Bezoek ook eens Ze.nl
 • Nieuws » Nieuwsberichten
Casting Nieuws!

Casting Nieuws!

Hieronder een kort overzicht van de meest recente castings, aangekondigde projecten en ander filmnieuws: Game of Thrones ster in Independence Day 2, Blake Lively in Woody Allen film, Leslie Mann in komedie voor Paramount, Kate Hudson in Deepwater Horizon. Tot slot, Jason Momoa in The Magnificent Seven.
 

Game of Thrones ster in Independence Day 2DeObia Oparei (Game ofThrones ) ruilt Westeros tijdelijk in en sluit zich aan bij de cast van Independence Day 2. De acteur, die Areo Hotah speelt in de HBO fantasy drama, zal te zien zijn in de komende sci-fi sequel, meldt Deadline. Oparei zal naar verluidt een in Oxford opgeleide zoon van een Afrikaanse krijgsheer genaamd Dikembe spelen in het vervolg op de blockbuster  uit 1996. Roland Emmerich regisseert de film, waar wederom Jeff Goldblum en Bill Pullman te zien zijn en ook Liam Hemsworth en Sela Ward. Er was enige controverse rondom de casting van Maika Monroe als de dochter van  ex-president Thomas Whitmore, een rol die eerder werd gespeeld door Mae Whitman in de oorspronkelijke film. Independence Day 2 staat gepland voor 24 juni 2016 en markeert de 20ste verjaardag van Emmerich's blockbuster.

Blake Lively in Woody Allen film
Blake Lively (The Age Adaline)  is de laatste ster die zich aansluit bij de cast van Woody Allen’s nog titelloze film, meldt The Wrap. Zoals bij alle projecten van Allen, wordt de plot geheim gehouden totdat het filmen voltooid is. Lively zal te zien zijn naast Kristen Stewart, Jesse Eisenberg en Bruce Willis. Dit zal de eerste samenwerking zijn voor Stewart, Willis en Lively met de Oscar-winnende regisseur, terwijl Eisenberg eerder speelde in Allen's komedie To Rome with Love. Allen's Irrational Man  met Emma Stone en Joaquin Phoenix opent op 24 juli in de Verenigde Staten.

Leslie Mann in komedie voor Paramount
Een nieuwe vrouwelijke komedie geleid door Leslie Mann heeft van Paramount het groene licht gekregen. Mann’s partner Judd Apatow zal de nog titelloze film produceren. Appatow heeft eerder met zijn vrouw samengewerkt aan films, waaronder Knocked Up en This is 40. Mann zal ook een rol spelen in de film, die naar verluidt zich concentreert op het moederschap en vrouwen, aldus The Playlist . Schrijvers van The Hangover en The Change-Up, Jon Lucas en Scott Moore zijn verantwoordelijk voor het script. Mann zei in een statement over de film: "Lucas and Moore have written a funny and heartfelt script about women and the challenges of motherhood. I am thrilled to be working with them on this film, and to collaborate for the first time with Block Entertainment and Merced Media." Paramount Pictures heeft een release datum vastgesteld op 15 april 2016.

Kate Hudson in Deepwater Horizon
Kate Hudson heeft zich aangesloten bij de cast van Deepwater Horizon. Ze vertolkt de rol van Felicia, de vrouw van Mark Wahlberg's Mike Williams, die op het booreiland werkt tijdens de BP spill van 2010. De film is gebaseerd op een New York Times artikel 'Deepwater Horizon Final Hour' en volg de 48 uur voor en de dag van de lekkage, met als gevolg 11 doden en stromende olie in de oceaan. John Malkovich was al eerder gecast, en de geruchten gaan dat Gina Rodriguez ook haar opwachting zal maken in de film.  De regie is afkomstig van Peter Berg op basis van een script van Matthew Michael Carnahan, Matthew Sand en Academy Award genomineerde JC Chandor. Deepwater Horizon staat gepland voor een Amerikaanse release op 30 september 2016.

Jason Momoa in The Magnificent Seven
Volgens de geruchten zal Jason Momoa (Game of Thrones) te zien zijn in de 2017 reboot van The Magnificent Seven. Regisseur Antoine Fuqua ziet Momoa als een potentiële schurk. Er is niet veel bekend over de rol van Momoa, maar volgens The Hollywood Reporter zal hij een van de schurken spelen, maar de belangrijkste schurk is nog niet gecast. De aankomende film ziet een jonge weduwe (Haley Bennett) die een groep revolverhelden inhuurt om  haar dorp te beschermen tegen plunderingen. Mocht Momoa toetreden tot de cast, dan zal hij te zien zijn naast Chris Pratt, Vincent D'Onofrio, Denzel Washington en Ethan Hawke.

REACTIES

Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Volg ons

Word lid van MovieScene en blijf altijd op de hoogte van het laatste film nieuws en leuke prijsvragen!

REGISTREREN INLOGGEN

SHOPTOPPERS

 • Just 6.5 op DVD

  €11,80Just 6.5 op DVD

 • Nobody op Blu-ray

  €21,63Nobody op Blu-ray

 • Inglourious Basterds op 4K Ultra HD

  €27,64Inglourious Basterds op 4K Ultra HD

 • Fast & Furious 9: The Fast Saga op Blu-ray

  €26,99Fast & Furious 9: The Fast Saga op Blu-ray

 • Black Adam op Blu-ray

  €22,99Black Adam op Blu-ray

 • Christopher Nolan Collection op 4K Ultra HD

  €177,93Christopher Nolan Collection op 4K Ultra HD

UITGELICHT

 • Surviving Jack - eerste indruk Surviving Jack - eerste indruk
 • Game of Thrones S6E9: Battle of the Bastards – recap Game of Thrones S6E9: Battle of the Bastards ...
 • Game of Thrones S6E10: The Winds of Winter – recap Game of Thrones S6E10: The Winds of Winter ...
 • Game of Thrones S4E1: Two Swords - recensie Game of Thrones S4E1: Two Swords - recensie
 • Game of Thrones S6E2: Home - recap Game of Thrones S6E2: Home - recap
 • The Blacklist - eerste indruk The Blacklist - eerste indruk