leiding overneemt van een aantal lessen op de Julliard School in New York. De zangeres blikt terug op haar carrière en haar persoonlijke leven. Callas werd al gespeeld door Zoe Caldwell in de originele bekroonde 1995 Broadway productie.  De opnames gaan van start in januari. Streep is tevens te zien tegenover haar dochter Mamie Gummer in een aanstaande rock komedie getiteld Ricki and Flash, geschreven door Diablo Cody (Juno).

REACTIES

Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Volg ons

Word lid van MovieScene en blijf altijd op de hoogte van het laatste film nieuws en leuke prijsvragen!

REGISTREREN INLOGGEN

SHOPTOPPERS

 • Just 6.5 op DVD

  €11,80Just 6.5 op DVD

 • Black Adam op Blu-ray

  €22,99Black Adam op Blu-ray

 • Fast & Furious 9: The Fast Saga op Blu-ray

  €26,99Fast & Furious 9: The Fast Saga op Blu-ray

 • Inglourious Basterds op 4K Ultra HD

  €27,64Inglourious Basterds op 4K Ultra HD

 • Christopher Nolan Collection op 4K Ultra HD

  €177,93Christopher Nolan Collection op 4K Ultra HD

 • Nobody op Blu-ray

  €21,63Nobody op Blu-ray

UITGELICHT

 • Girls seizoen 3 - recensie Girls seizoen 3 - recensie
 • Game of Thrones S5E10: Mother’s Mercy - recap Game of Thrones S5E10: Mother’s Mercy -...
 • Game of Thrones S4E2: The Lion and the Rose – recap Game of Thrones S4E2: The Lion and the Rose ...
 • Game of Thrones S6E9: Battle of the Bastards – recap Game of Thrones S6E9: Battle of the Bastards ...
 • Game of Thrones S5E1: The Wars to Come – recap Game of Thrones S5E1: The Wars to Come –...
 • Silicon Valley - eerste indruk Silicon Valley - eerste indruk