Deze sites vind je misschien ook leuk Fashionscene.nl, Chicklit.nl, en meer

Meer sites die je misschien ook leuk vindt

Girlscene Ze
Fashionscene Beautyscene
Chicklit Moviescene
Partyscene Vrouwen
Foodness I Want That Must Have
Shopgids Beautybox
Find My Musthave Reequest
 • Nieuws » Nieuwsberichten
Casting Nieuws!

Casting Nieuws!

Hieronder een kort overzicht van de meest recente castings, aangekondigde projecten en ander filmnieuws: The Walking Dead invloed op Ghostbusters reboot, Schwarzennegger keert terug naar Terminator 6, Blake Lively in All I See Is You, Casting Blade Runner 2. Tot slot, Viola Davis in Suicide Squad.

The Walking Dead invloed op Ghostbusters reboot
Paul Feig heeft onthuld dat zijn Ghostbusters reboot voor een deel is geïnspireerd door de tv-serie The Walking Dead. De regisseur vertelde het nieuws tijdens een gesprek met The Walking Dead's spinoff show Talking Dead dat hij wil dat zijn versie van Ghostbusters echt beangstigend is. Tegenover host Chris Hardwick verklaarde Feig: "I will say, I was very inspired by The Walking Dead. What I love is how they play with the danger, they play with the scariness, but also the idea that it's always about gauntlet run. And that's something, an element I want to bring to this Ghostbusters reboot is having to get through these various obstacles that are supernatural and all that. I really feed off of The Walking Dead." De cast van de film bestaat uit Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Leslie Jones en Kate McKinnon als een nieuwe groep van Ghostbusters. Originele franchise ster Dan Aykroyd heeft ook laten doorschemeren dat een meer direct vervolg op de Ghostbusters films alsnog mogelijk is. Ghostbusters is in de V.S. vanaf 22 juli 2016 in de bioscopen te zien.

Schwarzennegger keert terug naar Terminator 6
Arnold Schwarzenegger heeft naar verluidt bevestigd dat hij weer de hoofdrol
op zich neemt in Terminator 6. Schwarzenegger vertelde het nieuws aan fans tijdens een toespraak in de Boedapest Sports Arena dat hij zal beginnen met filmen van het project in 2016. Op de vraag of hij is betrokken bij de zesde aflevering van de actie-serie, antwoordde hij: "Yes, of course, next year." Schwarzenegger zal ook te zien zijn in de komende aflevering, Terminator Genisys. De cast in Genisys bestaat verder uit Jason Clarke als verzetsleider John Connor, Jai Courtney als Kyle Reese, Emilia Clarke als Sarah Connor en Matt Smith als Tim. De film wordt geregisseerd door Alan Taylor (Thor: The Dark World). De film is vanaf 9 juli in de bioscopen te zien.

Blake Lively in All I See Is You
Blake Lively en Jason Clarke zijn toegevoegd aan de cast van de nieuwe film van Marc Forster getiteld All I See Is You. Het duo zal een echtpaar spelen dat merkt dat hun relatie drastisch verandert wanneer Lively's karakter haar zicht herwint nadat ze  jaren blind was. Forster heeft het script geschreven samen met Sean Conway, en hij is tevens verantwoordelijk voor de regie. Hij zei in een verklaring: "Blake is an amazing actress with a huge on-screen presence, who I know will bring enormous talent to the role, and Jason is captivating, strong and fearless in his work. It is inspiring to me as a filmmaker to get the opportunity to work with the both of them." Lively is binnenkort eerst te zien naast Michiel Huisman en Harrison Ford in The Age of Adaline.

Casting Blade Runner 2
Denis Villeneuve (Prisoners)  is naar verluidt de regisseur van de Blade Runner sequel. De betrokkenheid van de regisseur werd bevestigd in een verklaring vrijgegeven door Alcon Entertainment op 26 februari, meldt The Wrap. Ridley Scott keert terug naar het sci-fi sequel naast Alcon’s Andrew Kosove en Broderick Johnson met behulp van een scenario geschreven door Hampton Fancher en Michael Green. Harrison Ford gaat in reprise in zijn rol van Rick Deckard van de originele film, uitgebracht in 1982. De sequel speelt zich tientallen jaren na de sluiting van het origineel af, en Scott meldt dat Ford een belangrijk onderdeel van de film is. Oscar-genomineerde Villeneuve werkte eerder met Alcon Entertainment aan de 2013 thriller Prisoners, met in de hoofdrol Hugh Jackman en Jake Gyllenhaal.

Viola Davis in Suicide Squad
Viola Davis heeft  haar rol bevestigd in Suicide Squad. Davis zal Amanda Waller spelen in de DC Comics / Warner Bros film. Op de rode loper van de Oscars met echtgenoot Julius Tennon, werd ze gevraagd door etalk of ze de geruchten kon bevestigen. De Suicide Squad bestaat uit een groep gevangen schurken in dienst van de Amerikaanse regering om hoge risico missies uit te voeren in ruil voor het verminderen van hun straf. Waller is de amorele geheimagente die het team leidt. David Ayer zal de film regisseren, met Will Smith als Deadshot, Jared Leto als de Joker, Margot Robbie als Harley Quinn en Jai Courtney als Captain Boomerang. Davis was het meest recent te zien in de tv-serie How to Get Away With Murder, waarvoor ze een People's Choice en de Screen Actors Guild Award ontving.

REACTIES

Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Volg ons

Word lid van MovieScene en blijf altijd op de hoogte van het laatste film nieuws en leuke prijsvragen!

REGISTREREN INLOGGEN

SHOPTOPPERS

 • Black Adam op Blu-ray

  €22,99Black Adam op Blu-ray

 • Christopher Nolan Collection op 4K Ultra HD

  €177,93Christopher Nolan Collection op 4K Ultra HD

 • Nobody op Blu-ray

  €21,63Nobody op Blu-ray

 • Just 6.5 op DVD

  €11,80Just 6.5 op DVD

 • Inglourious Basterds op 4K Ultra HD

  €27,64Inglourious Basterds op 4K Ultra HD

 • Fast & Furious 9: The Fast Saga op Blu-ray

  €26,99Fast & Furious 9: The Fast Saga op Blu-ray

UITGELICHT

 • Fargo - eerste indruk Fargo - eerste indruk
 • Game of Thrones S5E6: Unbowed, Unbent, Unbroken - recap Game of Thrones S5E6: Unbowed, Unbent,...
 • Game of Thrones S4E10 : The Children – recap Game of Thrones S4E10 : The Children –...
 • Game of Thrones S4E7: Mockingbird - recap Game of Thrones S4E7: Mockingbird - recap
 • Game of Thrones S5E2: The House of Black and White - recap Game of Thrones S5E2: The House of Black and...
 • Game of Thrones S6E2: Home - recap Game of Thrones S6E2: Home - recap