Deze sites vind je misschien ook leuk Fashionscene.nl, Chicklit.nl, en meer

Meer sites die je misschien ook leuk vindt

Girlscene Ze
Fashionscene Beautyscene
Chicklit Moviescene
Partyscene Vrouwen
Foodness I Want That Must Have
Shopgids Beautybox
Find My Musthave Reequest
 • Nieuws » Nieuwsberichten
Casting Nieuws!

Casting Nieuws!

Hieronder een kort overzicht van de meest recente castings, aangekondigde projecten en ander filmnieuws:  Senna team brengt  Amy Winehouse documentaire, Robin Hood revival, Joseph Gordon-Levitt brengt Fraggle Rock, Ramírez naast McConaughey in Gold. Tot slot, Sam Cooke biopic.

Senna team brengt Amy Winehouse documentaire
De documentaire over Amy Winehouse van regisseur Asif Kapadia zal deze zomer in Britse bioscopen te zien zijn. Amy, die het team achter de BAFTA Award-winnende documentaire Senna herenigt, opent op 3 juli door Altitude Films. De documentaire zal ongeziene archiefbeelden en ongehoorde tracks gebruiken om Winehouse's verhaal te vertellen in haar eigen woorden. Winehouse steeg naar roem met haar debuutalbum Frank in 2003, die haar een Mercury Prize nominatie opleverde. Haar tweede album Back to Black (2006) kenmerkte de hitsingle 'Rehab' en won Winehouse vijf Grammy's in 2008. Winehouse drugs- en alcoholproblemen, en haar turbulente privéleven maakte haar een frequent doelwit voor de roddelbladen. Ze overleed aan alcohol vergiftiging in juli 2011 op 27-jarige leeftijd.

Robin Hood revival
Een nieuwe RobinHood-film ziet het licht nadat Lionsgate de rechten verwerft van het door Joby Harold-geschreven script Robin Hood : Origins. Volgens Deadline, is Origins een rauwere take van het verhaal van de Nottingham outlaw die van de rijken stal om te geven aan de armen. Robin Hood: Origins wordt geproduceerd door Harold met Appia en Tory Tunnell onder de naam Safehouse Pictures. Origins is een van de Robin Hood-gebaseerde scripts in productie in Hollywood, met Disney die tevens werkt aan revisionistische versie Nottingham & Hood en Sony is in het bezit van een script van Hood, die wordt omschreven als een actiefilm. Harold schreef ook het script voor de komende Arthur-epos Knights of the Round Table: King Arthur, die wordt geregisseerd door Guy Ritchie en de hoofdrollen zijn voor Charlie Hunnam en Jude Law.

Joseph Gordon-Levitt brengt Fraggle Rock
Joseph Gordon-Levitt zal de aankomende live-action Fraggle Rock film produceren en tevens een rol in de film spelen. Gordon-Levitt (The Dark Knight Rises) zal samenwerken met New Regency, De Henson Co. en Lisa Henson op de productie van de film, meldt Variety.

De adaptatie van de tv-serie, die werd opgericht door wijlen Jim Henson, is al een decenium lang in de pijplijn. Fraggle Rock, die voor het eerst werd uitgezonden in 1983, is gericht op een groep van Muppet-achtige wezens genaamd Fraggles die hun leven doorbrengen met het verkennen van de wereld en samen spelen. Gordon-Levitt is momenteel bezig met de opnames voor Oliver Stone's Edward Snowden biopic Snowden, waarin hij de titelrol speelt.

Ramírez naast McConaughey in Gold
Édgar Ramírez (Zero Dark Thirty) is gecast in de Black Bear Pictures drama Gold. Ramírez zal de hoofdrol naast Matthew McConaughey op zich nemen in de Patrick Massett en John Zinman-geschreven film. Volgens Deadline zal Ramírez geoloog Michael Acosta, spelen en McConaughey de rol van een goudzoeker genaamd Walsh. Het script is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Bre-X Mineral Corporation mijnbouw schandaal uit 1993, en ziet het paar grote hoeveelheden goud ontdekken in het hart van de Indonesische jungle. Door hun nieuw verworven rijkdom komen Acosta en Walsh terecht in de bestuurskamers van de grootste Amerikaanse bedrijven op Wall Street, vóór vermoedens van fraude en hun wereld instort. Gold wordt geproduceerd door Teddy Schwarzman (The Imitation Game) en Michael Nozik (Quiz Show, Syriana) alsook Massett, Zinman en McConaughey. De productie begint met filmen in juni in New York, New Mexico en Thailand. Ramírez kan vervolgens worden gezien in de aankomende reboot van Point Break en naast Jennifer Lawrence in David O Russell's Joy. 

Sam Cooke biopic
Een film over het leven en de dood van Sam Cooke is in de maak. Volgens The Hollywood Reporter heeft producer Romeo Antonio een deal gesloten met de familie van de iconische zanger om het project te ontwikkelen, met een script van Mary Krell-Oishi en hulp van BG Rhule, die het boek ‘One More River to Cross: The Redemption of Sam Cooke’ schreef. Cooke scoorde iconische hits tussen 1957 en 1964, waaronder Cupido, A Change Is Gonna Come en You Send Me. Hij stierf op 33-jarige leeftijd onder verdachte omstandigheden nadat hij dood werd aangetroffen in een hotel in Los Angeles. De politie meldde dat hij een vrouw ontvoerd had en de hotel manager aanviel, die hem vervolgens neerschoot. Cooke’s familie betwist het verhaal, wat suggereert dat er een samenzwering was om Cooke, die had gevochten voor de rechten van zwarte muzikanten en ruzie had met aan de maffia verbonden muziekproducenten, en dat dit fataal kon zijn geweest. Antonio verklaarde dat hij de film richt op de mysterieuze dood van Cooke in dezelfde lijn als HBO's The Jinx en NPR's podcast Serial.  Naar het schijnt is Antonio niet alleen in zijn productie. ABKCO Films is tevens bezig met een biopic en het script is gebaseerd op de biografie van Peter Guralnick Dream Boogie: The Triumph of Sam Cooke.

REACTIES

Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Volg ons

Word lid van MovieScene en blijf altijd op de hoogte van het laatste film nieuws en leuke prijsvragen!

REGISTREREN INLOGGEN

SHOPTOPPERS

 • Just 6.5 op DVD

  €11,80Just 6.5 op DVD

 • Black Adam op Blu-ray

  €22,99Black Adam op Blu-ray

 • Nobody op Blu-ray

  €21,63Nobody op Blu-ray

 • Inglourious Basterds op 4K Ultra HD

  €27,64Inglourious Basterds op 4K Ultra HD

 • Fast & Furious 9: The Fast Saga op Blu-ray

  €26,99Fast & Furious 9: The Fast Saga op Blu-ray

 • Christopher Nolan Collection op 4K Ultra HD

  €177,93Christopher Nolan Collection op 4K Ultra HD

UITGELICHT

 • Game of Thrones S4E1: Two Swords - recensie Game of Thrones S4E1: Two Swords - recensie
 • Game of Thrones S6E3: Oathbreaker – recap Game of Thrones S6E3: Oathbreaker – recap
 • Game of Thrones S6E4: Book of the Stranger - recap Game of Thrones S6E4: Book of the Stranger -...
 • Game of Thrones S6E7: The Broken Man - recap Game of Thrones S6E7: The Broken Man - recap
 • Game of Thrones S4E8: The Mountain and the Viper – recap Game of Thrones S4E8: The Mountain and the...
 • Silicon Valley - eerste indruk Silicon Valley - eerste indruk