Deze sites vind je misschien ook leuk Fashionscene.nl, Chicklit.nl, en meer

Meer sites die je misschien ook leuk vindt

Girlscene Ze
Fashionscene Beautyscene
Chicklit Moviescene
Partyscene Vrouwen
Foodness I Want That Must Have
Shopgids Beautybox
Find My Musthave Reequest
 • Nieuws » Nieuwsberichten
Casting Nieuws - week 39

Casting Nieuws - week 39

Hieronder een kort overzicht van de meest recente castings, aangekondigde projecten en ander filmnieuws: Will Smith niet in Men in Black reboot, Matt Damon in Daredevil, John Goodman in Kong: Skull Island, Cumberbatch en Gyllenhaal in The Current War. En tot slot, Christina Hendricks in Fist Fight.

Will Smith niet in Men in Black reboot
De franchise Men in Black wordt nieuw leven ingeblazen, maar Will Smith maakt waarschijnlijk geen deel uit van de cast. Smith leidde de hit 1997 sci-fi actie komedie met Tommy Lee Jones en keerde terug voor de sequels Men in Black II (2002) en Men in Black 3 (2012). Gevraagd of de franchise nieuw leven kan worden ingeblazen met de nieuwe regeling bij Sony, vertelde producent Walter Parkes aan The Hollywood Reporter dat ze er momenteel druk mee bezig zijn. Op de vraag of Smith zou terugkeren, antwoordde hij: "Waarschijnlijk niet." Men in Black 4 zou oorspronkelijk in mei 2013 worden bevestigd, maar de volgende maand zei Smith dat hij waarschijnlijk niet zou terugkeren naar de franchise. In december vorig jaar, bleek dat er plannen waren voor een cross-over tussen 21 Jump Street en de Men in Black serie. Regisseurs Phil Lord en Chris Miller hebben later toegegeven dat de film mashup een reële mogelijkheid is.

Matt Damon in Daredevil
Matt Damon zou jaren geleden al de rol van Daredevil op zich nemen maar zag er van af. Nu heeft Damon aangegeven dat hij zijn keuze zou heroverwegen, maar alleen met regisseur Christopher Nolan (Batman, Inception) aan het roer. Damon was openhartig in een interview met de New York Daily News over de veel-gepande Daredevil film uit 2003 met zijn vriend Ben Affleck. Damon gaf aan dat hij bang was om de rol op zich te nemen maar hij is er nu wel klaar voor. Damon’s laatste projecten zijn het vijfde deel van de Bourne serie en de sci-fi The Martian.

John Goodman in Kong: Skull Island
De King Kong prequel Skull Island voegt John Goodman toe aan de sterren cast. De Golden Globe winnaar heeft getekend voor de rol van regeringsfunctionaris  Randa in regisseur Jordan Vogt-Roberts film, meldt TheWrap. Randa is de man die verantwoordelijk is voor het leiden van een expeditie naar Skull Island, een land door de tijd vergeten.  De cast van Skull Island bestaat verder uit Samuel L. Jackson, John C Reilly en Tom Hiddleston. Brie Larson was onlangs gecast in de vrouwelijke hoofdrol tegenover Hiddleston. Warner Bros  heeft de rechten verworven van Kong: Skull Island en eerder deze maand kwamen de geruchten van een franchise crossover met Godzilla.

Cumberbatch en Gyllenhaal in The Current War
Benedict Cumberbatch (Sherlock) en Jake Gyllenhaal (Southpaw) zijn in gesprek om  respectievelijk elektriciteit pioniers Thomas Edisonen George Westinghouse  te spelen in The Current War, aldus The Hollywood Reporter. De film speelt zich af in de late jaren 1880 en draait rond Edison en Westinghouse vete over de levering van elektriciteit. Edison verdedigde gelijkstroom (DC) voor elektrische-stroomverdeling op wisselstroom (AC), die Westinghouse begunstigde. Regisseur Alfonso Gomez-Rejon (Me and Earl and the Dying Girl) is in gesprek  voor de regie op  basis van een script van Michael Mitnick.

Christina Hendricks in Fist Fight
Mad Men-actrice Christina Hendricks is toegetreden tot de cast van de komedie Fist Fight, naast de reeds bevestigde Ice Cube en Charlie Day, aldus Variety.  De ondersteunende cast bestaat verder uit Tracy Morgan, Jillian Bell en Breaking Bad ster Dean Norris met Richie Keen als regisseur.  Cube en Day spelen twee leerkrachten die werken in een falende schoolsysteem, wat hen frustreert, en eindigt in een vuistgevecht. Hendricks zal een drama docent spelen die een oogje heeft op het karakter van Cube. De opnames beginnen deze maand in Atlanta op basis van een script geschreven door Evan Susser en Van Robichaux.

REACTIES

Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Volg ons

Word lid van MovieScene en blijf altijd op de hoogte van het laatste film nieuws en leuke prijsvragen!

REGISTREREN INLOGGEN

SHOPTOPPERS

 • Fast & Furious 9: The Fast Saga op Blu-ray

  €26,99Fast & Furious 9: The Fast Saga op Blu-ray

 • Inglourious Basterds op 4K Ultra HD

  €27,64Inglourious Basterds op 4K Ultra HD

 • Black Adam op Blu-ray

  €22,99Black Adam op Blu-ray

 • Christopher Nolan Collection op 4K Ultra HD

  €177,93Christopher Nolan Collection op 4K Ultra HD

 • Nobody op Blu-ray

  €21,63Nobody op Blu-ray

 • Just 6.5 op DVD

  €11,80Just 6.5 op DVD

UITGELICHT

 • Game of Thrones S5E4: Sons of the Harpy - recap Game of Thrones S5E4: Sons of the Harpy -...
 • Mad Men seizoen 7 - eerste indruk Mad Men seizoen 7 - eerste indruk
 • Game of Thrones S6E9: Battle of the Bastards – recap Game of Thrones S6E9: Battle of the Bastards ...
 • Game of Thrones S6E10: The Winds of Winter – recap Game of Thrones S6E10: The Winds of Winter ...
 • Game of Thrones S4E2: The Lion and the Rose – recap Game of Thrones S4E2: The Lion and the Rose ...
 • Game of Thrones S4E9: The Watchers on the Wall - recap Game of Thrones S4E9: The Watchers on the...