Bezoek ook eens Ze.nl
 • Nieuws » Nieuwsberichten
Start opnames All Stars 2: Old Stars

Start opnames All Stars 2: Old Stars

Op 4 juni starten de opnames van All Stars 2: Old Stars, waarbij Peter Paul Muller, Danny de Munk, Thomas Acda, Daniël Boissevain, Cas Jansen, Kasper van Kooten en Raymi Sambo terugkeren in hun vertrouwde rollen.

All Stars 2: Old StarsDe opnames vinden plaats in Nederland, Frankrijk, Duitsland en Spanje. Het eerste deel genaamd All Stars dateert alweer uit 1997 en van 1999 tot en met 2001 liep de gelijknamige tv-serie. Ondanks dat de gebeurtenissen in de televisieserie worden genegeerd in de vervolgfilm, zal het personage Nemo (Cas Jansen) uit de serie wel in deel 2 verschijnen. In de serie speelde Cas Jansen de broer van Antonie Kamerling en door het overlijden van Kamerling zal Jansen ook als broer te zien zijn in All Stars 2: Old Stars.

All Stars gaat over een groep van zeven vrienden die al van jongs af aan ieder weekend een potje voetbal spelen bij hun club Swift Boys. Winnen doen ze bijna nooit, maar daar gaat het al lang niet meer om. Door een onverwachts huwelijk van één de jongens trakteren ze zichzelf in All Stars 2: Old Stars op een ‘ouderwets trainingskamp’ in de vorm van een lang weekend Barcelona, inclusief het bijwonen van 'El Clasico'.

Maar bij de Swift Boys gaat niets volgens plan. Noodgedwongen haasten ze zich in het busje van Harry’s Tuincentrum om op tijd in Barcelona aan te komen, met de nodige obstakels: het Belgische wegennet, Duitse vakantiegangers en de Franse politie. Gaandeweg vragen de jongens zich af wat er van hun ooit zo mooie toekomstplannen terecht is gekomen. Of ze het leven leiden dat ze ooit voor ogen hadden. En of de ‘tweede helft’ nu al begonnen is.

Regisseur Jean van de Velde: "Bij het maken van All Stars waren de acteurs een overwegend onbekend maar enthousiast en talentvol zooitje ongeregeld. Nu 14 jaar later hebben al die acteurs hun eigen publiek en hun eigen succes gevonden, zijn het echte sterren geworden, maar eenmaal bij elkaar is het nog steeds een heel talentvol en heerlijk enthousiast zooitje ongeregeld."

De Vriendenloterij start in samenwerking met Independent Films, regisseur Jean van de Velde en producent Rolf Koot vanaf 2 mei een actie waarbij senioren voetbalteams een rol in de film kunnen bemachtigen. Het winnende team zal op 5 juni tijdens de opnamedag voetballen tegen de acteurs en is te zien in de film.

Independent Films brengt All Stars 2: Old Stars in oktober uit in de bioscoop.

REACTIES

Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Volg ons

Word lid van MovieScene en blijf altijd op de hoogte van het laatste film nieuws en leuke prijsvragen!

REGISTREREN INLOGGEN

SHOPTOPPERS

 • Aquaman and the Lost Kingdom op Blu-ray

  €25,99Aquaman and the Lost Kingdom op Blu-ray

 • Once Upon A Time In The West op 4K Ultra HD en Blu-ray

  €23,99Once Upon A Time In The West op 4K Ultra HD en Blu-ray

 • The Great Escaper op Blu-ray

  €13,99The Great Escaper op Blu-ray

 • Bob Marley - One Love op Blu-ray

  €15,99Bob Marley - One Love op Blu-ray

 • Ferrari op Blu-ray

  €13,99Ferrari op Blu-ray

 • Wonka op Blu-ray

  €25,99Wonka op Blu-ray

UITGELICHT

 • Game of Thrones S6E3: Oathbreaker – recap Game of Thrones S6E3: Oathbreaker – recap
 • Game of Thrones S6E9: Battle of the Bastards – recap Game of Thrones S6E9: Battle of the Bastards ...
 • Game of Thrones S5E5: Kill The Boy – recap Game of Thrones S5E5: Kill The Boy – recap
 • Silicon Valley - eerste indruk Silicon Valley - eerste indruk
 • Game of Thrones S6E6: Blood of My Blood - recap Game of Thrones S6E6: Blood of My Blood -...
 • Game of Thrones S5E8: Hardhome – recap Game of Thrones S5E8: Hardhome – recap