Deze sites vind je misschien ook leuk Fashionscene.nl, Chicklit.nl, en meer

Meer sites die je misschien ook leuk vindt

Girlscene Ze
Fashionscene Beautyscene
Chicklit Moviescene
Partyscene Vrouwen
Foodness I Want That Must Have
Shopgids Beautybox
Find My Musthave Reequest
 • Nieuws » Nieuwsberichten
Casting Nieuws week 33

Casting Nieuws week 33

Hieronder een kort overzicht van de meest recente castings, aangekondigde projecten en ander filmnieuws: Reese Witherspoon in thriller Cold,  reünie DiCaprio en Scorsese in The Devil in the White City, Kim Basinger in Nocturnal Animals, Kate Mara als oorlogsheld Megan Leavey. En tot slot: Disney kondigt Gigantic aan.

Reese Witherspoon in thriller Cold
Reese Witherspoon is verbonden als producent en zal de hoofdrol spelen in de bovennatuurlijke thriller Cold. Volgens The Hollywood Reporter, waren Lionsgate kopers Eric Feig en Gillian Bohrer de eersten die schrijver Bill Marsilii’s pitch voor het project hoorden en verwierven al snel de rechten. Witherspoon en co-producer Bruna Papandrea lanceerden hun productie bedrijf Pacific Standard Films in 2012, en ontvingen Oscar nominaties voor de adaptaties van Gone Girl en Wild. Het duo werkt ook samen met Lionsgate aan een adaptatie van Jessica Knoll's bestseller Luckiest Girl Alive. Het werd onlangs aangekondigd dat Witherspoon de hoofdrol heeft als Tinkerbell in Tink, Disney's nieuwste live-action reboot van Peter Pan, met Pacific Standard die de film produceert. Pacific Standard is ook verantwoordelijk voor de aankomende HBO serie Big Little Lies, met Witherspoon en Nicole Kidman.

Kim Basinger in Nocturnal Animals
Kim Basinger is toegevoegd aan de cast van Tom Ford’s Nocturnal Animals. Basinger (8Mile) voegt zich bij de reeds aangekondigde Amy Adams en Jake Gyllenhaal in de eerste film van Ford sinds zijn  regiedebuut A SingleMan uit 2009. Nocturnal Animals is een adaptatie van Austin Wright's roman Tony and Susan en is voorzien van een tweedelige verhaallijn. Het eerste verhaal volgt een vrouw genaamd Susan (Adams), die een manuscript van haar ex-man van 20 jaar ontvangt, terwijl het tweede verhaal een man (Gyllenhaal) volgt wiens familie vakantie gewelddadig wordt. Deadline meldt dat Basinger Anne Sutton, een rijke Texas socialite en de moeder van Susan zal spelen. Aaron Taylor-Johnson en Michael Shannon werden beide onlangs aangekondigd als castleden in het project, dat zal worden geschreven, geregisseerd en geproduceerd door Ford.

Reünie DiCaprio en Scorsese in The Devil in the White City
Leonardo DiCaprio werkt samen met regisseur Martin Scorsese aan het langverwachte project  The Devil in the White City.  DiCaprio- die aan de film verbonden is  sinds 2010 - zal de rol spelen van Dr. HH Holmes, een seriemoordenaar die honderden slachtoffers vermoord bij zijn beruchte World's Fair Hotel in Chicago. Holmes maakte gebruik van de Chicago World’s Fair in 1893 om zijn slachtoffers te slachten in het hotel - de bijnaam van zijn 'Murder Castle' - een structuur die een gaskamer, dissectie tafel en een crematorium omvat. Het nieuws werd bevestigd nadat Paramount de rechten verworven had van Erik Larson ’s boek, The Devil in the White City: Murder, Magic and Madness At The Fair That Changed America. Paramount  won van Universal en Fox in een concurrerende veiling. Scenario schrijver Billy Ray zal het script bewerken. In het verleden hebben DiCaprio en Scorsese samengewerkt aan vijf films:  The Wolf of Wall Street, Shutter Island, The Departed, The Aviator en Gangs of New York.

Kate Mara als oorlogsheld Megan Leavey
Kate Mara (House of Cards) zal Irak oorlogsheld Megan Leavey spelen in een nieuwe biopic. De film wordt geregisseerd door Gabriela Cowperthwaite (Blackfish). Het project draait om de marinier die in de K9 bom eenheid werkt, aldus Deadline. Leavey werkt samen met militaire strijd hond Rex. Leavey red talloze levens tijdens haar twee tours in Irak. Ze wilde Rex adopteren, maar de hond was ingesteld om te worden afgemaakt. Ze won uiteindelijk het recht om hem te redden. Het script is afkomstig van Pamela Grey en de opnames beginnen oktober.

Disney kondigt Gigantic aan
Disney verfilmt het klassieke verhaal van Jaap en de bonenstaak. Tijdens Disney’s jaarlijkse D23 conferentie werden de plannen geopenbaard door Chief Creative Officer John Lasseter, meldt The Wrap. Volgens regisseur Nathan Greno (Tangled), zal Gigantic zich afspelen in Spanje tijdens het tijdperk van de grote ontdekking, waar avonturier Jaap de bonenstaak zal opklimmen en een hele nieuwe wereld ontdekt in de lucht. In de wolken ontdekt hij reuzen en ontmoet hij  Inma, een 11-jarige, 18-meter-lang meisje wie Jaap belooft om te helpen haar weg naar huis te vinden. Greno kondigde ook aan dat Frozen songwriters Robert Lopez en Kristen Anderson-Lopez de liedjes schrijven voor de nieuwe film. Gigantic staat gepland voor een release in 2018.

REACTIES

Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Volg ons

Word lid van MovieScene en blijf altijd op de hoogte van het laatste film nieuws en leuke prijsvragen!

REGISTREREN INLOGGEN

SHOPTOPPERS

 • Black Adam op Blu-ray

  €22,99Black Adam op Blu-ray

 • Inglourious Basterds op 4K Ultra HD

  €27,64Inglourious Basterds op 4K Ultra HD

 • Christopher Nolan Collection op 4K Ultra HD

  €177,93Christopher Nolan Collection op 4K Ultra HD

 • Fast & Furious 9: The Fast Saga op Blu-ray

  €26,99Fast & Furious 9: The Fast Saga op Blu-ray

 • Just 6.5 op DVD

  €11,80Just 6.5 op DVD

 • Nobody op Blu-ray

  €21,63Nobody op Blu-ray

UITGELICHT

 • Game of Thrones S6E4: Book of the Stranger - recap Game of Thrones S6E4: Book of the Stranger -...
 • Homeland seizoen 3 - eerste indruk Homeland seizoen 3 - eerste indruk
 • Game of Thrones S6E1: The Red Woman - recap Game of Thrones S6E1: The Red Woman - recap
 • Game of Thrones S5E5: Kill The Boy – recap Game of Thrones S5E5: Kill The Boy – recap
 • Girls seizoen 3 - recensie Girls seizoen 3 - recensie
 • Agents of S.H.I.E.L.D. - eerste indruk Agents of S.H.I.E.L.D. - eerste indruk