Bezoek ook eens Ze.nl
 • Nieuws » Nieuwsberichten
De bioscooppremières van 24 maart

De bioscooppremières van 24 maart

Welke film gaat het dit weekend worden? Zin in aktie op het grote scherm of toch liever intieme arthouse? MovieSense geeft het complete overzicht van alle bioscooppremières van deze week.

In deze premièreweek draait het vooral om relaties, verhoudingen en vriendschappen: twee halfbroers in The Fighter, twee zussen in Pied Nus, koppels met een gewenste (Drei) én ongewenste (Last Night) derde persoon erbij, een affaire van een would-be senator in The Adjustment Bureau en vijf meiden in Sucker Punch. Wat gaat het dit weekend worden?

Titel: The Fighter
Regie: David O'Russell
Genre: Drama
Cast: Mark Wahlberg, Christian Bale, Amy Adams, e.a.
Land: Verenigde Staten
Lengte: 115 min.
Plot: Na de tenondergang van zijn bokscarrière stort Dicky Ecklund (Christian Bale) zich in een leven van drugs en belandt voor 15 jaar in de gevangenis. Ondertussen is zijn halfbroer Mickey Ward (Mark Wahlberg) vastberaden om bokskampioen te worden, maar die droom lijkt in duigen te vallen na een gevecht met een bijna fatale afloop. Na jarenlang geen contact te hebben gehad, komen de levens van de halfbroers weer samen als Dicky na zijn vrijlating Mickey gaat trainen voor het gevecht van zijn leven om wereldkampioen te worden. Maar het kampioenschap is niet het enige waar de broers voor vechten. Zullen de familiebanden weer hersteld worden?
RECENSIE | TRAILER
Titel: Brownian Movement
Regie: Nanouk Leopold
Genre: Drama
Cast: Sandra Hüller, Dragan Bakema, e.a.
Land: Nederland
Lengte: 96 min.
Plot: Charlotte en Max wonen samen met hun zoontje in Brussel. Het stel raakt in een crisis als Max erachter komt dat Charlotte een aantal van haar mannelijke patiënten heeft meegenomen naar een gehuurd appartement. Charlotte gaat in therapie en moet haar baan als dokter opgeven. Als ze naar India verhuizen, lijken ze aanvankelijk allebei gelukkig. Maar al snel blijkt dat ze het verleden niet achter zich kunnen laten.
TRAILER
Titel: Drei
Regie: Tom Tykwer
Genre: Drama
Cast: Sophie Rois, Sebastian Schipper, Devid Striesow, e.a.
Land: Duitsland
Lengte: 119 min.
Plot: Hanna en Simon hebben al twintig jaar een uitstekende relatie. Door een bizarre speling van het lot vallen ze beide voor dezelfde man; de knappe bioloog Adam. Voor Hanna betekent het een leuke afleiding. Voor Simon is het de eerste keer dat hij met een man de liefde bedrijft. Alle drie hebben zo hun redenen om hun affaire geheim te houden. Dan blijkt Hanna zwanger te zijn.
RECENSIE | TRAILER
Titel: Sucker Punch
Regie: Zack Snyder
Genre: Aktie
Cast: Emily Browning, Jon Hamm, Vanessa Hudgens, e.a.
Land: Verenigde Staten
Lengte: 110 min.
Plot: Sucker Punch is een spectaculair actie-avontuur dat ons meesleept in de levendige verbeelding van het jonge meisje Baby Doll. In haar dromen maakt ze ongelooflijke avonturen mee, die de grens tussen werkelijkheid en fantasie vervagen. Ze is tegen haar wil opgesloten, maar Baby Doll (Emily Browning) heeft een grote overlevingsdrang. Ze is vastberaden te vechten voor haar vrijheid en ze haalt vier andere jonge meiden over om te ontsnappen aan hun verschrikkelijke lot. Samen met de uitgesproken Rocket (Jena Malone), de geslepen Blondie (Vanessa Hudgens), de extreem loyale Amber (Jamie Chung) en de terughoudende Sweet Pea (Abbie Cornish) gaat Baby Doll de strijd aan. De meiden komen in een fantastische oorlog terecht, waarin ze vechten tegen alles wat hun pad kruist. Samen moeten ze beslissen wat ze bereid zijn op te offeren om te overleven.
RECENSIE | VIDEOREVIEW | TRAILER
Titel: Pieds Nus
Regie: Fabienne Berthaud
Genre: Drama
Cast: Diane Kruger, Ludivine Sagnier, Denis Monechet, e.a.
Land: Frankrijk
Lengte: 108 min.
Plot: Lily (Ludivine Sagnier) is anders dan andere meisjes. Ze leeft onbevangen en vrij en laat zich door niemand vertellen wat ze moet doen. Ze heeft haar eigen wereld waarin ze in harmonie samenleeft met de natuur. Haar oudere zus, Clara (Diane Kruger - Inglourious Basterds), woont al jaren niet meer thuis. Ze is het huis uit gegaan om te trouwen en haar leven te leven in de grote stad. Wanneer hun moeder overlijdt, moet Clara terug naar huis komen om zich te ontfermen over de erfenis en Lily, die niet in staat is om voor zichzelf te zorgen.
RECENSIE | TRAILER
Titel: The Adjustment Bureau
Regie: George Nolfi
Genre: Drama
Cast: Matt Damon, Emily Blunt, Anthony Mackie, e.a.
Land: Verenigde Staten
Lengte: 105 min.
Plot: The Adjustment Bureau is gebaseerd op een kort verhaal van Philip K. Dick (Total Recall, Minority Report en Blade Runner). De ambitieuze David Norris (Matt Damon) staat op het punt een zetel te bemachtigen in de Amerikaanse senaat, maar als hij de bloedmooie Elise Sellas (Emily Blunt) ontmoet en een romantische affaire met haar krijgt, verandert zijn leven drastisch. David ontdekt al gauw dat ze gevolgd worden door mannen die in opdracht van het mysterieuze The Adjustment Bureau alles op alles zetten om te verhinderen dat ze samen zijn.
RECENSIE | TRAILER
Titel: Last Night
Regie: Massy Tadjedin
Genre: Drama
Cast: Sam Worthington, Keira Knightley, Eva Mendes, e.a.
Land: Verenigde Staten
Lengte: 90 min.
Plot: Joanna (Keira Knightley) en Michael (Sam Worthington) zijn een jong getrouwd koppel. Als Michael op zakenreis gaat met de bloedmooie collega Laura (Eva Mendez), waar hij zich erg tot aangetrokken voelt, loopt Joanna haar oude liefde tegen het lijf. Wat er die nacht gebeurt met Joanna en Michael legt de broosheid en complexiteit bloot van hun relatie.
TRAILER

