Deze sites vind je misschien ook leuk Fashionscene.nl, Chicklit.nl, en meer

Meer sites die je misschien ook leuk vindt

Girlscene Ze
Fashionscene Beautyscene
Chicklit Moviescene
Partyscene Vrouwen
Foodness I Want That Must Have
Shopgids Beautybox
Find My Musthave Reequest
 • Nieuws » Nieuwsberichten
Casting nieuws - week 44

Casting nieuws - week 44

We verzamelen weer het meest recente castingnieuws, aangekondigde projecten en ander filmnieuws van de afgelopen week. Deze keer: Michael B. Jordan in Wrong Answer, nieuwe regisseur World War Z, voormalig NWA manager spant rechtszaak tegen Ice Cube en Dr. Dre, Peter Sarsgaard in Natalie Portman’s Jackie. En tot slot: Matthew McConaughey is geen schurk in Guardians of the Galaxy Vol 2.

Matthew McConaughey geen schurk in Guardians of the Galaxy 2
Naar verluidt zag Matthew McConaughey af van de kans om de slechterik te spelen in de Guardians of the Galaxy sequel. McConaughey werd gezocht door Marvel en regisseur James Gunn voor deel 2, maar hij koos er uiteindelijk voor om het project niet te doen, meldt Variety.
McConaughey onthulde eerder dit jaar dat hij open staat voor het verschijnen in een Marvel en DC film - als het maar de juiste rol is. Ondertussen is Pom Klementieff  gecast voor Guardians of the Galaxy 2, Marvel Studios had een uitgebreide zoektocht met Aziatische actrices. James Gunn's sequel ziet ook de vijf kern cast leden uit de originele film  - Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel en Bradley Cooper - terugkeren voor een geheel nieuw avontuur.

Nieuwe regisseur World War Z
Het ziet er naar uit dat de langverwachte World War Z sequel vorm krijgt met het aantrekken van regisseur Antonio Bayona. Paramount Pictures bevestigt de plannen voor een World War Z vervolg door het aanstellen van Utopia's Dennis Kelly als scenarioschrijver, zodat Bayona zou aanblijven als regisseur. De studio ondernam een dergelijke onderneming omdat er geruchten gingen dat Bayona van plan was om te vertrekken zodat hij regisseur Colin Trevorrow kon vervangen voor het vervolg op Jurassic World. Skydance Productions co-produceert en co-financieert de World War Z sequel, aldus The Hollywood Reporter.

Voormalig NWA manager spant rechtszaak tegen Ice Cube en Dr. Dre
Voormalig NWA manager Jerry Heller heeft een rechtszaak aangespannen  van 110 miljoen dollar vanwege de zomer blockbuster Straight Outta Compton. Heller beschuldigt Universal Pictures, Ice Cube, Dr Dre en Eazy-E’s erfgenamen dat ze hem oneerlijk geportretteerd hebben als een “ bad guy” in de NWA biopic, meldt TMZ. De Ruthless Records mede-oprichter is op zoek naar 35 miljoen dollar in compenserende schadevergoeding en nog eens 75 miljoen dollar in “punitatieve schade” (vergelijkbaar met een civiele boete), naast alle box office winst. Straight Outta Compton  was de bioscoop hit van afgelopen zomer en bracht sinds de opening in augustus meer dan 200 miljoen dollar op aan de Amerikaanse box office. Heller’s klachten over  de film zijn onder meer de scènes waarin acteur Paul Giamatti (Heller) NWA manipuleert in het ondertekenen van oneerlijke contracten en het achterhouden van maar liefst 75 duizend dollar in de winst van de groep. Vorige maand werd gemeld dat een vervolg getiteld Welcome to Death Row in ontwikkeling is terwijl de producenten de nodige muziekrechten niet bezitten.

Peter Sarsgaard in Natalie Portman’s Jackie
Het lijkt erop dat Peter Sarsgaard Robert Kennedy zal spelen tegenover Natalie Portman's Jackie Kennedy  in het komende drama Jackie. De film concentreert zich op de eerste vier dagen na de moord op president John F Kennedy in 1963, als Jackie probeert om te gaan met de tragedie. Sarsgaard's casting als John's broer Robert werd voor het eerst gemeld door Variety. Het project was eerder in ontwikkeling in 2010 door regisseur Darren Aronofsky en zijn toenmalige-partner Rachel Weisz, maar de film werd opgehouden nadat ze uit elkaar gingen. Aronofsky is nog aan boord als producer aan en het script is afkomstig van Noah Oppenheimer, met regie van  Pablo Larrain. Sarsgaard's casting volgt het nieuws dat hij niet te zien zal zijn in seizoen drie van Twin Peaks, na eerdere geruchten dat hij getekend had voor een rol in de serie. 

Michael B. Jordan in Wrong Answer
Michael B. Jordan (Creed) heeft de hoofdrol in het aankomende drama Wrong Answer over het “spiek schandaal” in Atlanta. Dit project betekent een hereniging voor Jordan met Fruitvale Station regisseur Ryan Coogler, aldus The Wrap. Wrong Answer vertelt het verhaal van een leraar uit Atlanta die verwikkeld raakt in het schandaal waardoor 12 leraren veroordeeld werden. Het schandaal begon in 2009 na jaren van wantrouwen dat studenten hun testscores verbeterden op de Criterion Referenced Compency Test. Twee jaar later werd het spieken ontdekt in ongeveer 44 scholen.

REACTIES

Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Volg ons

Word lid van MovieScene en blijf altijd op de hoogte van het laatste film nieuws en leuke prijsvragen!

REGISTREREN INLOGGEN

SHOPTOPPERS

 • Nobody op Blu-ray

  €21,63Nobody op Blu-ray

 • Fast & Furious 9: The Fast Saga op Blu-ray

  €26,99Fast & Furious 9: The Fast Saga op Blu-ray

 • Black Adam op Blu-ray

  €22,99Black Adam op Blu-ray

 • Christopher Nolan Collection op 4K Ultra HD

  €177,93Christopher Nolan Collection op 4K Ultra HD

 • Just 6.5 op DVD

  €11,80Just 6.5 op DVD

 • Inglourious Basterds op 4K Ultra HD

  €27,64Inglourious Basterds op 4K Ultra HD

UITGELICHT

 • Game of Thrones S4E4: Oathkeeper - recap Game of Thrones S4E4: Oathkeeper - recap
 • 2013: De populairste series 2013: De populairste series
 • Game of Thrones S6E2: Home - recap Game of Thrones S6E2: Home - recap
 • Game of Thrones S6E5: The Door – recap Game of Thrones S6E5: The Door – recap
 • Mad Men seizoen 7 - eerste indruk Mad Men seizoen 7 - eerste indruk
 • Homeland seizoen 3 - eerste indruk Homeland seizoen 3 - eerste indruk