Deze sites vind je misschien ook leuk Fashionscene.nl, Chicklit.nl, en meer

Meer sites die je misschien ook leuk vindt

Girlscene Ze
Fashionscene Beautyscene
Chicklit Moviescene
Partyscene Vrouwen
Foodness I Want That Must Have
Shopgids Beautybox
Find My Musthave Reequest
 • Nieuws » Nieuwsberichten
Casting Nieuws!

Casting Nieuws!

Hieronder een kort overzicht van de meest recente castings en aangekondigde projecten: Julia Roberts in remake The Secret in Their Eyes, Oldman en LaBeouf in thriller Man Down, Jessica Chastain in Ridley Scott’s The Martian, Neil Gaiman’s graphic novel Hans en Grietje naar het witte doek. Tot slot: George Clooney neemt de regie op zich voor Hack Attack.

Julia Roberts in remake The Secret in Their Eyes
Julia Roberts heeft getekend voor een rol in de remake van de Argentijnse film The Secret in Their Eyes. Roberts sluit zich aan bij Chiwetel Ejiofor en Gwyneth Paltrow, die eerder dit jaar getekend hebben voor een rol in de film. Captain Phillips schrijver Billy Ray, die ook de film zal regisseren, herschrijft het script van de originele misdaadthriller speciaal voor Roberts, meldt The Wrap. De film vertelt het verhaal van voormalig MI5 ambtenaar (Ejiofor) die vertrekt naar Boston, Massachusetts met een team van FBI-agenten om aan een onderzoek van een onopgeloste moord  mee te helpen. De originele film werd gemaakt in 2009 door de Argentijnse regisseur Juan Jose Campanella, die tevens co-schrijver is van het script. The Secret in Their Eyes won de Beste Buitenlandse Film prijs tijdens de Oscars van 2010 Academy Awards. De productie van The Secret in Their Eyes zal later dit jaar van start gaan in Boston.

Oldman en LaBeouf in thriller Man Down
Gary Oldman en Shia LaBeouf hebben naar verluidt de hoofdrol in de apocalyptische thriller Man Down. Kate Mara  (House of Cards) verschijnt ook in de film, die zich richt op Oldman als beschadigde Afghanistan oorlogsveteraan die op zoek gaat naar zijn familie in een post-apocalyptische landschap. Volgens Variety is Dito Montiel (Empire State) verantwoordelijk voor de regie, terwijl Dawn Krantz, Stephen McEveety en Jon Burton produceren. Adam Simon schrijft het script. .De opnames voor Man Down beginnen in New Orleans op 30 oktober. Oldman was te zien in Dawn of the Planet of the Apes, terwijl LaBeouf onlangs te zien was in Nymphomaniac, en heeft een rol naast Brad Pitt in Fury.

Jessica Chastain in Ridley Scott’s The Martian
Jessica Chastain is in onderhandeling voor een rol in The Martian. Matt Damon heeft de hoofdrol in de Ridley Scott-geregisseerde film. Damon heeft de hoofdrol van NASA-astronaut Mark Watney die strandde op Mars nadat zijn crewmates worden gedwongen om te evacueren en de reis terug te voeren naar de aarde. Chastain (Zero Dark Thirty) en Kristen Wiig (Bridesmaids) zijn momenteel in gesprek voor een hoofdrol in het intergalactische drama, meldt Variety. Drew Goddard schreef het script voor de film. Opnames gaan van start in november met Jordanië en Boekarest als potentiële locaties.

Neil Gaiman’s graphic novel Hans en Grietje naar het witte doek
Een live-action film van Hans en Grietje is aangekondigd. De film zal worden gebaseerd op Neil Gaiman's aankomende graphic novel-versie van de gebroeders Grimm sprookje. Julia Blake (The Hundred-Foot Journey) zal de film produceren, aldus Variety. Gaiman zei over het project: "I'm thrilled and delighted to be working with Juliet Blake to bring Hansel and Gretel to the world again, and to show people how much this story has to say to us. For me, retelling Hansel and Gretel was a way of telling an old tale in a way that made it immediate and true, and about us, now. It reminds us of how paper thin civilisation really is. It's about hunger, and about families." Gaiman's boeken Coraline en Stardust zijn al verfilmd. In  2013 kwam de film Hansel and Gretel: Witch Hunters uit en presenteerde een twist op het klassieke sprookje, met in de hoofdrol Jeremy Renner en Gemma Arterton als premiejagers die heksen vermoorden.

George Clooney  neemt regie op zich voor Hack Attack
George Clooney zal een film gebaseerd op het News of the World telefoon schandaal regisseren. De aankomende film is geïnspireerd door het boek Hack Attack van Nick Davies, de journalist die de hack beschuldigingen tegen Rupert Murdoch's bedrijf onderzocht. News of the World werd stilgelegd na de ontdekking van Davies en andere verslaggevers  die er achter kwamen dat de telefoon van vermist schoolmeisje Milly Dowler werd gehackt door de krant. Clooney, die ook de productie van de film met partner Grant Heslov en Michael De Luca op zich neemt, heeft zijn aankomende film beschreven als een verkenning van "lying, corruption [and] blackmail". Hij zei in een verklaring: : "This has all the elements - lying, corruption, blackmail - at the highest levels of government by the biggest newspaper in London. "And the fact that it's true is the best part. Nick is a brave and stubborn reporter and we consider it an honour to put his book to film."' Clooney bracht eerder onderzoekjournalistiek  naar het witte doek in de Oscar-genomineerde film Good Night, and Good Luck.

REACTIES

Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Volg ons

Word lid van MovieScene en blijf altijd op de hoogte van het laatste film nieuws en leuke prijsvragen!

REGISTREREN INLOGGEN

SHOPTOPPERS

 • Inglourious Basterds op 4K Ultra HD

  €27,64Inglourious Basterds op 4K Ultra HD

 • Nobody op Blu-ray

  €21,63Nobody op Blu-ray

 • Black Adam op Blu-ray

  €22,99Black Adam op Blu-ray

 • Fast & Furious 9: The Fast Saga op Blu-ray

  €26,99Fast & Furious 9: The Fast Saga op Blu-ray

 • Christopher Nolan Collection op 4K Ultra HD

  €177,93Christopher Nolan Collection op 4K Ultra HD

 • Just 6.5 op DVD

  €11,80Just 6.5 op DVD

UITGELICHT

 • Game of Thrones S4E10 : The Children – recap Game of Thrones S4E10 : The Children –...
 • Game of Thrones S4E6: The Laws of Gods and Men – recap Game of Thrones S4E6: The Laws of Gods and...
 • Game of Thrones S6E8: No One – recap Game of Thrones S6E8: No One – recap
 • Game of Thrones S6E5: The Door – recap Game of Thrones S6E5: The Door – recap
 • Game of Thrones S5E9: The Dance of Dragons - recap Game of Thrones S5E9: The Dance of Dragons -...
 • Silicon Valley - eerste indruk Silicon Valley - eerste indruk