Bezoek ook eens Ze.nl
 • Nieuws » Nieuwsberichten
Casting Nieuws!

Casting Nieuws!

Hieronder een kort overzicht van de meest recente castings en aangekondigde projecten: Joaquin Phoenix is Doctor Strange? Hugh Grant keert terug met het romantische drama The Rewrite, Martin Scorsese brengt The Ramones biopic, Mike Epps is de nieuwe Richard Pryor. Tot slot, Charlie Hunnam de nieuwe King Arthur?.

Joaquin Phoenix is Doctor Strange?
Joaquin Phoenix is naar verluidt bezig met de laatste onderhandelingen voor de hoofdrol in Doctor Strange. Marvel Studios zal naar verwachting binnenkort officieel de cast aankondigen van de film, aldus Collider. Het gerucht van Phoenix (Her, The Master) als Doctor Strange kwam voor het eerst naar buiten in juli tijdens San Diego Comic-Con. Scott Derrickson neemt de regie op zich van de strip adaptatie. Doctor Strange draait om de trotse chirurg die verandert in mystieke beschermer. Marvel houdt zich niet vast aan de originele films en springt rechtstreeks in het verhaal van Doctor Stephen Strange in de film. Phoenix zal binnenkort te zien zijn in Inherent Vice. Er is nog geen releasedatum vrijgegeven.

Hugh Grant keert terug met het romantische drama The Rewrite
Hugh Grant is binnenkort te zien in de nieuwe romantische drama/komedie The Rewrite. Grant heeft de hoofdrol samen met Marisa Tomei. The Rewrite vertelt het verhaal van een uitgebluste scenarioschrijver die een baan als docent krijgt bij een lokale universiteit. Grant speelt Keith Michaels, een Oscar-winnende schrijver die is gescheiden, blut en de 50 nadert. Totdat zijn agent hem een ​​baan aanbiedt als docent van een cursus scenarioschrijven aan een universiteit in Binghamton. Michaels ontmoet de alleenstaande moeder Holly (Tomei), die ook behoefte heeft aan een tweede kans. Schrijver en regissuer Marc Lawrence (Music and Lyrics, Two Weeks Notice) is herenigd met Grant aan het project. De cast bestaat verder uit Bella Heathcote, Allison Janney, JK Simmons en Chris Elliott.

Martin Scorsese brengt The Ramones biopic
Martin Scorsese is bezig met een biopic over de iconische New York punk band The Ramones. Scorsese (Wolf of Wall Street) wil een film maken, als onderdeel van de 40e verjaardag van hun eerste album, 1976's Ramones. Een scenarioschrijver dient nog te worden ingehuurd. Scorsese werkt momenteel aan het drama Silence, dat uitkomt in 2015. Jeff Jampol en Dave Frey, die het Ramones’ landgoed co-managen, zien toe op een documentaire met onzichtbare band opnames die gemaakt zijn door George Seminara in de jaren 1970 en 1980 , een toneelstuk en een boek. "Everybody is cooperating and moving in one direction together as a team," vertelde Jampol aan Billboard. The Ramones ontstond in 1974 in de wijk Forest Hills, Queens van New York en produceerden 14 studio-albums in een carrière van 30 jaar. Tommy Ramone, die de groep heeft opgericht met Joey, Johnny en Dee Dee Ramone, overleed eerder dit jaar.

Mike Epps is de nieuwe Richard Pryor
Mike Epps zal Richard Pryor spelen in Lee Daniels's biopic van de legendarische stand-up comedian. Daniels bevestigde de casting via zijn Twitter-pagina. Daniels (The Butler) plaatste een foto van zichzelf poserend met Epps en Oprah Winfrey, die Pryor's grootmoeder zal spelen in het drama. Epps concurrentie was Nick Cannon, Michael B Jordan en Marlon Wayans voor de felbegeerde rol. Epps is bij het grote publiek voornamelijk bekend van zijn werk uit The Hangover en Resident Evil: Apocalypse. Epps vierde het nieuws door het plaatsen van een foto van zichzelf met Pryor's vrouw Jennifer. Kate Hudson en Anne Hathaway zijn naar verluidt de koplopers om Jennifer Pryor te spelen in de film. Met Daniels's biopic is het de tweede keer dat Epps Pryor portretteert. De acteur speelde hem in Zoe Saldana’s biopic (nog te worden vrijgegeven) van Nina Simone.

Charlie Hunnam de nieuwe King Arthur
Charlie Hunnam is naar verluidt in gesprek voor de hoofdrol in Knights of the Roundtable: King Arthur. Hunnam (Sons of Anarchy) staat boven aan de lijst van regisseur Guy Ritchie om Koning Arthur te spelen in de middeleeuwse blockbuster, meldt Deadline. Het wordt gezegd dat Hunnam in de laatste fase van onderhandelingen zit voor de rol, die zes films zou kunnen overspannen. Vorige maand werd al gemeld dat Idris Elba is toegevoegd aan de cast als een vertrouweling van Arthur's vader die de jonge ridder onder zijn hoede neemt en klaar stoomt voor de oorlog. Ritchie's volgende film zal The Man from U.N.C.L.E zijn. Ondertussen is Hunnam in september te zien in het laatste seizoen van FX drama Sons of Anarchy. Knights of the Roundtable: King Arthur komt in Nederland uit op 22 juli 2016.

REACTIES

Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Volg ons

Word lid van MovieScene en blijf altijd op de hoogte van het laatste film nieuws en leuke prijsvragen!

REGISTREREN INLOGGEN

SHOPTOPPERS

 • Ferrari op Blu-ray

  €13,99Ferrari op Blu-ray

 • Wonka op Blu-ray

  €25,99Wonka op Blu-ray

 • Bob Marley - One Love op Blu-ray

  €15,99Bob Marley - One Love op Blu-ray

 • The Great Escaper op Blu-ray

  €13,99The Great Escaper op Blu-ray

 • Once Upon A Time In The West op 4K Ultra HD en Blu-ray

  €23,99Once Upon A Time In The West op 4K Ultra HD en Blu-ray

 • Aquaman and the Lost Kingdom op Blu-ray

  €25,99Aquaman and the Lost Kingdom op Blu-ray

UITGELICHT

 • Game of Thrones S4E9: The Watchers on the Wall - recap Game of Thrones S4E9: The Watchers on the...
 • Game of Thrones S5E3: High Sparrow – recap Game of Thrones S5E3: High Sparrow – recap
 • Game of Thrones S5E4: Sons of the Harpy - recap Game of Thrones S5E4: Sons of the Harpy -...
 • Game of Thrones S6E8: No One – recap Game of Thrones S6E8: No One – recap
 • Game of Thrones S5E6: Unbowed, Unbent, Unbroken - recap Game of Thrones S5E6: Unbowed, Unbent,...
 • Game of Thrones S5E9: The Dance of Dragons - recap Game of Thrones S5E9: The Dance of Dragons -...