Deze sites vind je misschien ook leuk Fashionscene.nl, Chicklit.nl, en meer

Meer sites die je misschien ook leuk vindt

Girlscene Ze
Fashionscene Beautyscene
Chicklit Moviescene
Partyscene Vrouwen
Foodness I Want That Must Have
Shopgids Beautybox
Find My Musthave Reequest
 • Winnen
Win The Godfather Trilogy - The Coppola Restoration op Blu-ray

Win The Godfather Trilogy - The Coppola Restoration op Blu-ray

The Godfather Trilogy - The Coppola Restorationis nu uit op Blu-ray. Laat je door grootmeester Francis Ford Coppola meevoeren in The Godfather Trilogy - The Coppola Restoration die in totaal negen Oscars heeft gewonnen. Ervaar waarom dit gangsterepos nog steeds beschouwd wordt als één van de beste ooit. Win nu bij Moviescene The Godfather Trilogy - The Coppola Restoration op Blu-ray.


 
Regisseur Coppola geeft met The Godfather Trilogy - The Coppola Restoration een angstaanjagend beeld van de opkomst en dreigende ondergang van de familie Corleone binnen de machtsverhoudingen van de georganiseerde misdaad in de VS. Dit is de allernieuwste uitgave van dit legendarische misdaadepos met o.a. Marlon Brando, Andy Garcia, Robert De Niro en Al Pacino.
 
The Godfather- Francis Ford Coppola’s epische meesterwerk, dat door het American Film Institute als één van de beste Amerikaanse films aller tijden wordt beschouwd, met Marlon Brando in zijn met een Oscar bekroonde rol als de patriarch van de familie Corleone. Een gewelddadig en angstaanjagend portret van de strijd van de Siciliaanse familie om aan de macht te blijven in het naoorlogse Amerika vol corruptie, bedrog en verraad. Coppola begint zijn legendarische trilogie met een meesterlijke mix tussen het verhaal van het familieleven van de Corleone’s en de keiharde misdaadwereld waarin ze opereren. Deze zeer spannende en briljante film, gebaseerd op de bestseller van Mario Puzo en met carrièrebepalende rollen van Al Pacino, James Caan en Robert Duvall, kreeg tien Academy Award nominaties en won er drie, inclusief Beste Film van 1972.The Godfather Part II- In wat zonder twijfel één van de allerbeste sequels ooit is, werkt Francis Ford Coppola verder aan zijn epische Godfather trilogie met deze saga van twee generaties Corleone aan de macht. Coppola werkt opnieuw samen met auteur Mario Puzo. De film vertelt twee door elkaar gevlochten verhalen die zowel vóór als na het origineel spelen. Het ene verhaal toont de eenvoudige Siciliaanse achtergrond en de opkomst van een jonge Don Vito in New York. Deze rol wordt nu gespeeld door Robert De Niro die voor deze rol een Oscar won voor Beste Mannelijke Bijrol. Het andere verhaal toont de opkomst van Michael (Pacino) als de nieuwe Don. Een groot gedeelte van de cast van The Godfather komt in deel twee opnieuw samen en Coppola heeft wederom een grootse film gemaakt; de film ontving elf Academy Award-nominaties en won er zes, inclusief Beste Film van 1974.


 
The Godfather Part III- In het laatste deel van de epische trilogie over de familie Corleone speelt Al Pacino opnieuw de rol van de machtige familieleider Michael Corleone. Michael, die de zestig is gepasseerd en wordt verteerd door schuldgevoelens over zijn daden in het verleden, bereidt in deze spannende, langverwachte film de comeback van zijn familie voor, ditmaal als volledig legitiem bedrijf. Francis Ford Coppola behandelt op meesterlijke wijze de thema’s macht, traditie, wraak en liefde. Onder zijn regie zetten Pacino, Andy Garcia, Diane Keaton, Talia Shire, Eli Wallach, Sofia Coppola, Joe Montegna en anderen wederom een geweldige acteerprestatie neer in dit laatste hoofdstuk van de trilogie. Genomineerd voor zeven Academy Awards in 1990, inclusief Beste Film.
 
Wil je kans maken op één van deze prijzen log in en geef het juiste antwoord op onderstaande vraag
Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.moviescene.nl/winnen

REACTIES

Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Volg ons

Word lid van MovieScene en blijf altijd op de hoogte van het laatste film nieuws en leuke prijsvragen!

REGISTREREN INLOGGEN

SHOPTOPPERS

 • Fast & Furious 9: The Fast Saga op Blu-ray

  €26,99Fast & Furious 9: The Fast Saga op Blu-ray

 • Just 6.5 op DVD

  €11,80Just 6.5 op DVD

 • Christopher Nolan Collection op 4K Ultra HD

  €177,93Christopher Nolan Collection op 4K Ultra HD

 • Inglourious Basterds op 4K Ultra HD

  €27,64Inglourious Basterds op 4K Ultra HD

 • Black Adam op Blu-ray

  €22,99Black Adam op Blu-ray

 • Nobody op Blu-ray

  €21,63Nobody op Blu-ray

UITGELICHT

 • Game of Thrones S6E2: Home - recap Game of Thrones S6E2: Home - recap
 • Game of Thrones S6E1: The Red Woman - recap Game of Thrones S6E1: The Red Woman - recap
 • Game of Thrones S4E9: The Watchers on the Wall - recap Game of Thrones S4E9: The Watchers on the...
 • Game of Thrones S6E6: Blood of My Blood - recap Game of Thrones S6E6: Blood of My Blood -...
 • Game of Thrones S6E3: Oathbreaker – recap Game of Thrones S6E3: Oathbreaker – recap
 • Game of Thrones S6E9: Battle of the Bastards – recap Game of Thrones S6E9: Battle of the Bastards ...