Deze sites vind je misschien ook leuk Fashionscene.nl, Chicklit.nl, en meer

Meer sites die je misschien ook leuk vindt

Girlscene Ze
Fashionscene Beautyscene
Chicklit Moviescene
Partyscene Vrouwen
Foodness I Want That Must Have
Shopgids Beautybox
Find My Musthave Reequest
 • Nieuws » Nieuwsberichten
Casting Nieuws!

Casting Nieuws!

Hieronder een kort overzicht van de meest recente castings en aangekondigde projecten: Guy Ritchie’s King Arthur vindt Guinevere, Anthony Mackie in Our Brand Is Crisis, Kate Mara in The Martian, Dan Aykroyd wil Ghostbusters als Marvel franchise. Tot slot, Doctor Who’s Matt Smith in Pride and Prejudice and Zombies.

Guy Ritchie’s King Arthur vindt Guinevere
Astrid Bergès-Frisbey heeft een hoofdrol in Knights of the Roundtable:
King Arthur
als Guinevere. Bergès-Frisbey (The Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides) zal de tragische koningin uit de legende spelen in Guy Ritchie's film, meldt Deadline. Ze speelt de hoofdrol tegenover Charlie Hunnam, die de titulaire rol van de legendarische Britse koning op zich zal nemen. Van Elizabeth Olsen werd onlangs gemeld dat ze opging voor de rol van Guinevere. Het is onbekend of ze een andere rol zal nemen. Joby Harold's scenario is gebaseerd op het klassieke verhaal Le Morte d'Arthur van Thomas Mallory. De franse actrice Bergès-Frisbey was onlangs te zien tegenover Michael Pitt in Mike Cahills I, Origins.  De opnames voor Knights of the Roundtable: King Arthur beginnen in februari 2015.

Anthony Mackie in Our Brand Is Crisis
Anthony Mackie heeft getekend voor een rol in Our Brand Is Crisis. Mackie (Captain America: The Winter Soldier) voegt zich bij Sandra Bullock in de politieke komedie drama van David Gordon Green, meldt The Wrap. George Clooney en Grant Heslov zijn de producenten van de Warner Brothers film, met Bullock als uitvoerend producent. Scoot McNairy heeft eveneens een rol in de film. Our Brand Is Crisis is gebaseerd op Rachel Boyntons documentaire uit 2005. Het gaat om de Amerikaanse politieke campagne strategieën die door President Clintons voormalige consultants James Carville en Stan Greenberg  zijn gebruikt in Bolivia. De rol van Mackie is nog niet onthuld. Billy Bob Thornton was naar verluidt in gesprek voor een rol in de film. Mackie zal zich herenigen met zijn Captain America co-ster Chris Evans in de indie Playing It Cool. De opnames voor Our Brand Is Crisis beginnen eind september.

Kate Mara in The Martian
Aan Kate Mara is een rol aangeboden in Ridley Scotts The Martian. Mara (House of Cards) sluit zich aan bij Matt Damon en Jessica Chastain in de sci-fi film, aldus Deadline. De 20th Century Fox film is een adaptatie van Drew Goddard gebaseerd op Andy Weirs boek. Damon speelt de hoofdrol als een astronaut die strandde op Mars, en dient uit te zoeken of hij kan overleven en naar huis terug kan keren op Aarde. De potentiële rol van Mara is niet onthuld. Mara zal hierna te zien zijn als Sue Storm / Invisible Woman in Josh Tranks Fantastic Four reboot voor Fox. Opnames voor The Martian gaan van start in november.

Dan Aykroyd wil Ghostbusters als Marvel franchise
Dan Aykroyd wil de Ghostbusters franchise op een vergelijkbare manier
ontwikkelen als Marvel Studios. Aykroyd onthulde zijn grote ambities voor de terugkerende series, waaronder de visie voor een verhaal: "from the beginning of [the characters'] lives. It's beyond just another sequel, a prequel, another TV show,” vertelt Aykroyd aan The Hollywood Reporter. Aykroyd zegt vervolgens: "I'm thinking what does the whole brand mean to Sony? What does Pixar and Star Wars mean to Disney? What does Marvel mean to Fox. The whole vehicle of Ghostbusters has to be rebuilt. That's the ambitious thinking that's going on now. Taking on the model of Marvel where we take all of the elements that are in this movie and we put them out there as different ideas." Regisseur Paul Feig (Bridesmaids) zal volgens de geruchten de regie op zich nemen voor Ghostbusters 3. Aykroyd staat achter de (eventuele) casting van Jason Statham voor de film.

Doctor Who’s Matt Smith in Pride and Prejudice and Zombies
Matt Smith (Doctor Who) sluit zich aan bij de cast van Pride and Prejudice and Zombies. Regisseur Burr Steers (17 Again) is verantwoordelijk voor de adaptatie van het boek van Seth Grahame-Smith, die de roman Pride and Prejudice van Jane Austen parodieert door het opnemen van een horde zombies. In de filmversie speelt Lily James de rol van Elizabeth Bennet, die liever zichzelf verdedigt op het platteland tegen zombies dan dat ze zich zou settelen in het huwelijksleven. Smith werd gecast als een dominee die Elizabeth ten huwelijk vraagt, meldt The Hollywood Reporter. De voormalige Doctor Who acteur was onlangs te zien in Ryan Goslings regiedebuut Lost River. Hij verschijnt ook in de aankomende Terminator: Genisys. De cast van Pride and Prejudice and Zombies bestaat verder uit Douglas Booth, Jack Huston en Sam Riley. De film komt volgend jaar in de bioscopen en de productie  gaat van start op 24 september.

REACTIES

Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Volg ons

Word lid van MovieScene en blijf altijd op de hoogte van het laatste film nieuws en leuke prijsvragen!

REGISTREREN INLOGGEN

SHOPTOPPERS

 • Nobody op Blu-ray

  €21,63Nobody op Blu-ray

 • Just 6.5 op DVD

  €11,80Just 6.5 op DVD

 • Inglourious Basterds op 4K Ultra HD

  €27,64Inglourious Basterds op 4K Ultra HD

 • Fast & Furious 9: The Fast Saga op Blu-ray

  €26,99Fast & Furious 9: The Fast Saga op Blu-ray

 • Black Adam op Blu-ray

  €22,99Black Adam op Blu-ray

 • Christopher Nolan Collection op 4K Ultra HD

  €177,93Christopher Nolan Collection op 4K Ultra HD

UITGELICHT

 • Game of Thrones S5E10: Mother’s Mercy - recap Game of Thrones S5E10: Mother’s Mercy -...
 • Fargo - eerste indruk Fargo - eerste indruk
 • Game of Thrones S6E8: No One – recap Game of Thrones S6E8: No One – recap
 • Game of Thrones S5E5: Kill The Boy – recap Game of Thrones S5E5: Kill The Boy – recap
 • Homeland seizoen 3 - eerste indruk Homeland seizoen 3 - eerste indruk
 • Game of Thrones S5E2: The House of Black and White - recap Game of Thrones S5E2: The House of Black and...