Bezoek ook eens Ze.nl
 • Nieuws » Nieuwsberichten
Casting Nieuws

Casting Nieuws

Hieronder een kort overzicht van de meest recente castings, aangekondigde projecten en ander filmnieuws: Angelina Jolie werkt samen met Netflix, Russell Crowe in Kong: Skull Island, Michael Sheen in sci-fi thriller Passengers. Tot slot, LeBron James mogelijk in Space Jam 2.

Angelina Jolie werkt samen met Netflix
Angelina Jolie werkt samen met Netflix aan een nieuwe originele film. Jolie (Unbroken) neemt de regie op zich voor de adaptatie van de memoires van mensenrechten activist Loung Ung: First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers. Jolie is mede verantwoordelijk voor het script en zal tevens dienen als producent van het project. Volgens The Hollywood Reporter is Netflix van plan om de film beschikbaar te stellen voor abonnees in het najaar van 2016, en er wordt gesuggereerd de film zal worden ingezonden naar de grote filmfestivals. Jolie's Cambodjaans geboren zoon Maddox, nu 13 jaar oud, is eveneens betrokken bij het project. Jolie werkt ook aan een biopic over Catharina de Grote. De film is gericht op de heldendaden van de 18e -eeuwse keizerin van Rusland.

Russell Crowe in Kong: Skull Island
Naast Tom Hiddleston zijn nu ook Brie Larson en Russell Crowe toegevoegd aan de cast van Kong: Skull Island.  Universal is naarstig op zoek naar nieuwe castleden na het vertrek van zowel JK Simmons als Michael Keaton. Deadline meldt dat Larson in gesprek is voor de vrouwelijke hoofdrol en Crowe zou ofwel Keaton of Simmons vervangen. Een verdere scriptherziening wordt ingediend door John Gatins en Max Borenstein. Simmons onthulde eerder dat de film zich gedeeltelijk afspeelt in Detroit in de jaren '70 en zich ook richt op de ontdekkingsreizigers die Kong’s jungle verkennen. Jordan Vogt-Roberts (The Kings of Summer) is verantwoordelijk voor de regie samen met het productie team achter Godzilla. Kong: Skull Island is vanaf 10 maart 2017 in de bioscopen te zien.

Michael Sheen in sci-fi thriller Passengers
Michael Sheen is gecast in de sci-fi thriller Passengers. Eerder werd gemeld dat Jennifer Lawrence en Chris Pratt de hoofdrollen spelen in de film. Sheen (Masters of Sex) zal zijn stem lenen aan een robot die samen reist met Lawrence en Pratt's karakter op een ruimteschip naar een verre planeet, aldus Variety. De film volgt een passagier op het schip als hij 90 jaar te vroeg wakker wordt uit een cryogene slaap en besluit om de vrouwelijke passagier ook te ontwaken. Sony Pictures produceert de film o.b.v. een script van Jon Spaihts na talrijke pogingen door andere productiebedrijven om het naar het witte doek te brengen.

LeBron James mogelijk in Space Jam 2
De geruchten gaan dat basketbalster LeBron James getekend heeft voor het langverwachte vervolg op de film hit uit 1997, waarin Michael Jordan te zien was naast de Looney Tunes. Het is al bevestigd dat Warner Bros onlangs het handelsmerk van Space Jam vernieuwd heeft, en nu samen met James een "ongekend" creatieve partnerschap heeft. James heeft getekend voor projecten in televisie, film en originele digitale content i.s.m. Warner Bros, dus het is veilig om te veronderstellen dat dit ook een Space Jam reboot kan bevatten. Eerder dit jaar meldde Deadline dat Space Jam 2 met James in ontwikkeling was, maar dit werd snel door de basketbalster ontkend. Space Jam volgt het verhaal van Bugs Bunny en zijn ragtag team van looney toons als zij het opnemen tegen een buitenaardse kracht bij basketbal, ze kidnappen Michael Jordan (en Bill Murray) zodat ze voor het loony toons team spelen. Het was ook de aanleiding voor de  hit 'I Believe I Can Fly' van R Kelly.

REACTIES

Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Volg ons

Word lid van MovieScene en blijf altijd op de hoogte van het laatste film nieuws en leuke prijsvragen!

REGISTREREN INLOGGEN

SHOPTOPPERS

 • Christopher Nolan Collection op 4K Ultra HD

  €177,93Christopher Nolan Collection op 4K Ultra HD

 • Black Adam op Blu-ray

  €22,99Black Adam op Blu-ray

 • Nobody op Blu-ray

  €21,63Nobody op Blu-ray

 • Just 6.5 op DVD

  €11,80Just 6.5 op DVD

 • Inglourious Basterds op 4K Ultra HD

  €27,64Inglourious Basterds op 4K Ultra HD

 • Fast & Furious 9: The Fast Saga op Blu-ray

  €26,99Fast & Furious 9: The Fast Saga op Blu-ray

UITGELICHT

 • Game of Thrones S6E5: The Door – recap Game of Thrones S6E5: The Door – recap
 • Game of Thrones S6E3: Oathbreaker – recap Game of Thrones S6E3: Oathbreaker – recap
 • Game of Thrones S4E9: The Watchers on the Wall - recap Game of Thrones S4E9: The Watchers on the...
 • Surviving Jack - eerste indruk Surviving Jack - eerste indruk
 • Game of Thrones S6E9: Battle of the Bastards – recap Game of Thrones S6E9: Battle of the Bastards ...
 • Game of Thrones S4E4: Oathkeeper - recap Game of Thrones S4E4: Oathkeeper - recap