REACTIES

Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Volg ons

Word lid van MovieScene en blijf altijd op de hoogte van het laatste film nieuws en leuke prijsvragen!

REGISTREREN INLOGGEN

SHOPTOPPERS

 • Once Upon A Time In The West op 4K Ultra HD en Blu-ray

  €23,99Once Upon A Time In The West op 4K Ultra HD en Blu-ray

 • The Great Escaper op Blu-ray

  €13,99The Great Escaper op Blu-ray

 • Aquaman and the Lost Kingdom op Blu-ray

  €25,99Aquaman and the Lost Kingdom op Blu-ray

 • Wonka op Blu-ray

  €25,99Wonka op Blu-ray

 • Bob Marley - One Love op Blu-ray

  €15,99Bob Marley - One Love op Blu-ray

 • Ferrari op Blu-ray

  €13,99Ferrari op Blu-ray

UITGELICHT

 • Game of Thrones S6E3: Oathbreaker – recap Game of Thrones S6E3: Oathbreaker – recap
 • Fargo - eerste indruk Fargo - eerste indruk
 • The Blacklist - eerste indruk The Blacklist - eerste indruk
 • Game of Thrones S4E10 : The Children – recap Game of Thrones S4E10 : The Children –...
 • Game of Thrones S5E3: High Sparrow – recap Game of Thrones S5E3: High Sparrow – recap
 • One Night Stand IX: Ketamine - recensie One Night Stand IX: Ketamine - recensie