Bezoek ook eens Ze.nl
 • Nieuws » Nieuwsberichten
Net5 brengt nieuwe serie Pan Am vanaf 26 december

Net5 brengt nieuwe serie Pan Am vanaf 26 december

Vanaf 26 december komt Net5 met Pan Am. Deze serie draait om vier jonge Pan Am-stewardessen die de wereld rondvliegen en allerlei avonturen beleven.

Pan AmPan Am speelt zich af in de jaren ’60, het begin van de commerciële luchtvaart en de jetset-generatie. Het is de tijd waarin piloten worden gezien als helden en stewardessen als de meest begeerlijke vrouwen ter wereld. Maar achter de schermen spelen ook jaloezie, intriges en zelfs spionage een grote rol. Pan Am wordt ook wel omschreven als de vrouwelijke versie van de serie Mad Men. Net5 start de belevenissen van de Pan Am-stewardessen vanaf maandag 26 december om 21.25 uur.

Begeerd door iedereen
In de moderne jaren ’60 is vliegen de nieuwe vorm van reizen in grote luxe. Pan American Airlines is op dat moment de meest prestigieuze en toonaangevende speler in de markt. Hun vliegtuigen zijn enorm indrukwekkend en de piloten en stewardessen worden begeerd door iedereen. Niet alleen zijn ze jong en knap, maar ook nog eens welgemanierd en intelligent. Boven alles hebben ze een grote drang naar avontuur en willen ze de wereld zien. In de tijd dat vrouwen nog geacht worden voor de kinderen te zorgen, breken deze dames met de tradities en kiezen ze voor een single leven als stewardess. Door te vliegen voor Pan Am maken ze hun dromen waar.

Avontuur op grote hoogte
De rebelse Maggie (Christina Ricci) is zo’n vrouw. Ze heeft er alles voor over om te reizen, maar neemt het ondertussen niet zo nauw met de voorschriften van de luchtvaartmaatschappij. De competitieve Kate (Kelli Garner) wil niet meer in de schaduw van haar jongere en beeldschone zusje Laura staan en is daarom vertrokken van huis. Maar Laura (Margot Robbie) volgt haar voorbeeld op en groeit zelfs uit tot een beroemdheid nadat ze wegloopt op haar huwelijksdag, stewardess wordt en zo de cover van het blad Life haalt. Tenslotte is er de Franse schoonheid Colette (Karine Vanasse), die ook heeft gekozen voor het grote avontuur op nog grotere hoogte.

Maar het is niet alleen rozengeur en maneschijn in de stewardessenwereld. Zo weet de CIA dat stewardessen zonder al te veel controle de hele wereld over vliegen en wordt Kate benaderd om een spion te worden. En als Colette hopeloos verliefd wordt op een getrouwde man, ontdekt ze dat het leven als stewardess ook heel eenzaam kan zijn.

REACTIES

Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Volg ons

Word lid van MovieScene en blijf altijd op de hoogte van het laatste film nieuws en leuke prijsvragen!

REGISTREREN INLOGGEN

SHOPTOPPERS

 • Just 6.5 op DVD

  €11,80Just 6.5 op DVD

 • Inglourious Basterds op 4K Ultra HD

  €27,64Inglourious Basterds op 4K Ultra HD

 • Nobody op Blu-ray

  €21,63Nobody op Blu-ray

 • Fast & Furious 9: The Fast Saga op Blu-ray

  €26,99Fast & Furious 9: The Fast Saga op Blu-ray

 • Christopher Nolan Collection op 4K Ultra HD

  €177,93Christopher Nolan Collection op 4K Ultra HD

 • Black Adam op Blu-ray

  €22,99Black Adam op Blu-ray

UITGELICHT

 • Game of Thrones S5E7: The Gift - recap Game of Thrones S5E7: The Gift - recap
 • Game of Thrones S4E2: The Lion and the Rose – recap Game of Thrones S4E2: The Lion and the Rose ...
 • Game of Thrones S5E9: The Dance of Dragons - recap Game of Thrones S5E9: The Dance of Dragons -...
 • Girls seizoen 3 - recensie Girls seizoen 3 - recensie
 • Game of Thrones S5E5: Kill The Boy – recap Game of Thrones S5E5: Kill The Boy – recap
 • Game of Thrones S4E8: The Mountain and the Viper – recap Game of Thrones S4E8: The Mountain and the...