Deze sites vind je misschien ook leuk Fashionscene.nl, Chicklit.nl, en meer

Meer sites die je misschien ook leuk vindt

Girlscene Ze
Fashionscene Beautyscene
Chicklit Moviescene
Partyscene Vrouwen
Foodness I Want That Must Have
Shopgids Beautybox
Find My Musthave Reequest
 • Nieuws » Nieuwsberichten
Casting Nieuws

Casting Nieuws

Hieronder een kort overzicht van de meest recente castings, aangekondigde projecten en ander filmnieuws:  Samuel L. Jackson in Kong: Skull Island, Léa Seydoux mogelijk in Gambit, Aaron Taylor Johnson en Michael Shannon in Nocturnal Animals, Colin Farrell in Harry Potter spinoff. Tot slot, Training Day als tv-serie.

Samuel L. Jackson in Kong: Skull Island
Eerder werd gemeld dat Michael Keaton en JK Simmons niet meer bij het project betrokken zijn maar Samuel L. Jackson lijkt een waardige vervanger. Volgens Deadline, wordt Jackson beschouwd als Simmons vervanger, terwijl John C Reilly de eerste keuze is voor de rol van Keaton. Tom Wilkinson schijnt ook een hoofdrol te zijn aangeboden. Russell Crowe is nog in gesprek voor een rol, maar er is vooralsnog geen officiële bevestiging van zijn betrokkenheid bij de film. Kong: Skull Island is een reboot van het klassieke King Kong verhaal dat zich centreert rond de ontdekkingsreizigers die  het eiland ontdekken van de titulaire personage.

Léa Seydoux  mogelijk in Gambit
De geruchten gaan dat Léa Seydoux (Spectre) en Rebecca Ferguson, die momenteel de hoofdrol naast Tom Cruise heeft in Mission Impossible: Rogue Nation, opgaan voor de hoofrol in Gambit. Gambit regisseur Rupert Wyatt overweegt blijkbaar ook actrice Abbey Lee (Mad Max: Fury Road), aldus Deadline. Allen zijn in de running voor de rol van Bella Donna Boudreaux, Gambit's love interest. Bella heeft ook mutantkrachten en komt terecht bij de Assassins Guild terwijl Gambit lid is van de rivaliserende Thieves Guild. Hoewel Tatum heeft ondertekend voor zijn eigen Gambit film zijn de fijnere details van mogelijke verschijningen in andere films in het X-Men universum nog onduidelijk.

Aaron Taylor Johnson en Michael Shannon in Nocturnal Animals
Aaron Taylor-Johnson en Michael Shannon zijn toegevoegd aan de cast van Nocturnal Animals. Taylor-Johnson en Shannon zijn te zien naast de reeds aangekondigde Amy Adams en Jake Gyllenhaal in de eerste film van Tom Ford sinds zijn regiedebuut A Single Man uit 2009. Nocturnal Animals is een aanpassing van Austin Wright's 1993 roman Tony and Susan en is voorzien van een tweedelige verhaallijn. De eerste volgt een vrouw (Adams), die een boek manuscript van haar ex-man van 20 jaar ontvangt. Het tweede verhaal volgt een man (Gyllenhaal) wiens familie vakantie gewelddadig wordt. Taylor-Johnson zal een bedreiging vormen voor Gyllenhaal's familie, terwijl Shannon de rol neemt van een detective die het gewelddadige incident onderzoekt, meldt Variety. Ford is verantwoordelijk voor het script, de regie en zal ook het project produceren. Taylor-Johnson was recent te zien in Avengers: Age of Ultron, terwijl Shannon te zien zal zijn in 99 Homes tegenover Andrew Garfield.

Colin Farrell in Harry Potter spinoff
Colin Farrell laat de grimmige wereld van True Detective achter zich en verplaatst zich naar het magische Harry Potter universum. Farrell is gecast in een ondersteunende rol in Fantastic Beasts and Where to Find Them, meldt The Hollywood Reporter. Farrell zal een mysterieuze tovenaar spelen die de nieuwsgierige Newt Scamander (Eddie Redmayne) in New York ontmoet. Fantastic Beasts and Where to Find Them volgt fictieve auteur Newt als hij allerlei vreemde en magische wezens tegenkomt in zijn reizen. Harry Potter veteraan David Yates is verantwoordelijk voor de regie, met Ezra Miller, Katherine Waterston en Alison Sudol in de ondersteunende cast. Fantastic Beasts and Where to Find Them opent wereldwijd op 18 november 2016.

Training Day als tv-serie
Training Day is de volgende Hollywood blockbuster met een tv-serie. Inspanningen om de Academy Award-winnende 2001 cop drama om te zetten in een episodische serie zijn onderweg. Regisseur Antoine Fuqua werkt op dit moment samen met Jerry Bruckheimer's televisie productie bedrijf om een potentiële pilot te ontwikkelen en te tonen aan de vier grote Amerikaanse netwerken, aldus Deadline. Will Beall (Gangster Squad) schrijft het script van de Training Day pilot en Fuqua zal waarschijnlijk de pilot regisseren. Training Day was een hit zowel bij de critici als het publiek,en het leverde Denzel Washington een Academy Award op. Dit jaar lijkt het erop dat Amerikaanse omroepen inspiratie krijgen van Hollywood blockbusters voor hun nieuwe programmering. CBS richt zich op series gebaseerd op Limitless en Rush Hour, terwijl Fox bezig is met de lancering van zijn eigen Minority Report spinoff en tevens een reboot van Urban Cowboy.

REACTIES

Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Volg ons

Word lid van MovieScene en blijf altijd op de hoogte van het laatste film nieuws en leuke prijsvragen!

REGISTREREN INLOGGEN

SHOPTOPPERS

 • Nobody op Blu-ray

  €21,63Nobody op Blu-ray

 • Inglourious Basterds op 4K Ultra HD

  €27,64Inglourious Basterds op 4K Ultra HD

 • Black Adam op Blu-ray

  €22,99Black Adam op Blu-ray

 • Just 6.5 op DVD

  €11,80Just 6.5 op DVD

 • Fast & Furious 9: The Fast Saga op Blu-ray

  €26,99Fast & Furious 9: The Fast Saga op Blu-ray

 • Christopher Nolan Collection op 4K Ultra HD

  €177,93Christopher Nolan Collection op 4K Ultra HD

UITGELICHT

 • Game of Thrones S4E9: The Watchers on the Wall - recap Game of Thrones S4E9: The Watchers on the...
 • Game of Thrones S5E6: Unbowed, Unbent, Unbroken - recap Game of Thrones S5E6: Unbowed, Unbent,...
 • Game of Thrones S6E3: Oathbreaker – recap Game of Thrones S6E3: Oathbreaker – recap
 • Game of Thrones S6E1: The Red Woman - recap Game of Thrones S6E1: The Red Woman - recap
 • Game of Thrones S6E9: Battle of the Bastards – recap Game of Thrones S6E9: Battle of the Bastards ...
 • Game of Thrones S6E9: Battle of the Bastards – recap Game of Thrones S6E9: Battle of the Bastards ...