Deze sites vind je misschien ook leuk Fashionscene.nl, Chicklit.nl, en meer

Meer sites die je misschien ook leuk vindt

Girlscene Ze
Fashionscene Beautyscene
Chicklit Moviescene
Partyscene Vrouwen
Foodness I Want That Must Have
Shopgids Beautybox
Find My Musthave Reequest
 • Recensies » Dvd & blu-ray
Obsessed - dvd recensie

Obsessed - dvd recensie

Als je alles hebt, hoe makkelijk is het dan om alles af te pakken?

Derek Charles is een vooraanstaande zakenman. Hij heeft zijn leven prima voor elkaar. Hij heeft een mooie vrouw, een lief zoontje en niet te vergeten een erg goede baan. Samen met zijn vrouw Sharon heeft hij ook net een nieuw huis gekocht; het leven lijkt werkelijk niet beter te kunnen dan het nu is. Dan wordt op zijn werk een nieuwe uitzendkracht ingezet. Lisa, zoals deze kracht heet, is een beeldschone blonde dame met het nodige seksappeal. Ze laat alle mannenhoofden draaien als ze langs loopt.

obsessed1

Lisa heeft echter voornamelijk oog voor Derek, die haar al in de lift voor het eerst ziet. Als de vaste assistent van Derek ziek wordt, regelt Lisa dat ze deze positie kan overnemen. Derek heeft er wel een beetje moeite mee. Hij houdt van zijn vrouw, en Lisa is wel erg verleidelijk. Alle mannen op kantoor zien dat ook, maar Lisa heeft voor de anderen geen oog. Hoe langer Lisa bij het bedrijf werkt, des te vreemder wordt de situatie en Derek gaat steeds meer twijfelen of hij niet iets hieraan moet doen. Hij besluit het nog even aan te zien, want misschien lost de situatie zichzelf wel op, ze is immers een uitzendkracht.

Cast en crew
Wie regisseur Steve Shill niet kent, die kan men wel vergeven. Toch is deze man de regisseur geweest van meerdere afleveringen van de populaire serie Dexter en de serie Law & Order: Criminal Intent, dus een onbekende is ijt niet. Ook als je hoofdrolspeler Idris Elba niet direct kent kun je wel vergeven worden. Elba is onder andere bekend van The Unborn, waar we onlangs nog een recensie van hadden. Als Derek Charles speelt hij van de castleden het beste. De vertwijfeling die hij voelt, komt absoluut over, al maakt hij soms wel hele vreemde beslissingen. Wie echter nog nooit van Beyoncé Knowles of Ali Larter gehoord heeft, heeft of de laatste tijd met het hoofd onder een steen gezeten, of is gewoon slecht in het onthouden van namen. Beide dames spelen in Obsessed rollen die we kunnen vergeten. Wie we ook nog terugzien in deze film is Jerry O'Connell, bekend geworden door de serie Sliders

Extra's
Playing Together Nicely (15 minuten)
Wat beelden uit de film afgewisseld door gesprekken met cast en crew. De mensen zijn vooral heel erg bezig elkaar de hemel in te prijzen, maar dat gebeurt wel vaker in dit soort filmpjes.

Girl Fight (10.45 minuten)
Een blik op het gevecht tussen Ali Larter en Beyoncé Knowles. Wederom kunnen veel mensen het niet laten om elkaar weer erg te kietelen.

Obsessed: Dressed to Kill (9 minuten)
Deze extra richt zich voornamelijk op de gekozen kleding in de film, waar zeker wat aparte keuzes tussen zitten, maar sporadisch ook op de sets die gebruikt zijn, de belichting en dat soort zaken.

Trailers
Diverse trailers, zoals inmiddels ongeveer gemeengoed is geworden bij dvd's. Gelukkig hebben ze er bij deze dvd voor gekozen om deze niet door je strot te duwen zoals dat vaak wel gebeurt.

obsessed2

Conclusie
Obsessed is een film die je zou verwachten op tv op een regenachtige woensdagavond. Het verhaal heeft op zich niet veel om het lijf en de acteerprestaties zijn ook weer niet om over naar huis te schrijven. Gelukkig is Beyoncé Knowles in deze film niet de diva die ze in menige  videoclip van haar wel is, maar een goede actrice kan ik haar toch echt nog niet noemen. Met een betere uitwerking van het verhaal en betere acteerprestaties zou het nog wel een goede film kunnen zijn. De keuzes waar het script deze acteurs nu echter heen leidt, zijn wel zo verschrikkelijk naïef en vergezocht, dat je als kijker wel heel erg je verstand op de plank moet laten liggen om de logica te volgen. Leuk om eens te kijken, maar tenzij je een fan bent van een van de acteurs, als aanschaf niet aan te raden.

Film: gelestergelesterhalfstergrijsstergrijsster
Extra's: gelestergrijsstergrijsstergrijsstergrijsster

Titel: Obsessed Obsessed dvd
BOL_bestelnu
Genre: Drama, Thriller
Regie: Steve Shill
Cast: Beyoncé Knowles, Idris Elba, Ali Larter, e.a.
Te koop: 22 oktober 2009
Trailer: -

REACTIES

Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Volg ons

Word lid van MovieScene en blijf altijd op de hoogte van het laatste film nieuws en leuke prijsvragen!

REGISTREREN INLOGGEN

SHOPTOPPERS

 • Fast & Furious 9: The Fast Saga op Blu-ray

  €26,99Fast & Furious 9: The Fast Saga op Blu-ray

 • Just 6.5 op DVD

  €11,80Just 6.5 op DVD

 • Christopher Nolan Collection op 4K Ultra HD

  €177,93Christopher Nolan Collection op 4K Ultra HD

 • Kong: Skull Island + Godzilla vs Kong op DVD

  €30,49Kong: Skull Island + Godzilla vs Kong op DVD

 • Nobody op Blu-ray

  €21,63Nobody op Blu-ray

 • Inglourious Basterds op 4K Ultra HD

  €27,64Inglourious Basterds op 4K Ultra HD

UITGELICHT

 • One Night Stand IX: Ketamine - recensie One Night Stand IX: Ketamine - recensie
 • Game of Thrones S5E8: Hardhome – recap Game of Thrones S5E8: Hardhome – recap
 • 2013: De populairste series 2013: De populairste series
 • Game of Thrones S5E10: Mother’s Mercy - recap Game of Thrones S5E10: Mother’s Mercy -...
 • Homeland seizoen 3 - eerste indruk Homeland seizoen 3 - eerste indruk
 • Silicon Valley - eerste indruk Silicon Valley - eerste indruk