Deze sites vind je misschien ook leuk Fashionscene.nl, Chicklit.nl, en meer

Meer sites die je misschien ook leuk vindt

Girlscene Ze
Fashionscene Beautyscene
Chicklit Moviescene
Partyscene Vrouwen
Foodness I Want That Must Have
Shopgids Beautybox
Find My Musthave Reequest
 • Specials » Artikelen
Welke tv-series worden waarschijnlijk stopgezet?

Welke tv-series worden waarschijnlijk stopgezet?

Welke Amerikaanse tv-series moeten zich zorgen maken en komen waarschijnlijk niet terug op de buis?

In Amerika is het de periode waarin tv-zenders besluiten met welke series ze doorgaan en welke worden stopgezet. MovieScene geeft een overzicht van series die waarschijnlijk van de buis gehaald worden.

CSI: Miami en CSI: New York
De CSI-reeks heeft zijn beste tijd gehad. Vooral de spin-offs CSI: Miami en CSI: New York moeten vrezen om van de buis gehaald te worden. Blijft CSI: Crime Scene Investigation weer als enige over?

CSI: Miami

Cougar Town
De Amerikaanse sitcom over een onlangs gescheiden vrouw (Courteney Cox) die na een lange periode weer met jonge mannen uitgaat krijgt mogelijk geen vierde seizoen van zender ABC. Enkele castleden hebben al getekend voor andere tv-series indien de serie stopt.

Cougar Town

Gossip Girl
Dramaserie waarin het draait om de levens van de jonge elite van de Upper East Side van New York. De acteurs hebben getekend voor een zesde seizoen, maar het is aan zender The CW of die er gaat komen met de dalende kijkcijfers.

Gossip Girl

Nikita
Nikita is op dit moment de slechts bekeken serie van zender The CW ondanks een grote groep fans. De serie gaat over een vrouw (Maggie Q) die opgeleid werd als spion en moordenares voor Division, maar na haar ontsnapping wraak wil nemen. De tv-serie won meerdere prijzen waaronder The People's Choice Award, The Teen Choice Award en The Primetime Emmy Award. In Nederland wordt de serie zeer goed bekeken, maar of er een derde seizoen komt blijft afwachten.

Nikita

A Gifted Man
De CBS serie over een egoïstische getalenteerde arts (Patrick Wilson) die twijfelt aan het doel in zijn leven na een bezoek van de geest van zijn overleden vrouw krijgt waarschijnlijk geen tweede seizoen.

A Gifted Man

Pan Am
In de serie Pan Am draait het om vier jonge Pan Am-stewardessen die de wereld rondvliegen en allerlei avonturen beleven. Pan Am speelt zich af in de jaren ’60, het begin van de commerciële luchtvaart en de jetset-generatie. Filmactrice Christina Ricci speelt een rol als stewardess. Alles lijkt er op te wijzen dat de serie geen tweede seizoen krijgt. Zelfs de cast denkt dat de serie is stopgezet, maar zender ABC ontkent alles.

Pan Am

Ringer
Sarah Michelle Gellars terugkeer naar de tv bracht veel hype met zich mee. Ringer gaat over de tweelingzussen Bridget en Siobhan (beide gespeeld door Gellar). Bridget is op de vlucht voor de maffia en om te overleven neemt ze de identiteit van haar zus over, nadat deze op mysterieuze wijze is verdwenen. Als snel ontdekt ze dat het leven van haar zus niet zo alledaags is, als ze had gedacht. Helaas trekt de Buffy-actrice maar weinig kijkers met haar nieuwe serie.

Ringer

Whitney
Whitney Cummings bedacht de komedieseries Whitney voor NBC en 2 Broke Girls voor CBS. 2 Broke Girls zal een tweede seizoen krijgen, maar Whitney waarschijnlijk niet. In de serie speelt ze zelf de hoofdrol waarbij het personage gebaseerd is op haar leven. De kijkcijfers kelderden na de pilot en er is veel kritiek op het script en acteerwerk van Cummings.

Whitney

Awake
Een man kan na een ongeluk twee parallelwerelden niet meer uit elkaar houden wanneer blijkt dat in de ene zijn vrouw en in de ander zijn zoon nog in leven is. Ondanks positieve recensies blijven de kijkcijfers van Awake dalen. NBC zal de serie waarschijnlijk geen tweede seizoen geven.

Awake

The River
Een poging om horror en found footage elementen naar de tv te brengen door Steven Spielberg en Oren Peli (Paranormal Activity). Wanneer een expeditiereiziger wordt vermist, gaat zijn familie op zoek naar hem in het Amazone gebied. De serie trekt weinig kijkers en het lijkt erop dat de 8e aflevering de laatste zal zijn. Overigens heeft Netflix laten weten dat het overweegt om de serie over te nemen.

The River

Overige series die waarschijnlijk stopgezet gaan worden zijn Rules of Engagement, Community, Harry's Law, Bent, Bob's Burgers, Are You There, Chelsea?, NYC 22, Body of Proof, Hart of Dixie, Napoleon Dynamite, Rob, Unforgettable en Best Friends Forever.

Welke serie zou je het meest missen indien het stopgzet wordt?

Update: Deze series zijn na publicatie van dit artikel stopgezet: CSI: Miami, A Gifted Man, Pan Am, Ringer, The River, Chuck, NYC 22, Unforgettable, Rob, Alcatraz, Allen Gregory, Awake, Are You There, Chelsea?, Best Friends Forever, The Finder, The Firm, Harry's Law.
Cougar Town, Gossip Girl, Nikita, Whitney, Community en CSI: New York krijgen een nieuw seizoen.

REACTIES

Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Volg ons

Word lid van MovieScene en blijf altijd op de hoogte van het laatste film nieuws en leuke prijsvragen!

REGISTREREN INLOGGEN

SHOPTOPPERS

 • Nobody op Blu-ray

  €21,63Nobody op Blu-ray

 • Christopher Nolan Collection op 4K Ultra HD

  €177,93Christopher Nolan Collection op 4K Ultra HD

 • Inglourious Basterds op 4K Ultra HD

  €27,64Inglourious Basterds op 4K Ultra HD

 • Kong: Skull Island + Godzilla vs Kong op DVD

  €30,49Kong: Skull Island + Godzilla vs Kong op DVD

 • Fast & Furious 9: The Fast Saga op Blu-ray

  €26,99Fast & Furious 9: The Fast Saga op Blu-ray

 • Just 6.5 op DVD

  €11,80Just 6.5 op DVD

UITGELICHT

 • Game of Thrones S6E6: Blood of My Blood - recap Game of Thrones S6E6: Blood of My Blood -...
 • Game of Thrones S6E7: The Broken Man - recap Game of Thrones S6E7: The Broken Man - recap
 • Girls seizoen 3 - recensie Girls seizoen 3 - recensie
 • One Night Stand IX: Ketamine - recensie One Night Stand IX: Ketamine - recensie
 • Surviving Jack - eerste indruk Surviving Jack - eerste indruk
 • Game of Thrones S5E3: High Sparrow – recap Game of Thrones S5E3: High Sparrow – recap