Deze sites vind je misschien ook leuk Fashionscene.nl, Chicklit.nl, en meer

Meer sites die je misschien ook leuk vindt

Girlscene Ze
Fashionscene Beautyscene
Chicklit Moviescene
Partyscene Vrouwen
Foodness I Want That Must Have
Shopgids Beautybox
Find My Musthave Reequest
 • Nieuws » Nieuwsberichten
Casting Nieuws!

Casting Nieuws!

Hieronder een kort overzicht van de meest recente castings en aangekondigde projecten: Asa Butterfield in Miss Peregrine's Home for Children, Val Kilmer’s Real Genius wordt NBC-serie,  Natalie Dormer in Patient Zero, Geen xenomorph aliens in Prometheus sequel. Tot slot,  Tarantino wil Viggo Mortensen in The Hateful Eight.

Asa Butterfield in Miss Peregrine's Home for Children
Asa Butterfield wordt voorgedragen voor de hoofdrol in Tim Burtons 
Miss Peregrine's Home for Children. Aan Butterfield (Ender’s Game) is de rol nog niet aangeboden, maar The Wrap meldt dat dit binnenkort gaat gebeuren. Eva Green zal de hoofdrol vertolken in de 20th Century Fox adaptatie van Ransom Riggs roman. Het verhaal draait om Miss Peregrine en een groep bovennatuurlijke kinderen die ze tracht te beschermen. Butterfield gaat op voor de rol van de 16-jarige Jacob Portman, die terechtkomt in een vreemde wereld als zijn grootvader wordt vermoord door een monster. Butterfield is binnenkort te zien in Ten Thousand Saints met Ethan Hawke en Hailee Steinfeld.
 
Val Kilmers Real Genius wordt NBC-serie
Val Kilmers film Real Genius (1985) wordt vertaald naar een tv-serie op NBC. Deadline meldt dat de show een hedendaagse reboot van de film zal zijn en zal de vorm aannemen van een werkplek komedie. De serie richt zich op de relatie tussen een rock-ster-achtige genie (die werd gespeeld door Kilmer in de film) en een naive medewerker. Het zal worden geschreven door Craig DiGregorio (Workaholics) en David King (Parks and Recreation). Beide zijn executive producer naast Doug Robinson en Oly Obst. De show wordt geproduceerd door Sony TV, Adam Sandlers bedrijf Happy Madison en 3 Arts Entertainment.
 
Natalie Dormer in Patient Zero
Natalie Dormer heeft naar verluidt de hoofdrol in Patient Zero. Dormer (Game of Thrones) heeft een rol in de actiethriller van regisseur Stefan Ruzowitzky, meldt Deadline. De film draait om het ontstaan van een ​​gemuteerde vorm van hondsdolheid waardoor een nieuw ras ontstaat, verslaafd aan geweld en met zijn eigen taal. Een getalenteerde overlevende, die kan communiceren met roofdieren, leidt de jacht voor patiënt nul en een mogelijke remedie voor de epidemie. Dormer zal eerst te zien zijn in The Hunger Games: Mockingjay deel 1 en 2. Het is overigens nog niet bekend wanneer Patient Zero uitkomt.

Geen xenomorph aliens in Prometheus sequel
Ridley Scott heeft aangegeven dat in de sequel van Prometheus de iconische xenomorph aliens niet zullen voorkomen. De filmmaker onthulde dat hij afziet van HR Giger’s klassieke Alien design voor de sequel. “The beast is done, cooked," vertelt Scott aan Yahoo. Scott voegt hieraan toe: "I got lucky meeting Giger all those years ago. It's very hard to repeat that. I just happen to be the one who forced it through because they said it's obscene. They didn't want to do it and I said, 'I want to do it, it's fantastic. But after four, I think it wears out a little bit. There's only so much snarling you can do. I think you've got to come back with something more interesting. And I think we've found the next step. I thought the Engineers were quite a good start." In Prometheus (2012) werd de oorsprong van de xenomorph aliens onthuld. Scott's volgende film is Exodus: Gods and Kings. Hij werkt tevens aan The Martian en zal naar verwachting Blade Runner 2 filmen voordat hij start met de Prometheus sequel.


Tarantino wil Viggo Mortensen in The Hateful Eight
Viggo Mortensen is naar verluidt in gesprek voor Quentin Tarantino’s
The Hateful Eight. Mortensen (The Lord of the Rings) is favoriet voor een rol in de Western, aldus de New York Daily News. Tarantino heeft al gesprekken gehad met Mortensen over de rol van een meedogenloze bendeleider. Samuel L Jackson en Kurt Russell zullen naar verwachting verschijnen in de film over een groep outlaws die onderdak nemen in een afgelegen saloon tijdens een sneeuwstorm. Volgens de geruchten heeft Jennifer Lawrence ook een rol in de film. Mortensen was voor het laatst gezien in The Two Faces of January. De opnames voorThe Hateful Eight  staan gepland voor januari 2015.

REACTIES

Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Volg ons

Word lid van MovieScene en blijf altijd op de hoogte van het laatste film nieuws en leuke prijsvragen!

REGISTREREN INLOGGEN

SHOPTOPPERS

 • Nobody op Blu-ray

  €21,63Nobody op Blu-ray

 • Christopher Nolan Collection op 4K Ultra HD

  €177,93Christopher Nolan Collection op 4K Ultra HD

 • Fast & Furious 9: The Fast Saga op Blu-ray

  €26,99Fast & Furious 9: The Fast Saga op Blu-ray

 • Black Adam op Blu-ray

  €22,99Black Adam op Blu-ray

 • Just 6.5 op DVD

  €11,80Just 6.5 op DVD

 • Inglourious Basterds op 4K Ultra HD

  €27,64Inglourious Basterds op 4K Ultra HD

UITGELICHT

 • Game of Thrones S4E1: Two Swords - recensie Game of Thrones S4E1: Two Swords - recensie
 • Game of Thrones S6E1: The Red Woman - recap Game of Thrones S6E1: The Red Woman - recap
 • The Blacklist - eerste indruk The Blacklist - eerste indruk
 • Fargo - eerste indruk Fargo - eerste indruk
 • Game of Thrones S5E9: The Dance of Dragons - recap Game of Thrones S5E9: The Dance of Dragons -...
 • Girls seizoen 3 - recensie Girls seizoen 3 - recensie